Wpisy 3 719 192 – 3 719 291
8 stycznia 2020 20:49 → 8 stycznia 2020 21:42, 100 wpisów
Aya, masz łapke w górę ode mnie za poczucie humoru
Sebastian iinni zmądrzeli nie piszą będą mieli 0 głosów tylko mają przewagę że mogą oddać łapkę
szczury pierwsze zwiewają z tonącego okretu,, kapitan schodzi ostatni
cała przyjemnosc po mojej stronie
juz wkrótce titanic w tv a tu chat_tanic tylko gdzie cholerna góra lodowa... shit snikła bo mamy ociplenie klimatu
nawet na mp dotarł absurd ... monty python by sie nie powstydził
dorzuć 13 lub 32 i masz 2/2
Zastanawia mnie jedno bo logiczne to nie jest ,więc czemu ma to służyć
a za mną komornik przestał chodzić
o w pyte jeza ... mozesz jeszcze dodac 191 wpisów ale qmulacja
zacząłem spłacać regularnie
Aya, gdyby było nas wiecej , ukulalibyśmy 10/10 a może i plusa ktoś by podał
po dodanym wPISie
POczekaj, po kilku browarach to kozak wychodzi
witam wszystkich ponownie na czacie ledwo wróciłem do domu. ledwo żyje brak tchu
a co goniłeś busa?
wszyscy , no prawie wszyscy czekaja na sebka, tvp i polsat podaja nieoficjalne wyniki
panoramix zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 870538 i wygrał(a) 250 zł
kaznodzieja sie znalazł jak z koziej...
nie wrzucaj suszarki do wanny pełnej wody - Mel Gibson to wie
wtedy zabrakłoby miejsca na reklamy
nie wiem jak Ty ale ja czuje się nieswojo , brakuje celebrytów paskowych
ot taki żarcik
adblock rządzi
Zaburzenie dysocjacyjne tożsamości - czyżby wielonickowosc też się zaliczała...
brakuje tylko mateuszka i adriana i bedzie komplet
3 719 217. Aya nie nic mnie nie gonilo wracałem ze sklepu z zakupami, i musiałem sie zatrzymac na chwile bo niemoglem tchu złapac nieraz tak mam, jak wyjde z domu, jeszcze jutro musze jechacv do tego burdelu zwanego posredniakiem, a miałem jechac na pogrzeb cioci na opolszczyzne,a tu posredniak wypadł termin,
arczi tylko sie tanio nie sprzedaj w tym burdelu
ja sie tam niesprzedaje od 7 lat szukaja mi pracy i nic niemoga odpowiedniego dlamnie znależć bo ja niemoge wszedzie pracować ale jak bymnie pojechał to zabiora mi ubezpieczenie to jest polska własnie w innych krajach jak człowiek nie pracuje to przynajmniej ma jakis socjal i takim ludzio m pomagaja a tu unas nic
kup bilet w jedną stronę i staraj o status uchodzcy /zdrowotnego/ cała Europa wie jaki mamy poziom...
Islandorka wstawaj
Jak dziś zapodam kabaret o 21 40 jak mię ocenicie
rozmawiałem kiedys z kuzynem z niemiec ,on tam jest juz ze 30 lat, jest szefem kuchni w jednej z restauracji i pracuje , ale pisał mi ze jak kiedys tam pojechał i zarejstrował sie na poczatku w posredniaku to dostał odnich mieszkanie i wyposarzenie domu, oraz pieniadze na zycie, tam sa inne przepisy i inaczej traktuja ludzi tam panstwo dba o swoja spoolecznosc, tam szukaja ludziom prace, jesli ktos chce pracowac, jesli ktos jes chory np. na cukrzyce np to ma leki i insuline za darmo, a w polsce za wszystko trzeba płacić niestety, my tu w polsce jestesmy 100lat za murzynami,
Arczi podaj konto adres coś ci przeleje 40 zł z 30 zł zawsze może ci pomóc Witam Wszystkich czyli widzę w dół lub w górę oceny
4 10 48 pilnować tego w multi
ibedziemy w tym stanie trwac jeszcze kilkanascie lat dopoki beda rzadzic ci co rzadza,
3 719 251. Myvictory nie mam konta zlikwidowałem kiedys, nie ale dziekuje za chcec pomocy
3 719 251. Myvictory nie mam konta zlikwidowałem kiedys, nie ale dziekuje za chcec pomocy
DARIUSZ BUBROWIECKI zagrał(a) za 32 zł w typowaniach keno na los. nr 870544 i wygrał(a) 2048 zł
7 minut i cyrk o a osa spi
za przywitanie dostałem minus i za okey śmiechu warte przyznawać się kto
o co chodzi jak się komuś spodoba twoja wypowiedź w górę jak nie w dół
witaj w Polsce
arena zielonych gladiatorów
Rzecz w tym że dla niektórych nie liczą się wpisy co kto piszę
mam wrażenie że chodzi o same osoby
mam wrażenie że chodzi o same osoby
Zbigniew dawaj ten kabaret chce dać na tak to już tradycja bez tego losowanie to jak by jego nie było
Ciekawe jak będzie jak ktoś powie że jest za partią to lub tą robię test jestem za
Pasko ma sporo dobrych pomysłów ale ten to jakieś nie porozumienie!
za ten wpis dostanę szybko dużo kciuków w dół
za ten wpis dostanę szybko dużo kciuków w dół
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102 osa wygraj w końcu
Łapki mijają się z celemwiadomo..gola dupa łaski lwgale gola dupa faceta?
można zaproponowac jeszcze logowanie przez Biometryczne rozpoznawanie twarzy
no i fajnie , zapraszam do Mac'a