Wpisy 3 719 035 – 3 719 134
8 stycznia 2020 15:54 → 8 stycznia 2020 18:44, 100 wpisów
dobra lece podumac cos z liczbami na wieczór , co by tu wysłac aby Tesika puscić z torbami
3 719 034. Sara0925
Na chwilę obecną wynik meczu :
Inteligencja - Chamstwo 1:2.Chamstwo prowadzi. Ciekawe po czyjej stronie stoi sędzia?
Inteligencja - Chamstwo 1:2.Chamstwo prowadzi. Ciekawe po czyjej stronie stoi sędzia?
tesiku uwarzaj dzisiaj z multikiem i z przedziałem liczb od 1 do 80 , dziś wszystkie liczby trafiam
Ale numer położyłam pieniądze na stole na grę.zrobiłam zakłady do mini.policzyłam ile pieniędzy wydam a potem te na stole.jest dokładnie tyle ile mam wydać 43,5.czy to nie jakiś znak?
tak to jest znak cuda sie zdarzaja tylko nie kaxzdy je potrafi zawsze zauważyć czy dostrzec, ja taknieszaleje na takie kwoty na gre
Archi to są zaoszczedzone pieniadze z gry,bo nie gralam ostatnio prawie wcale.
Ale mi się kasa zgadza,może coś wygram.....
Ale mi się kasa zgadza,może coś wygram.....
ja za taka kwote to w mini gram cały miesiac anie na 1 losowaniee no ale jeśli kogoś stać i czuje jakies tam numery ze one wyjda to jak najbardziej uwazam ze powinien grać awiec graj i wygrywaj magdo
Ej... Madzia też atakuje części ale pj 2 multi 7 liczb z maszyny
3 719 045. tomi77 alre żeś pojechał po bandzie
Tomek w te oszustwo pt.multilotek nie gram,nazbierałam sobie pieniedzy przez cały tydzień to gram.
Tomek licz się z tym,że za takie ordynarne wpisy będziesz dostawał łapki w dół,skończyła się wolność słowa
magada nikt niekrytykuje tego ze chcesxz zainwestować taka kwote, z oszczednosi które poczyniłas niegrajac przez jakiś czas, ale pomyśl nie szkoda tego od tak stracić, nie lepiej puscić powiedzmy jeden ukladzik w mini lotka na kilka losowań i czekac az wpadnie cios co powiekszy ci ta kwote na wieksza?
Arczi nie umiem tak grać albo wcale nie gram albo idę na maxa.Przykro mi.
Ale ja nic nie potrafię skreślić.. nawet prezydenta źle pokreslilem
Idę,będę wieczorem.pa
Tomek nie pij nic dzisiaj,dopiero po losowaniu.
Tomek nie pij nic dzisiaj,dopiero po losowaniu.
3 719 055. magda nie no okej zrobisz jak uwarzasz, ja nikomu nic nie nakazuje kazdy gra tak jak chce ja tam wole taka metode, jeden czy nawet 2 uklady na kilka dni, , i codziennie te moje powiedzmy 1 czy 2 uklady sa w grze, w kazdym losowaniu, i czekam kiedy wpadna a ze liczby sie czesto powtarzaja i tworza rózne uklady to szybciej mozna cos złapać, wystarczy wybrac sobie jakies 5 liczb z 42 puscic je na kilka losowań potem dobrac znów jakies inne 5 liczb i tez je wysłac na kilka losowan i nastepne 5 i tez je puscic na kilka losowań wtedy te uklady sa cały czas w grze a nóz widelec w ktoryms tym ukladzie liczb wyjdzie całe 5/5
3 719 060. tomi77 co TY pewnie go z listy wykresliles co
dzisiaj na wieczór pewniakiem w multika moze byc 3 lub 4 pilnujcie tych 2 liczb
W miejscowości Lubliniec padła wysoka wygrana w zdrapce KOCHAM ZDRAPKI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
3 719 068. tomi77 wyslij ten uklad nawet sie niezastanawiaj te liczby sa według mnie na tak
Gosia j a ma. 39 o 14 miałam 36
Na razie odpuszczam grę tylko na sucho
Kurcze może za daleko patrzę...
Też odpuszczam dziś nic nie wychodzi
bardziej nie chce się spojrzeć w liczby
bardziej nie chce się spojrzeć w liczby
Gosia ile los się cofasz?
Isia 1-dno ostatnie czasem 2 losowania przerabiam ale tak to na bieżąco
Gosia
Dr
Pewnie nue ma reguly
Mnie
nie widzialam
Idę na tv
Ptaszyno nie ale mam trochę tych twych z f.
Panie Panowie proszę o usmiech i jako łapówke pewniaczka na wieczór , albo łapeczka nie będzie
kedzior nie ktorych z tymi łapeczkami szczegolnie w dół to ponosi bo ani obraza ani pochwała ale ok ok będe miły dla ludzi kedzior ty wiesz gdzie szukac moje nie zawsze prawie wogule trafne ale sa
na południe miałem nosa bo z 15 co wsadziłem wybrałem 10 i 5 wlazło , zawsze to zwrot
coś potypuje , teraz przez neta to nie mam presji , na spokojnie ............... a i tak marnie wchodzi
powodzenia podumam jeszcze nad 1 zakładem w mini i 1 w multi dziwna 10/10 typnełem ciekawe co z tego będzie ostatnio troszkę eksperymentuje z rożnymi takimi
Pasko wprowadził typowanie meczów?
widzę że remis 0:0 przeważa
widzę że remis 0:0 przeważa
Ciekawe te mecze > bramki padają jak w kalejdoskopie
Tylko P* brak
Tylko P* brak
hmmm skąd ja to znam
mam fajną parkę ale nic do niej nie mogę dokleić
3
mam fajną parkę ale nic do niej nie mogę dokleić
3
ja do tego dokleję to o czym pisałem parę dni wcześniej ze na to czekam tylko bez 1
Nikka zagrał(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 870493 i wygrał(a) 500 zł
uwaga, tylko tutaj, tylko dzis, 7 numerow za 7 lapek na tak
dajcie i bedzie cud
numery pozyskane najdokladniejsza metoda na swiecie
dajcie i bedzie cud
numery pozyskane najdokladniejsza metoda na swiecie
Na kartce wypisuje skosyi mysleBoże żeby ino nie weszlyno to kustosz rzadzi
jestem chory ale dzis jade na seks, poprosze o wsparcie 10 lapek
dzis ulepszyem moja metode, podwojne zabezpieczenie na kazdej pozycji
jesli nie bylo zdarzenia wczoraj rano na tej pozycji to bedzie jutro rano na tej pozycji
to bardzo duze zabezpieczenie rzedu 50 proc szansy powodzenia albo i lepiej
jesli nie bylo zdarzenia wczoraj rano na tej pozycji to bedzie jutro rano na tej pozycji
to bardzo duze zabezpieczenie rzedu 50 proc szansy powodzenia albo i lepiej
tzn wystarcza 2 kolejne ranki albo wieczory ale chyba lepiej to robic oddzielnie
doktor
Pomykam bo godzina się zbliża
https://www.youtube.com/watch?v=l-ITv4OBV9c
Pomykam bo godzina się zbliża
https://www.youtube.com/watch?v=l-ITv4OBV9c