Wpisy 3 718 105 – 3 718 204
7 stycznia 2020 18:03 → 7 stycznia 2020 19:19, 100 wpisów
Znając życie i mentalność Polaków, już wiem jak będą wyglądać oceny.Zapewne tak jak na Interii, FB , WP i innych mądrych portalach.Najlepiej ocenił już dawno Stanisław Lem.
Czaje baze... Ale czekam na 35,45,52,13..choc nie 3/4 bo się wkurze... Nie wyslalem
Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Paski, z roku na rok stan zdrowia psychicznego narodu się pogarsza.Msjac na względzie stan zdrowia psychicznego, obawiam się, że oceny będą niesprawiedliwe
Paski, z roku na rok stan zdrowia psychicznego narodu się pogarsza.Msjac na względzie stan zdrowia psychicznego, obawiam się, że oceny będą niesprawiedliwe
3 718 093. kebaik 2020-01-07 (17:54)
A będzie wiadomo kto ocenił?podejrzewam ze nie bedzie widac kto kogo ocenil to tak bedzie chyba jak to w rzadszie dzieli sie ludzui na tzw sorty, tu bedzie anonimowo zeby sie ludzie miedzy soba niepozabijali
A będzie wiadomo kto ocenił?podejrzewam ze nie bedzie widac kto kogo ocenil to tak bedzie chyba jak to w rzadszie dzieli sie ludzui na tzw sorty, tu bedzie anonimowo zeby sie ludzie miedzy soba niepozabijali
Moim skromnym zdaniem, ten portal ma być tylko o tematyce lotto, a nie do oceny Portalowiczow Panie Pasko.Beda takie osoby, które są zalogowane, nie typują a będą oceniać innych.Uwazam, że zmierza Pan ku cenzurze, która już tu jest od dawna, a do sprawiedliwych nie należy
Uważam, że regulamin powinien ulec modyfikacji.Jedli portalowicz nie typuje od lat, s tylko krytykuje, powinien mieć ograniczenia.Jesli , chociaż z 5 , czy 10 razy nie typuje, powinien mieć zawieszony profil, a nawet usunięty
oceny to sa dobre w szkole a nie na stronieale dobre posuniecie z ta oceną co raz mniej ludzi bedzie tu co kolwiek pisać i i odwiedzac ta stronke, ludzie beda grali poza stronka a tu beda tylko wchodzić aby popisać głupoty i nic o liczbach, ocena wpisów ludzi to tak jak nadawanie ludziom numerów w obozie kiedyś ten sie nadaje tamten nie nadaje sie, komu to potrzebne i do czego taka ocena wpisu
Ale numer wchodzę a tu takie rzeczy...a kiedy to zadziała bo chcę komuś dać łapkę w górę....
Nie powiem komu bo to jest tajemnica
Nie powiem komu bo to jest tajemnica
Nie wiem o co chodzi bo dopiero tu wszedłem
Mati24 , typowanie , a typowanie to są dwa pojęcia.Typowanie dobre ,słabe, ryzykowne. Można tylko dla zasady , czy regulaminu
Użytkownik zbigniew g dodał nowy komentarz w temacie:
Szybkie 600 - nowa gra Totalizatora Sportowego !
Szybkie 600 - nowa gra Totalizatora Sportowego !
czyli inaczej mówiac trzeba tu podawać lewe numery do gier ,a komunukować sie tylko z ludzmi przez @ i tylko z zaufanymi i grać całkowicie innymi liczbami jakie tu podajemy na stronie , wtedy beda lepsze szanse na trafienie czegokolwiek w realu, czyli tak ile łapek w gore to beda Ci najlepsi a ile łapek w dół to beda CI najgorsi,typiarze tak
noto bedzie trzeba tu nic niepisac tylko obserwować co sie na stronie dzieje i sie nic nieodzywać bo nota bedzie w dół leciała3 718 131. dotam ah to wiecej pewnie niż pewne jest ze tak jest,
Zb zgubiłes ponoć rumaka
No i co te łapki maja wniesc
Islandorka
Ja zb w dół on mi i po ptakach
Bzdety
Islandorka powtórzę wpis 3 000 000 pamiętasz wszyscy dadzą mi tu na plus
teraz to wazelina będzie szła,jeden dla drugiego bedzie miły,żeby nie dostać łapki w dół
Zb już ci daje
My tam ze zb za łby
Islandorka tez ci dam a masz jeszcze 3
Ja nikomu nie trzymam palca, dopiero by capilo
Wszyscy by uciekli z mp
Zb ciulu typuj
Nie pij tyle
Bo bredzisz
Zb wszyscy uciekli
Oo dr odwazny
O dr śledztwo
No to łapki w górę
Arczibalik73, masz u mnie wielki plus za właściwą ocenę.Uwazam, że Admin, na zamówienie nierozważnych denuncjantow wprowadza jakieś nowości, które niczemu nie służą.Mamy już dość szczucia narodu na siebie, mowy nienawiści, która była tragiczna w skutkach.Jesli Admin uważa, że to dobry pomysł - Jego sprawa.
Oo a co Arczi pisałeś
uderz w stół a nożyce się odezwa zawsze najgłośniej krzyczą ci co maja soc za uszami
Dr a jak duże te nożyczki? Może sekator
3 718 036. jaroslaws dobre
Gatka szmatką i nic nie wynika
Sekator
3 718 052. Gosia__77 dziekuje za wytłumaczeniemi tego oco prosiłem śliczne dzieki, sprubuje pózniej sie tym pobawić
Pasko a ile razy mogę dać łapkę w dół lub w górę dla jednej osoby,raz czy bez ograniczeń?
3 718 142. magda dobre pewnie tak bedzie
nie mi jest oceniać co admin wprowadza, to jest jego strona , a my musimy sie do tego dostosować jesli chcemy byc tutaj na stronie, ale te oceny iłapkowanie dlamnie to jest jes śmieszna żecz po pprostu, no ,ale admina strona jest i mi nic do tego jest, ale niewiem komu to jest potrzebne i do czego to miało by słuzyć do dzielenia ludzi, na dobrych i popularnych czy złych i niepotrzebnych tutaj przeznaczonych do usuniecia ze stronki bo ja to tak rozumie, no ale jak tak bedzie, to coraz mniej ludzi tu bedzie zagladało i pisało cokolwiek a typowaniu liczb to juz niewspomneale pozyjemy zobaczymy, narazie typujemy i gramy
3 718 175. megamocny 2020-01-07 (18:51) wejscie drewnianego tygrysa!
nie typowales wczoraj, dzis nie piszesz
No można się załamać
nie typowales wczoraj, dzis nie piszesz
No można się załamać
A ja powiem tak , pierdu ,pierdu, baju , baju , a gdzie te wygrane
Cześc kogo te stopy na profilowym ?
A bardzo dobrze było w pracy.
Magda ale masz ładne mini
oceniać może cała społeczność multipasko. Tak, że mogą być to osoby, które nigdy tutaj nie piszą, ale mają konto, typują, przeglądają czata. Nie wiem czy coś będzie robione z tymi ocenami, ale jeśli tak, to tylko w kontekście czata, więc np. ktoś kogo wpisy nie są mile widziane przez społeczność multipasko, mogą zostać ograniczone, czy więc ktoś może zostać zablokowany na skutek tego, że odda wpis, którego duża ilość osób oznaczy ujemnie. Zobaczymy jak się to rozwinie. Myślę, że jeszcze dzisiaj uruchomię tą funkcjonalność.
Zbyszek{{hej}mini to mam dobre na dzisiaj ,wiem....
Tomasz od teraz musisz być dla mnie miły bo mogę Tobie dać łapkę w dół.
Tomasz od teraz musisz być dla mnie miły bo mogę Tobie dać łapkę w dół.
oczywiście każdy będzie mógł ocenić dany wpis tylko jednokrotnie i nie będzie można tego ominąć, bo jest zapisywane kto jaki wpis jak ocenił (chociaż nie będzie to widziane przez innych)
0 03 718 121. Mati24 2020-01-07 (18:13)
0 03 718 122. Mati24 2020-01-07 (18:17)
Z tym się zgadzam
0 03 718 122. Mati24 2020-01-07 (18:17)
Z tym się zgadzam
magdo dziękuje, proszę. Sobie zdejmę zębami.
A jak inni oceniają ? Ale to myślisz, że moje ? Proszę Gosiu 77. A jak dodać w górę łapkę. Aha dam magdzie w górę za wpis. Ale mi smutno. Bo chciałbym ciebie poznać.
Pracuje to nie jestem nierobem i będę troszczyć się o dziewczyną swoją przyszłą, a seks nie najważniejszy. A będę dbał o swoją jak o królowe.
Trochę dziwnie to wygląda, trzeba będzie się przyzwyczaić, jak do wszystkich nowości
magdo poznamy się bliżej ? Zależy mi na tym. A ile masz lat ?
Pewnie ty sport siatkówka, filmy, muzyka hip hop, pop, disco polo, opiekować się zwierzętami, innym, podróże, biłaś się w podstawówce z koleżanką za włosy o kanapkę z pomidorem, grasz na skrzypcach.
A ile ty masz lat 16 ?