Wpisy 3 717 511 – 3 717 610
6 stycznia 2020 22:12 → 7 stycznia 2020 01:00, 100 wpisów
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
No i super, że nie ma piątki w Mini.Patrz skan 4 w Mini, system 7 .Zaraz następna czwórka, system 8
Jarosław
Jarosław dobrze że Tobie się udało u mnie będzie W Nowym Roku
A ja zagrałem normalne 5/5 i miałem tak
Moje 12,19,28,32,37 2/5 standard jak co dzień 2 trafione i 2 oboki
Losowanie 12,27,29,31,37
Moje 12,19,28,32,37 2/5 standard jak co dzień 2 trafione i 2 oboki
Losowanie 12,27,29,31,37
Muszę jednak grać systemem bo granie pojedyńczym zakładem to masakra
Jarosław to dobrze że nie było 5 w Mini
Ja byłem blisko przynajmniej 3/5 ale powinienem zagrać systemem na 7 liczb.
Wtedy bym miał minimum 3/5 a to jest 6 trójek czyli 276 zł
Wtedy bym miał minimum 3/5 a to jest 6 trójek czyli 276 zł
W te gry trzeba trochę ryzykować.
Mam wygraną to zamiast inwestować to ja cykam
Mam wygraną to zamiast inwestować to ja cykam
Jarosław na ratowanie zwierząt w Australii ?
Sebastian ty nie wiesz ,że w Australi żywioł i wszystko płonie
Tam to dopiero tragedia
Tam to dopiero tragedia
Zająłem się Mini, nie sprawdzając MM.To już czwarty dzień z rzędu.
Jarosław tylko gratulować
Gosiu, nie wstydzę się przyznać, że ryczalem patrząc na zdjęcia uratowanych zwierząt
Sebastian, śmiałem się z innych , że wygrają, bo siedziała ich lewa ręka.Mialem to samo
Gosiu , mój pies już 3 razy był operowany.Wydalem 4000 na zabiegi .. Warto ratować przyjaciół.
Jarosław dlatego nie mam zwierząt bo jak chorują to człowiekowi przykro jeszcze jak odchodzą
Pochwalisz sie? Ja w tamtym roku trafialem i 3 4-ki w mini a teraz wszystko obok.
Ja zazwyczaj wygrane mialem puszczone po 18. Probowalem dlugo np. Rano puszczac, to nigdy nic nie weszlo
Gdy pies choruje, albo umiera, ucieka od właściciela by ten nie cierpiał.
Sxpsku20, tak, najlepsze są godziny pełne lub po pełnej.Gdy otrzymalem 4 zakłady mini z maszyny a były 3 powtórki, anulowalem te zakłady.
jarosław to musisz mueć znajomości w kolekturze bo nie wolno tak od sobie anulować kuponów
Dlaczego nie wolno? A jeśli powiem, że nie mam pieniędzy to musi anulować.
Gram swomi liczbami. Jak puszcze ze dwa systemy to lotto regularnie losuje liczby pomiędzy moimi, obok itd. Ostatnio wrzucalem na pasko te liczby, spoza puszczonych systemow to wchodzilo na stronie 4/12. Smierdzi to mini na kilometr
Gdy nie było gier online , brałem zakłady Lotto na 12 liczb, fotografowałem i anulowalem.Gralem obokami.Kolektorka też otrzymywała coś w podzięce
Gooooosiuuuu, zawsze można jakoś wyjść z trudnej sytuacji.Swiat teraz na kłamstwie i chamstwie stoi
Ja kiedys myslalem zeby zrobic takie posrednictwo.komputer typuje te 800 000 tysiecy unikalnych kombinacji z mini i ludzie je kupują. Nie ma opcji ze zaklady sa powtórzone. Piątka też musi wpaść. Lotto mogłoby się zdziwić
Gosiu, jutro dam skan chybika na 12 skreśleń w Lotto z 10.10.2017 r.Anulowalem go i zagrałem z plusem.Wlasnie padła piątka w Lotto Plus
No i wreszcie coś ruszyło dzisiaj w EP 105 zł wygrane w mini od początku roku nic multi straty, nie wiem po co to próbuję ale tak jak sobie podliczyłem wydatki i przychody to jestem 0,50 na plus
Czyli jakby system pokazuje jaka kombinacja nie padnie. Kiedys tez w roznych miejscach pobralem po kilka chybikow w mini, obstrzelilem dookola i 4 wpadla
Szpaku20, grając online na chybił trafił, nigdy nie kupuje pierwszych propozycji.Dopiero za 20- tym razem kupuje ich zestaw.
Jeszcze jest jedna ważna zasada typowania liczb.Bystrzy to zauważa.
A zauwazylem tez ze nie mozna tych liczb skopiowac. Wyskakuje taki znaczek ze zablokowane. Tez to podejrzane. Jakby chcial usiasc i pokopiowac te propozycje np do excela to nie mozna. Boją się ze ktos to moze analizowac?
Rano dam skan bo jeszcze idę z psami na spacer.Teraz mogą swobodnie pobiegać Dobrej nocy
Jarosław będę czekać w kolekturze aż 19 osób wybierze zakład z lottomatu 20-ty biorę ja
ale system czy zwykły bo widzę u mnie system mało gra zawsze ja biorę i wychodzi po czasie kupna mini e/6
ale system czy zwykły bo widzę u mnie system mało gra zawsze ja biorę i wychodzi po czasie kupna mini e/6
W 2018 analizując mapki mozna bylo cos trafic grając normalnie. Od 2019 jakby pozmienialo się
Największa mafia, która jeszcze nie została tknięta to.........Tylko we Włoszech wytoczyli sprawy karne za ustawianie losowań i chyba w Bułgarii
Szpaku20, ta zasada byla już omawiana na forum wiele razy.Z pewnych względów nie powtórzę jej tutaj.Podam ci adres email, napisz i tam Ci wyjaśnię.
Ja ostatnie pol roku słabiutkie. Nie ma w tym zabawy, jak nawet drobne nie wpadają. A o zabawę tu chodzi, jak to w grze
witoldszpatowicz@gmail.com chętnie wymienię się spostrzeżeniami
K30, nie pisz oficjalnie, że to magia bo zablokują Cię jak mnie na FB.
Miło mi Witoldzie.Napisze do Ciebie jutro.Adres odpidslem.Ty jesteś spod Skorpiona????
Jarosław wygrałeś coś w loterii świątecznej
Ja nie liczę na wygraną ale mam kupony
Ja nie liczę na wygraną ale mam kupony
Ale piękny skos wychodzi szykuje się 9/10
Oby wlazło do piątku bo potem odjeżdżam
Oby wlazło do piątku bo potem odjeżdżam