Wpisy 3 715 314 – 3 715 413
3 stycznia 2020 14:50 → 3 stycznia 2020 20:01, 100 wpisów
zawsze na koncu bedzie pytanie tak czy nie, tego sie nie uniknie
jakie 3/5 ja mialem tak
1, 16,20 35,70 24,27 74,77 9/9 z pluszem
1, 16,20 35,70 24,27 74,77 9/9 z pluszem
https://www.youtube.com/watch?v=gIccSSbGhbc&list=RDgIccSSbGhbc&start_radio=1
Myślę tyle i lipa.. Ze K30 tak trafia? bzduramoże raz na 4 losowania trafić ale za każdym razem.. To niemozliwe
Bo to proste... Liczby są losowanenie ustawianawięc nawet jak przesuniesz względem wcześniejszego losowania... nic nie wyjdzie bo powtórzyć mogą się może kilka liczb i nie wierzę że wszystkie trafisz
Zobacz tomii abudabi gra teraz na 7/7 codziennie mu wchodzi 6/7 7/7 raz na tydzień
Abudabi jest dobry... To chyba stary arabwiem że potrafi czytać.. Miedzylosowaniami
Cześć
Tomii nie trzeba nic czytać ja ide do budy
Nie kreśle podaje jej kartke ona wklepuje i zobaczysz jak wchodzo
Najlepiej jak wklepuje powoli wejdą wszystkie
Ale to metoda tylko na 5/5
Nie kreśle podaje jej kartke ona wklepuje i zobaczysz jak wchodzo
Najlepiej jak wklepuje powoli wejdą wszystkie
Ale to metoda tylko na 5/5
Doktor Ty coś piłeś ?
Kruk8 cześć
Kruk8 cześć
Wczorajsze liczby miałem od miłego kolegi z tej strony.
Zagrałem nimi systemem tak jak mi pisał i wygrałem 6 trójek
Zagrałem nimi systemem tak jak mi pisał i wygrałem 6 trójek
Ale według czegoś to musisz ułożyć... Może ty jakoś to przesuwasz... Ja nie choć probowale
Tomii skreśl swoje końce na kartce i daj babie żeby wklepała ręcznie zobaczysz efekty
K30 u mnie tak robi bo jest nowa młoda w Fioletowej Budce i ja ją jeszcze zagaduję
I zawsze jest za mną kolejka a ja specjalnie wolno podaję liczby
I zawsze jest za mną kolejka a ja specjalnie wolno podaję liczby
Efekty są oszałamiające to fakt
A u mnie są młode laski.
K30 przyjedz do Warszawy to sobie wybierzesz
K30 przyjedz do Warszawy to sobie wybierzesz
Tomi atakuj Mini
W Mini najlepiej dają
W Mini najlepiej dają
Mini to porażka u mnie... A multi jedynie na 7 liczb jakieś odpadyczyli tylko na 7 liczb
Cześć teraz pracuje po 4 godziny, bo mało pracy jest.
09:00-13:00 decyzja szefowej. A co u was ? Mniej zarobię. Byłem pieszo a będę skuterem jeździł.
Gosiu 77 proszę. Ten pierścionek chciałem dać dziewczynie, ale nie przyjęła nie gotowa, A widzisz Pani z pracy dała wiersz przez siebie napisanym, ukląkłem na kolana potem. A jechałem specjalnie po niego do Iławy skuterem po pracy 319 zł.
skorpion.64 zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 869184 i wygrał(a) 250 zł
Ile czasu jestes z ta laska ze piercionek?
A tera ciekawostka... 5 mini ta ostatnia wielka jak i ta 390 000 zostały trafione z maszyny po jednym zakladzieczyli trza mieć farta
Krzychu... Ile ty masz lat i w jakim świecie zyjesznajpierw oświadczyny w necie na you tubie... A potem jak wszyscy wiedzajedziesz do panny
To my nie byliśmy razem, A potem jeszcze do nie podszedłem jak szła, aby przyjęła. Aha ale przymierzyła jednak jak klęczałem.
Przy firmie szła.
osa gdzie jesteś
Zb co masz na dzis?
2 w mini
tylko 2?
wojna się zbliża trzeba oszczędać
Jaka wojna???musze wiatrowke kupic
ira iran usa itp
Ja mam 4 mini tez wiecej nie trace na to
Jeszcze pojde pocscic multi na 5 liczb
Cześć
Gosia