Wpisy 3 714 004 – 3 714 103
1 stycznia 2020 18:09 → 1 stycznia 2020 19:59, 100 wpisów
Wypilem wszystko co mialo%
Nad ranem ro nawet się śmietany chycilem bo miala%
Nad ranem ro nawet się śmietany chycilem bo miala%
Słaby ten Sylwesternawet petardy jak na pogrzebPewnie czują oddech Morawieckiego i szykują się do podwyżek
Wtym roku pod domem sąsiedzi mniej bili petardami niż rok dwa temu a jest równe data
To oznacza jedno wojna Putin już jest blisko czołgi ruskie pod domem stoję 12 armat te nowe
Putin uderzy lada moment
Ludzie podostowali karty mobilizacyjne do wojska także coś na rzeczy jest
Pasko
Osa
Co robicie
Magda
Magda masz tyle punktów co ja mini Wczoraj wysłałem na 2 losowania
Ale dopiero 1 stycznia ja 20 zakładów
Na razie islandorke gonie ma 2 punkty
Wędrowca jak nie wiesz jaka pogoda to spadaj żartuje
Jak Ktoś dzisiaj skorzystał z liczb Janosika do lotto de to miał szanse trafić:
5/6 w 20 liczbach.
Szósta była obok.
5/6 w 20 liczbach.
Szósta była obok.
Magda.
Zbigniew.
Masz tyle stron z pogodą że moich prognoz nie musisz... czytać.
Masz tyle stron z pogodą że moich prognoz nie musisz... czytać.
Za zimno
Przerwa na
Miednica zielona z łazienki ale przed tym folie na dywan i na to miednica
Cała na pełnić to duża miednica można w niej portki wyprać robocze
Ale powiem szczerze brało mnie tak miedlilo ale nie wypuściłem treści żołądkowej
O matko można tak no ty by poszło jak lekarz tym od lizaka dawał to mnie na Rzyki brało
proszę powiedzieć aaaa i potem pcha patyk długi,też tego nie lubię....
Trzeba pracować by sobie urobić na sztabki złota na starość bo na ZUS nie ma co liczyć
No tak przecież to proste jest tylu już wygrało i jest milionerami i nie pracuje nic trudnego
Nowe gry powstają na 2020 dziwię się że ludzie mówią że wygrać się nie da
Lotto mini ekstra pensja premia multi kulti super szansa kaskada Keno teraz jakieś 600 euro kurtka pełno zdrapek ludzie nie sposób nie wygrać
Raczej tak nie trzeba się uczyć na pamięć skreślić te liczby nic trudnego
Myślałem o lotto... By grać w kazdywtorek niezależnie od kumulacji.. Po 2 zakłady... To daje 52 wtorki x 6...jakies 300 zł z hakiem
Tylko mieć ukończone 18 lat i trochę miedziaków metalowych i już jesteś milionerem
Teraz jeszcze online jesteś nawet nie trzeba się denerwować w kolejkach stać skreślać spokojnie w domu przy kawie ciachu skreślić liczby
Keno co 5 minut to też dobra sprawa nie ma możliwości nie trafić czegoś konkretnego za naszego życia
Muniek z T love pokazał co jest ważne... zdrowie i za to dziękował że zyjenie ze kasa leci czy SUV w garażu.. Albo basen i Villa
Szlachetne zdrowie ten się dowie kto przyjdzie do szpitala w debi i nigdy z niego nie wyjdzie
Pytanie czy tak się myśli wcześniej czy jak się dopiero zachoruje
W wiadomościach podawali,że sami pijani i po dopalaczach trafiali do szpitala dzisiaj
I właśnie... Tu racjatrza mieć szczęście do lekarzy... Ha miałem a też cienko bylonawet krzyżyk na mnie postawili a kumpel zdebial jak mnie zobaczylpo 3 miesiacach