Wpisy 3 713 472 – 3 713 571
31 grudnia 2019 23:40 → 1 stycznia 2020 00:45, 100 wpisów
Nic w tej tv nie ma ,filmy powtarzane po 20 razy,w kółko te same....to już wolę tej muzyki posłuchać,chociaż też badziewie....
ja na necie siedzę cały czas i wiele fajnych rzeczy sobie słucham oglądam ale jak pisałem dla szacunku dla domowników muszę znosić te katusze
Miałam iść na zespół Chłopaki bo grają u nas ale wiem czy nie dostanę butelką w łeb,bo u nas co roku jest rozróba na Sylwestra.....
ja tez siedze sobie na necie i słucham tego co ja chce a nie bzdetnych utworów, co do zenka to lubie jego twórczoscć, ale dzisiaj go juz nie słucham bo ile mozna w kołko tego słuchać dziennie jest tyle innych utworów fajnych jak enigma, gregorianie itd
Andre Rieu - The Emperor Waltz
Zaraz będzie poród Będzie 500+ Nowy Rok się zaraz Narodzi Pierwsze Dziecko w tym 2020 ROKU
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
mleko
https://youtu.be/s9PQ7qPkluM
Szczęśliwego Nowego Roku 2020
Szczęśliwego Nowego Roku
3 713 506. magda tak dokladnie pije mleko i jem sobie fryki, które na szczescie zdazyłem usmazyc sobie przed 12 ta mleko tylko dlastego bo wole jak jaki kolwiek alkohol
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU ZIELONA STRONKO
Wasyl
mleko najlepsze jest na takie okazje, przynajmniej niezponiewiera organizmu jak jest po szampanoie czy jakimś innym drinku, i cały czas można sie kontrolować, ja nie moge pić alkoholu zreszta i tez nielubie wiec pozostaja mi inne trunki,
3 713 525. wasyl-piaski na wzajem
3 713 525. wasyl-piaski na wzajem
wysokich wygranych wszystkim i duzo zdrówka
SEBASTIAN
ARCZYBALIK
DUSIA
ARCZYBALIK
DUSIA
UMYKAM NA IPREZE
muszę czekać jak przestaną walić petardami tak jeszcze ze 2 godziny ,żeby psina się załatwił
500 + dobre ale poróżniło ludzi
Starsza Pani też by chciała coś dostać do niskiej emerytury
choć pracowała
A tak nawet rząd na Święta niczym nie zaskoczył
Starsza Pani też by chciała coś dostać do niskiej emerytury
choć pracowała
A tak nawet rząd na Święta niczym nie zaskoczył
od 15 trzyma ,ale co wyszedł strzelili petardą to zaraz uciekł do klatki
Gosia masz rację bo jak nauczycielka może mieć emeryturę 1300 zł A wojskowy co gowno zrobił 2 koła i jeszcze dorabia jako ochroniarz bo ma papiery
Tomi ciesz się że żyjesz możesz oddychać
Właśnie Weszłeś w Nowy Rok
Zrobiłeś Wielki krok
Właśnie Weszłeś w Nowy Rok
Zrobiłeś Wielki krok
podwyżki pisma do ludzi wielu przyszły wezwania mobilizacyjne dla facetów i to nie żarty