Wpisy 3 713 104 – 3 713 203
31 grudnia 2019 19:30 → 31 grudnia 2019 20:05, 100 wpisów
W mini jest juz pula ponad 425k
Mulag, widzę, że znasz się na kupię jak Gesslerowa na g..., która powiedziała : ' to smakuje jak g...'.
Dzisiaj w mini będzie rekord ale piątek.Z 28 nie zejdzie.
widzisz pytaj jak nie wiesz zawsze doradzę drobne opłaty finansowe mile widziane
Blondynka odmówiła zaproszenia na bal sylwestrowy, bo nie podali daty
Jest tak dużo oszustw, ja za jedyne 300 zł, powiem jak im zapobiec.
Angierski masz na dzisiaj Może jakieś liczby do Mini Lotto?
2020 ale data amial być koniec świata już w 2000
mi też sylwestry dawno minęły dawniej owszem zależy od kasy lokal lub na placu w mieście teraz już rodzinie w mieszkaniu na spokojnie
No tak ale jeden dwa trzy cztery pięć to raczej takie liczby nie wpadną
Sylwester a ja trzeźwy
Sebastian, ten kto dzisiaj trafi mini, będzie dla niego czarnym dniem jak 30/03/94 w lotto
operujemy 2020 i tak trzeba a czy faktycznie taka data taki rok oczywiście że nie
Powinienem leżeć z szampanem z łaskami w łóżku tak będzie za rok jak wygram w euro hehe
Mniej niż zero Ja myślę że właśnie dzisiejszy dzień będzie tym zielonym dniem a nie czarnym dla tego kto wygra piątkę w Mini Lotto
Życzę 10/10 w MM , jak w niedzielę 3 lub 4.01.2003 lub 2004 w Kamieniu Pomorskim
Angierski Myślisz że dzisiaj polecam właśnie te gorące liczby w mini?
Tej niedzieli padły 34 dziesiątki.
A ja jakoś tak myślę że dzisiaj w Mini Lotto trafię
mysle ze troche tych troche tych a nawet niektore sie powtorza
Potem w Wolsztynie , o ile dobrze pamietam.Dariusz W.wie o co biega.
magda narazie nie moge bo sa na stronce niewidoczne, bo musze skonczyc strone
Angierski jak się powtórzy to tylko jedna liczba ale nie jestem tego pewien czy w ogóle się jakakolwiek powtórzy
Seba, o ile zagrałeś liczbami , które zostały podane wczesniej.
Magda umawiamy się na przyszły rok nad morzem czy teraz gdzie indziej się umawiamy?
waldek55 zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 868429 i wygrał(a) 300 zł
Mniejnizzero zagrałem dzisiaj kilkoma zestawami więc spodziewam się wygranej ale Totalizator Sportowy jest nieprzewidywalny więc nie ma 100% pewności
Nic uciekam u Forsamiego rodzina z USA to u mnie dla odmiany z Rosji
Mulag, pozdrawiaj przyjaciół Moskali
Chyba mam coś co może się sprawdzić... Ale przy trafieniu końca najmniej 3/6dziś próba na jutro na 14do całej 10
Mile wspominam Moskwę
Na zagryzkę przyszykuj też słoninę i cebulę,bo Ruscy tak lubią jeść...
Facet, który nie grał nigdy w Lotto, zagrał w końcu raz w miejscowości L.Trafil ładna sumke.Sprzedal piękny dom, duża działkę.Teraz mieszka w Rosji
Kto w obecnym czasie ma dywany w domu?
chyba coraz więcej ludzi raczej szczególnie na zachodzie nie którzy mają latające
po za tym jak upadniesz na glebę to lepiej na dywan niż na śliską twardą posadzkę
Petersburg, 40 pięknych wysepek.Cos pięknego nad Zatoką Fińska
firmy ubezpieczeniowe chętniej dają ubezpieczenie na taki wypadek ale dywan musi być
Jak się nie dojdzie do łóżka po Sylwestrze to można na ciepłym włochatym dywanie poleżeć...
Petersburg to był ciężki teren do budowy ale to piszę jak powstawało to miasto
Magda, mam 2 piękne psy i 2 koty.Dom bez psa, jak ogród bez róży
i ciepło jest także dywan w modzie jak pisałem w modzie wielu na zachodzi modli się dywan tam potrzebny
Mulag, 2 razy w roku bywam w Petersburgu
to fajnie ja nie byłem chętnie bym zobaczył Rosję szczególnie stolice Moskwę
Bylem kiedys w Moskwie. Piekne metro maja