Wpisy 3 712 572 – 3 712 671
31 grudnia 2019 12:08 → 31 grudnia 2019 13:30, 100 wpisów
do konca roku pozostało
Do nowego roku zostało:
0 dni, 11 godzin, 50 minut, 33 sekund!
Do nowego roku zostało:
0 dni, 11 godzin, 50 minut, 33 sekund!
3 712 565. tomi77 2019-12-31 (12:04) Zalamka wlkp
No to pochwalcie się ile przegraliście w tym roku
witam wszystkich i zycze wszystkim szczesliwego nowego roku 2020 i wysokich wygranychoraz dużo zdrowia i spełnienia najskrytrzych marzeń,
tomi 77 odpowiadzam CI ja w tym roku popłynołem na grze w mini i multiku około 1.400zł to jest multik wraz z mini lotkiem razem,
No to pochwalcie się ile przegraliście w tym roku
witam wszystkich i zycze wszystkim szczesliwego nowego roku 2020 i wysokich wygranychoraz dużo zdrowia i spełnienia najskrytrzych marzeń,
tomi 77 odpowiadzam CI ja w tym roku popłynołem na grze w mini i multiku około 1.400zł to jest multik wraz z mini lotkiem razem,
3 712 578. K30
Płock, dr2p???
Bartosz
Megamocny ja nawet nie wiedziałem że dzisiaj jest dzień bez bielizny a nie założyłem właśnie bielizny dopiero zauważyłem ale numer
Arczibalik73 Też ci życzę wszystkiego najlepszego przede wszystkim dużo zdrowia i w końcu Wygraj tylko zagraj bo ostatnio wygrywasz w Ekstra pensję po 1000 zł Ale nie puszczasz brawo datę typowanie ale szkoda że nie puszczasz bo pieniądze ci przelatują koło nosa a tak to byś nie był 1400 zł do tyłu tylko 600 zł do przodu
Arczibalik73 Też ci życzę wszystkiego najlepszego przede wszystkim dużo zdrowia i w końcu Wygraj tylko zagraj bo ostatnio wygrywasz w Ekstra pensję po 1000 zł Ale nie puszczasz brawo datę typowanie ale szkoda że nie puszczasz bo pieniądze ci przelatują koło nosa a tak to byś nie był 1400 zł do tyłu tylko 600 zł do przodu
od jutra we wszystkich grach obstawiamy liczbe 20 bedzie krulowała przez cały rok 2020
7,8,18,19,28,29,31,32,33,34
Cześć dzisiaj Sylwester. Jakie plany ?
System 12, Mini
3 712 590. Sebastian_M dziekuje i na wzajem
A ja śpiewałem Przez twe oczy zielone w YouTube i miałem kilka filmów.
W przyszłym roku organizujemy spotkanie wszystkich to ze strony szkoda że nie zorganizowaliśmy tego Sylwestra bo każdy z każdym sobie potańcować Ida tańczył ale już trudno Nikt nie wpadł na taki pomysł i ja też nie wpadłem dopiero wczoraj tobie o tym pomyślałem ale w przyszłym roku już spotkanie raczej się odbędzie
3 712 590. Sebastian_M no własnie dziiaj odczytałem meila z mulipasko ze znów trafiłem exp 4/5 1/1 w dniu 29,12,2019 choć mnie tu niebyło kilka dni na czacie, tak jest musze w koncu w ta gre zagrać chyba juz w nowym roku tylko najpierw musze zdobyc jakaś kase na ta gre, wiadomo 1000zł droga niechodzi a to juz jakiś by był zastrzyk
magdo proszę. A ile masz lat, co mnie tyle całujesz i pocieszasz ?
Krzysztof widzisz Magda nie pisze do ciebie żebyś kupił telefon za 5999 zł nie pisze żebyś jej przesłał gotówkę tylko piszę do ciebie ciepłe słowa zauważyłeś to czy nie ?
wczoraj ostatni raz w tym roku zainwestowałem w mulika kupon tylkodo 1,1,2020, a mini i chyba dziaj puszcze tez tylko na 2 dni,póżniej troche przerwy od gier, trzeba obserwować co jak bedzie wychodziło szczegulnie w multika, wtym roku przegrałem okolo 1400zł natomiast wygrałem około tez 1100zł w multika i mini, czyli napewno mniej popłynolem w tym roku jak w ubiegłym roku, mam nadzieje ze w nastepnym roku bedzie lepiej \z wygranymi niz z przegranymi w realu
Arczibalik73 ja też od przyszłego roku będę zapisywał wszystkie wydatki na Totalizator Sportowy ile czego puszczam za ile i ile wygrywam żeby sprawdzić jaki jest bilans w starym roku Zobaczymy jak to będzie i mam nadzieję że jak wygramy w piątkę w mini tor niweluje nam wszystkie przegrane do tej pory Ja ostatnio zacząłem wygrywać w EuroJackpot Ale nie są to wysokie wygrane tylko po 35 zł ale dobre i to małymi kroczkami do przodu
Na zagraj ponownie w Mini z 18.12.19 wpadła czwórka , system 8, ale słabiutko płaciła
Sebastian,uwazam, że wydatki powinno się prowadzić na bieżąco.
Jestem myślami o tych Portalowiczach, którzy typują już tam....na gorze
Witam wszystkich serdecznie
Wszystkiego najlepszego z okazji Nowego roku 2020 dla wszystkich
Wszystkiego najlepszego z okazji Nowego roku 2020 dla wszystkich
Nie prowadzę statystyk wydatków nawet nie wiem dlaczego może z braku czasu ale od przyszłego roku postaram się to zrobić też nie wiem czy mi się to uda bo czasami naprawdę brakuje czasu i nie jest to aż tak bardzo ważne
RT1, Częstochowa była dla mnie szczęśliwa w grach,zwłaszcza w zdrapkach ( przejazdem)
3 712 611. Sebastian_M tak tak tak trzeba robić bo inaczej wyladujemy pod moste, i pojdziemy z torbami, jak wiecej bedziemy przegrywac niż wygrywać, rób tak kuponu przegranego nigdy nie wyrzucaj tylko odkładaj na kupke potem pod konirc roku to wszystko zlicz ile przegrałes i ile wygrałes wtedy bedziesz wiedział ile jesteses na minusie a ile na plusie, ja tak robie co roku, juz od mniej wiecej 20 lat
Kiedyś na stacjach paliw i w małych wiejskich sklepikach kupowałem po 5 zakładów z każdych gier ( dla dzieci), i każdy był wygrany
Arczibalik73, nie ma silnych nad mądrych informatyków z T.S.- Czytaj motto w profilu
Pitagoras
Sebastianie M nie bądź taki mądry.
Sebastian_M,zostań takim, jakim jesteś
Krzysztof C, uważaj na silne wiatry, które dadzą się Wam we znaki na Mazurach
A pewnie że na minusmoże kiedyś coś strzeli i dobra nawet gola szóstka w lotto
K30, super, że rozumiesz
Kupiłem po 3 zakłady Mini w różnych punktach.Czestuja jak głupcy powtórkami: 33 i 41, które się nie powtórzą dzisiaj.Jesli już to 40, 30, lub: 29, 39
Ja przekroczyłem 300 i to mój dobry miesiąc szkoda że tylko w profilu
PRIMAFACET zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 868330 i wygrał(a) 300 zł
Jakie wiatry ?
https://www.google.com/search?q=krotoszyny+pogoda&rlz=1C1AWFC_enPL854PL854&oq=krotoszyny+pogoda&aqs=chrome..69i57j0l7.7345j1j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8
A ja nie mam z kim i gdzie iść na bal.
I z czego tu się cieszyć tańczyć słychać muzyki że rok starsi jesteśmy to jest stypa raczej
forsami te 9 liczb wiesz co i jak rozpisane na 4 zakladziki ciekawe co wejdzie
Puste życzenia szczególnie polityków a ceny wyższe 2020 obłuda rozumiem że ludzie tak nie patrzą chcą się pobawić potańczyć
Jak swoje to opatentować a jak ktoś twoimi to do sądu prawa autorskie liczbowe
Najlepiej dać wszystkie w końcu padnie wygrana w tym roku ale skąd tyle kasy na tyle zakładów
13,23,73 niech chociaż jedna wpadnieprofil bo do pierwszej 10 szansę marne
To prawda na 500 musimy się dokładać to prawda najgorzej będzie że śmieciami
ja mam 10 zakładów mini zwykłych
3 zakłady na system 6
6 zakładów dużego zwykłych
chyba wystarczy
3 zakłady na system 6
6 zakładów dużego zwykłych
chyba wystarczy
3 712 643. Myvictory to racja jest
Ciekawi mnie jak ludzie będą grać w 2020 przy tych podwyżkach tak dużych
biedne lewactwo jak piszczy i wszystko wina PIS-u zmieńcie płytę