Wpisy 3 709 612 – 3 709 711
28 grudnia 2019 00:21 → 28 grudnia 2019 11:15, 100 wpisów
Miłego dnia, trzymajcie się, wysokich wygranych, wygranym, na razie.
johno zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 867460 i wygrał(a) 304 zł
Wczoraj u Janosika w Teście na N I E do Loterii Eurojackpot:
>> 0/10 <<
>> 0/10 <<
Teraz pada na południu i na południowym wschodzie.
Cisza to przerwa na
as1252 zagrał(a) za 12 zł w typowaniach keno na los. nr 867488 i wygrał(a) 3006 zł
3 709 578. Sebastian_M
od połowy stycznia podobno idą mrozy idą ale nie wiadomo dokąd
Zmywarka amicado zabudowy.. Wcale nie zmywapytanie jaki sens kupować zmywarki suszarkę... Skoro zostaje osad i talerze przed włożenie do zmywarki trza dobrze o czyścić... Bo zmywarka je oplula strumieniem wody
U nas zaraz batman
A pizdzi a leje, sam chcial
Tomi jestem za wciskaja kit ludziom ja do zmywania naczyc nie używam prądu np...
Madzia
3 709 627. kedzior13 hejka tak i jak prrzed świetami można powiedzieć czyli smutne, poniewaz za ściana zmarł mi kolega starszy odemnie tylkoo 4 lata, ale bardzo mi drogi przyjaciel , wiedziałem ze jest chory i wierzyłem ze da rade jeszcze niestety, umarł w samotnosci za ściana,nikt niewie jak, przed wigilia przyjechał do niego starszy brat i znalazł go juz niezywego od kilku miesiecy niejadł .ledwo chodził jak go ostatnio widziałem, niemogł jesc,podejrzewam ze miał raka przełyku i na100% mial gruzlice,meczył sie bardzo, ludzie od niego uciekali, poniewaz był chory, zmarł w wieku 50lat, }
byl bardzo spokojnym i fajnym kolega , zawsze pomocnym, i dobrym przyjacielem mojim od dziecinstwa, wczoraj byłem na pogrzebie, bedzie go tu mi bardzo brakowało,bo wiele wieczorów razem nieraz przegadalismy kiedys, i sie lubiliśmy ojca tez mial fajnego ale ojciec odszedł 4 lata temu pozniej jego dziewczyna która zmarła u niego w domu,tez moja młodsza kolezamnka i teraz on odszedł {{smutny} co tpo zaświeta jessli dowiadujesz sie ze odchodzi ktoś bliski przed sama wigilia
Waldi w górę czlonki
O... To mileale ja nie lubię wielkich bimbalkowważę że kobieta ma spokojne podejście...
pomimo ze byłem na pogrzebie wczoraj wciaz do mnie za bardzo nie dociera ze jego juz niema teraz z nami, tu na ziemi, i ze juz nigdy z nim nie siąde na ławce przed blokiem i nieporozmawiam,jak kiedyś to robiliśmy, za dzieciaków i tez jeszcze tego lata,gdy juz wygladał bardzo żle , powiedział mi ze ma grużlice i niemoze jeść, tylko pił duzo kawy, i palił , chodzil jak śmierć widac było ze choroba go wykancza ostatnie miesiacejuz niemogł nawet po domu chodzić całymi dniami spał, teraz kazde świeta beda BOZONARODZENIOWE beda mi sie kojazyły z odejsciem przyjaciela z dziecinstwa i zarazem sasiada za ściany
ja wczoraj wieczorem tez trafilem w mini lotka 1/5 i w multika 1/10, choc niepowiem w swieta bylo lepiej , tylko na chwilke w wigilie i o 14 i o 21 trafiłem 2x5/10 na liczbach zmyślonych przypadkowych, ,natomiast na liczbach swojich stałych wysłanych tylko na te 3 dni świteczne wpadło tylko 1x4/9 i ic pozatym pozniej juz lipa po całosci to samo mini lotek 3dni po 1/5, szkoda gadać,
3,17,9,14
13,24,14,25
67,69,72,80
31,41,37,54
47,56,60,73
Tak wymyslilem
13,24,14,25
67,69,72,80
31,41,37,54
47,56,60,73
Tak wymyslilem
dusia zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 867505 i wygrał(a) 502 zł
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Idę bawić się w kominiarza szczotka jest będe czyścił komin Łapcie się za guziki
1yeti1 zagrał(a) za 40 zł w typowaniach keno na los. nr 867507 i wygrał(a) 2500 zł
magda
https://www.youtube.com/watch?v=OVJgYiVXUCo&list=RDMMOVJgYiVXUCo&start_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=OVJgYiVXUCo&list=RDMMOVJgYiVXUCo&start_radio=1
Arczibalik73:
- Porzadek musi być.Tylko Panu Bogu grafiki się pipierstawialy!!!
- Porzadek musi być.Tylko Panu Bogu grafiki się pipierstawialy!!!
Witam wszystkich
Dzisiaj w Mini:
8,11,15,17,21,24,30,33,39,41
System w Mini bo dzisiaj piątka w mini będzie płacić 399999 zl
8,11,15,17,21,24,30,33,39,41
System w Mini bo dzisiaj piątka w mini będzie płacić 399999 zl
Pamiętajcie że dziś sobota.
Po pierwsze urodziny Kota a po drugie Lotto z Plusem
Amadeusz2
A skąd miałem wiedzieć że będą takie liczby ?
W Mini miałem na swoje 2/5 i 2 oboki czyli znowu blisko i daleko.
Za 2/5 nie chcą płacić więc wygrałem tylko w EJ i Multi 3/5
Trzeba się cieszyć i z tego bo drugi raz pod rząd wygrywam w EJ
Poza tym w EJ też miałem 2 oboki ale to tylko jako ciekawostka - sam kreślę EJ
Szkoda że nie zajrzałem do strony Janosika bo może bym więcej trafił.
Po pierwsze urodziny Kota a po drugie Lotto z Plusem
Amadeusz2
A skąd miałem wiedzieć że będą takie liczby ?
W Mini miałem na swoje 2/5 i 2 oboki czyli znowu blisko i daleko.
Za 2/5 nie chcą płacić więc wygrałem tylko w EJ i Multi 3/5
Trzeba się cieszyć i z tego bo drugi raz pod rząd wygrywam w EJ
Poza tym w EJ też miałem 2 oboki ale to tylko jako ciekawostka - sam kreślę EJ
Szkoda że nie zajrzałem do strony Janosika bo może bym więcej trafił.
Amadeusz2 Nie przewiduję dziś rekordu w MIni.
Za 5 w Mini dziś może 340 000 zł zobaczymy
Ale nie 399 000.
Ale niech będzie jak najwięcej. Może w końcu wygram 5 w Mini i jak będzie wtedy rekordowa 5 to będę zadowolony
Za 5 w Mini dziś może 340 000 zł zobaczymy
Ale nie 399 000.
Ale niech będzie jak najwięcej. Może w końcu wygram 5 w Mini i jak będzie wtedy rekordowa 5 to będę zadowolony
Nie mamy bzika tylko taka jest prawda.
Angierski typuje coraz lepiej
Ty Amadeusz nie wiem jak typujesz ale dziś puszczę te Twoje liczby do mini i się przekonamy jak Ci idzie
m2
m2 skąd wiesz że nadaje?
Angierski typuje coraz lepiej
Ty Amadeusz nie wiem jak typujesz ale dziś puszczę te Twoje liczby do mini i się przekonamy jak Ci idzie
m2
m2 skąd wiesz że nadaje?
Nie Hanss Kloss
Jutro niedziela a w niedziele wiecie co prawda ?
Teraz wezmę kupon i przepiszę liczby Amadeusza.
Jak trafię na te liczby 5 w Mini to będzie znaczyło że Amadeusz dobrze a nawet bardzo dobrze typuje
Teraz wezmę kupon i przepiszę liczby Amadeusza.
Jak trafię na te liczby 5 w Mini to będzie znaczyło że Amadeusz dobrze a nawet bardzo dobrze typuje
Batman zrobił nr i zaczął od innej strony ciul i będzie u nas ho ho...
Islandorka witaj