Wpisy 3 709 265 – 3 709 364
27 grudnia 2019 16:42 → 27 grudnia 2019 19:12, 100 wpisów
W przyszłym roku.
Dzisiaj noc chłodna, za 2 dni wraca ciepło
Gosia.
Mulag...jutro zagram w Mini na 10 losowań Ostatni raz w roku I BIJEMY REKORD W MINI MA BYĆ więcej niż 400.000
to nie szkoda ci pieniędzy ano zapomniałem teraz masz już powyżej 6000 tyś to szalejesz dawniej skromniej było
Jem obiad..tak później dobrze że tych sałatek z Świąt już nie ma
to miałeś ja jem to co zostało z wigilii do dziś wszsytko świeże robione samemu nic nie było kupowane żadne gotowce smakują jeszcze lepiej
ale to już w zasadzie wszystko zjedzone nic się nie zmarnowało i to mnie cieszy
Mulag też miałem wszystko po swojemu robione..ale na co robić za dużo a potem wyrzucać. Bezsensu..
tak dla tego ja nie robiłem żadnych sałatek na pierwszy i drugi dzień świąt bo po co nie zjadł bym tyle to co z wigilii mam na dwa dni świąt natomiast na sylwestra sałatka ciacho
tym bardziej że pierwszy dzień świat u rodziny byłem także mam już wszystko rozplanowane jak co roku jak na razie
fajnie tak odpoczywać ale taka stagnacja z kg przybyły dobrze że 2 stycznia już do pracy za długo odpoczywam
Mulag ja mogę siedzieć cały czas w domu do tego beczka kapusty a Tobie się dziwie że tak ochoczo do pracy..weź wyślij Anunita..Hehehe Wieloooozadanioooowoooość
Podłącz klamkę od drzwi do prądu.
Dusia.
No deserek serniczek i makowiec z kremem wszystko swoje a do tego grzaniec.
Sałatek, sledzi zostało na swieta był przyszły zięciunio z Danii coś nieobyty z naszą kapuchą, bigosem i gołabkami. Chyba mu zaszkodziła kapucha
A jakie wasze zdanie daje się coś w kopercie na stole leży czy jak przychodzi czy jak wychodzi czy nic się nie daje
Ja robie tak jak Domnie przychodzi ksiądz to mu daje ..ołówek I blankiet na Lotto z Plusem I mówie tak chce ksiądz pieniądze to mi tu skreślić 6/6 w Lotto co by był wygrane..a wtedy się podziele.. dam co łaska
Co łaska ale nie mniej niż .... najlepiej w kopercie gdy już jest po wszystkiem
A tak na serio kapłan przychodzi pobłogosławić dom oraz rodzinę i jest tylko gościem
Któryś z wcześniejszych wpisów bardzo drastyczny
a gdyby tak któryś z domowników dotknął tej klamki
A tak na serio kapłan przychodzi pobłogosławić dom oraz rodzinę i jest tylko gościem
Któryś z wcześniejszych wpisów bardzo drastyczny
a gdyby tak któryś z domowników dotknął tej klamki
Księża są różniU mnie jacyś tacy zacofani i msze odprawiaja jak pogrzebpowinni nic nie dostać
Księża też grają w Lotto > możesz dać mu na jeden zakład np: Lotto
Kiedyś ksiądz wszedł do budy myślałem że chce graćA on wysypal drobne z reklamówki by mu na banknoty zamienić
Tomi to ja raz u Słynnej na całą Dębice Wiedźmy ktura pracowała w kolekturze wysypałem sporo drobnych..to mnie zbeształa..że takie to żebyś se do sklepu spożywczego zaniósł..Oj se myślałem o Ty Wiedźmo...już tam niegram mam kolekture u siebie pod domem..
a widzisz powiedziało swoje a ty nawet jej nie odpowiedziałeś tak ci zaatakowało a to trzeba było od razu coś jej powiedzieć lata uciekają a ona jest górą jutro jej powiedz coś na ten temat
Musze wpisy ograniczyć bo mi zostało 40 tylko to narazie...do później...
Forsami 40 to bardzo dużo wpisów
Zostaw sobie jeden na 21:40 aby ogłosić > pula Lotto znikła
Zostaw sobie jeden na 21:40 aby ogłosić > pula Lotto znikła
MajpanWC zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 867375 i wygrał(a) 100 zł
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły