Wpisy 3 708 855 – 3 708 954
27 grudnia 2019 10:25 → 27 grudnia 2019 12:28, 100 wpisów
Zatkało gościa sebka
Idę bo musze
Aniu Zbigniew nie wie jak się robi bo nie ma i nie wiadomo czy będzie miał.
Ale życzę mu aby miał
Zbigniew Nie wiedziałem że jesteś aż tak stary. Pisałeś że Osa stara a wychodzi na to że Ty jesteś starszy.
Zbigniew pracownikom nie muszę dawać podwyżki.Sami wypracują sobie jak szybciej wykonają pracę.
Jak będą pracowali jak ślimaki to mało zarobią. A jak tygrysy to może dostaną nawet po 10 000 zł
Ale życzę mu aby miał
Zbigniew Nie wiedziałem że jesteś aż tak stary. Pisałeś że Osa stara a wychodzi na to że Ty jesteś starszy.
Zbigniew pracownikom nie muszę dawać podwyżki.Sami wypracują sobie jak szybciej wykonają pracę.
Jak będą pracowali jak ślimaki to mało zarobią. A jak tygrysy to może dostaną nawet po 10 000 zł
Pewnie zagralem pierwszy i ostatni raz , bo i tak nic nie trafie
Wojtt od strony i od grania tez,rzuciłam multilotka gram teraz w lotto.
Nie dziekuje , ale jak wygram cos powaznego to bedzie niespodzianka odemnie dla Ciebie
10 zakładów MM 10/10, chybił trafił , z plusem , 4 losowania, wygrana 0.Na swoje 8/10 na stawce , bez plusa, nie wszedł
Faral w Stargardzie się wzieli za przebudowę wszystkich wiaduktów kolejowyh ,cięzko się poruszać po mieśćie.....a poza tym nuda....
Dawno nie byłem w Stargardzie, najbliżej to jak jadę do Świnoujścia
Wybrałem zwroty 14 złoty z Multi Multi dołożyłem złotego jestem w grze na 14:00
Witam Wszystkich szara rzeczywistość już nie jednym guziki się urwały w spodniach w zasadzie żadne nie pasują
magda
mam liczby dla ciebie do lotto
2,6,10,13,22,26,32,33,42,46
mam liczby dla ciebie do lotto
2,6,10,13,22,26,32,33,42,46
Mulag wiem ale JEST Lotto jest zabawa a jak idziesz na dyskoteke też płacisz a nic z tego niemasz choć się zabawisz...ROZUMISZ hehe hehe hehe
koniec zabawy czas brać młotek i kilof i do pracy oczywiście z tego co widzę większość ma pas na brzuchu lub sznurek by portki nie spadły nikt się nie zapina na guzik
Mulag wczoraj się tak rozpisałem że mi brakło te 100 wpisów na Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
a tak jak byłem mały miąłem szelki zapinane na blachy zapomniałem było kiedyś takie coś
Mulag a teraz jesteś wielki ile masz wzrostu.. metr 10 w kapeluszu
zapomniałem o tym miały kolory paski różne kolory zapinane na blaszki a na plecach krzyżyk
jako dziecko miałem ale już zapomniałem o takim czymś przypomniałeś mi
Mulag jak masz 135 cm to Cię mogą nie wpuścić do kolektury...Pani CI grzecznie powie Dziecko tu nie cukiernia lizaki gdzie indziej..a kysz..a kysz
To uważaj na tego oszusta w sieci co kredyty wyłudził na 22.000
Umorzyli sprawe ale znam jego nazwisko I imie..miejsce zamieszkania..
zagram na pewno jeszcze raz często trójki nawet 4 w miechu ale są miechy bez ten będzie bez wygranej chyba
fajne hobby to znaczy że masz dobre serce bo nie każdy by się tym chciał interesować fajne hobby super rzecz
Mulag Widziałeś wczoraj koledze Angierski emu..weszło w Mini 5/12 a wczesniej 2 x 4/12 wedlug tego jego programu..zobacz sobie jego profil..z tym Mini fajna sprawa liczby zimne ciepłe..itd itp liczy się efekt..wczoraj siadło...
ale to zagrał wirtualnie z pewnością raczej tak bo sam pisał typuje ma swoje systemy to coś musi wpaść co jakiś czas
to że mają co jeść nie znaczy że nie przebywają w różnych stronach pisałem może twoje kto wie