Wpisy 3 707 823 – 3 707 922
25 grudnia 2019 16:38 → 25 grudnia 2019 18:31, 100 wpisów
Ludzie to są niedowiarkom. Jak im się cos6mowi to nie chcą wierzyć. Mojego kolegi znajomy wygrał 5 w Mini ale wtedy było duzo6piatek i dostał około 50 tyś zł.
Następni znajomi grali we dwóch w Lotto. Tez6wygrali 6 i uczciwie się nią podzielili. Było tego sporo bo około 4 Milionów zł.
I to jest prawda
Następni znajomi grali we dwóch w Lotto. Tez6wygrali 6 i uczciwie się nią podzielili. Było tego sporo bo około 4 Milionów zł.
I to jest prawda
Fafi A Ty o czym tu piszesz ?
Fafi pisz konkretnie A nie jak kobieta
https://www.youtube.com/watch?v=-VItPyODVac&list=RD-VItPyODVac&start_radio=1
Sebastian obiecałeś mi tą rospiske dać na KG...a już się wycofujesz...
Fafi znamy się tylko z MP
Poza tym riviera jest osobą niestabilną. Przepraszam za szczerość ale dziś taki będę do bólu
Poza tym riviera jest osobą niestabilną. Przepraszam za szczerość ale dziś taki będę do bólu
Sebastian albo mi dajesz ten system na KG jak wczoraj obiecałeś albo jesteś bajkopisarz...
Forsami pokaż mi mój wpis w którym wycofuję się z tego co powiedziałem ok ?
Czekam
Czekam
Sebastian_M też bym chciała aby wszyscy byli jednacy czyli normalni. Kto wie może nawet do Boga list napiszę w tej intencji
Czekam...bo ja jak pisze tak z reguły robie daje skany na dowód..itp Sebastian ROZUMISZ..czy...
wczoraj padł mi cilimatronik w aucie ale wykasowałem błedy
znowu działa
znowu działa
Fafi w punkt niestety. Nic do nich nie mam ale nie czułabym się tu szczęśliwa, nie czuję. Te mięso na półmiskach mnie wczoraj wykończyło. Ale zawsze jest polski akcent, zawsze. Tym razem pod. szwagier nazwisko Kamiński
I pijak Martini, czerwone wytrawne, coś o smaku bimbru, a dzisiaj chodzę i kicham
I pijak Martini, czerwone wytrawne, coś o smaku bimbru, a dzisiaj chodzę i kicham
Powinno się co 50 lat bombardować bez uprzedzenia i podania przyczyny.
Kontrolować - mimo wszystko dalej z wysokim mniemaniem o swojej "lepszości" w historii nie raz pokazali, że inteligencją nie grzeszą.
Forsami jak mówię tak jest.
Przekonałeś się o tym niejednokrotnie
Przekonałeś się o tym niejednokrotnie
Forsami chodzi o to że chcesz rozpiskę
Dziś jej raczej nie znajdę.
Jak znajdę to Ci w jakiś sposób podeślę . Do tej rozpiski mój kolega miał specjalny program ,ktory sam generował uklady liczb. Trzeba bylo podać liczby i nic wiecej. Ten program miał nawet opcję drukowania kuponów. Czyli drukowania na kuponach liczb które zostały wygenerowane. Oczywiscie potrzebna była drukarka .Tego ja nie mam ale rozpiską została.
Dziś jej raczej nie znajdę.
Jak znajdę to Ci w jakiś sposób podeślę . Do tej rozpiski mój kolega miał specjalny program ,ktory sam generował uklady liczb. Trzeba bylo podać liczby i nic wiecej. Ten program miał nawet opcję drukowania kuponów. Czyli drukowania na kuponach liczb które zostały wygenerowane. Oczywiscie potrzebna była drukarka .Tego ja nie mam ale rozpiską została.
Fafi ja i Forsami typujemy dlugoterminowo A co ?
Zaletą takiego typienia jest to że widać wcześniej jakie szanse są liczb pasujących
coby Tango było namiętne
coby Tango było namiętne
Pisałam już kiedyś - przebiłam nawet mojego ojca. Za pierwsze zarobione/pierwsze wysłane na jednym kuponie 5/6 i 4/6
a to ciekawe - bo zdaje sie, ze ktoś mi schizo na amen wpisał
Najwięcej trafiłem tu na sucho
....napisz prawdziwy adres zamieszkania rok urodzenia imię i nazwisko
Rodo
Mi też nie dali
Fafi uważam, ze dałam wystarczająco dużo, wszystkim. Cyferek nie dam, bo sama ich nie mam. Jedną mogę jako pewniaka.