Wpisy 3 706 479 – 3 706 578
22 grudnia 2019 22:54 → 23 grudnia 2019 00:08, 100 wpisów
arczi ja sprawdzam takie które najczęściej padają,i takie skreślam.Ale kij mi wychodzi.Ale kiedyś muszą wpaść
Pytasz czy tu typuję ? Tak
3 706 478. jaroslaws tak to jest zawsze prawie jak skreslisz swoje liczby i puscisz na 2 gora 4 losowania to szybciekj trafisz na swoich jak z automatu na chybił trafil dlatego ja tez niegram na chybil trafił bo tpoo według mnie wyrzucenie kasy w błoto jest kiedys tez próbowałem z maszyny brac ale nigdy mi niewpadła nawet trójka wiec uwarzam ze to zwykły przekret i nabijanie przez TS kasy z ludzi, ale niektuzi ostro w to wierza ze automat im szybciej przyniesie wygrana niz kiedy sami swoje liczby skresla, jeden na milion trafi z automatu cos a pozniej inni szaleja
Najcżęścij w keno typuję,ale też lipa.
5 chybikow na 10 online przenieś na kupon, zaznacz błąd, w następnej kratce zaznacz oboki.zagraj nimi
Chybiki online nie są podawane od najmniejszej do największej a są pomieszane. Stop wszelkim chybikom.Tylko własne.
Dzisiaj, po losowaniach odnotowałem 5 zakładow mini online na 10 liczb. W KAŻDYM ZAKŁADZIE PO 3 A NAWET 4 ZWUECZORNEGO LOSOWANIA.
3 706 480. Kryptraider 2019-12-22 (22:54) Szczecin
to dobrze robisz ale niestety te liczby nieczesto sie powtarzaja ,choc wypadaja co jakis czas i w róznych kombinacjach i niezawsze sa tez trafne ja mam takich swoich liczb około 25sztuk i tez z nimi kombinuje na przemian i je wysyłam na przemian w róznych rozbiciach ukladów i nieraz jest ze cos trafia albo ze nic nie trafie bo wychodza całkiem inne, a zeby je co losowanie wysyłac w kilku ukladach i z plusem, jeszcze to bym musiał miec worek pieniedzy, a niemam wiec zostaje przy mniej wysylanych ukladach i bez plusa gram, jak widze ze w dana gre mi nieidzie nic trafic to odstawiam ta gre na bok a gram w inna ,
to dobrze robisz ale niestety te liczby nieczesto sie powtarzaja ,choc wypadaja co jakis czas i w róznych kombinacjach i niezawsze sa tez trafne ja mam takich swoich liczb około 25sztuk i tez z nimi kombinuje na przemian i je wysyłam na przemian w róznych rozbiciach ukladów i nieraz jest ze cos trafia albo ze nic nie trafie bo wychodza całkiem inne, a zeby je co losowanie wysyłac w kilku ukladach i z plusem, jeszcze to bym musiał miec worek pieniedzy, a niemam wiec zostaje przy mniej wysylanych ukladach i bez plusa gram, jak widze ze w dana gre mi nieidzie nic trafic to odstawiam ta gre na bok a gram w inna ,
Kiedyś wziąłem z maszyny 10 zakładow mm 9/9 z plusem, grałem nimi co trzeci dzień. 2 razy miałem 8 i3 razy 7 z plusem. Teraz nie wychodza
jak narazie to w realu gram tylko w mini lotka i multika, po nowym roku zobacze w coi bede grał czy w obie te gry czy tylko w mini lotka, zobacze co gdzie szybciej trafie cos czty w multika czy w mini lotka, zobacze która gra mi przyniesie jakas wygrana i wtedy zdecyduje wq co grać
O 90 dych w keno mi weszło
Cześć
Już jestem
Byłem zajęty więc nie mogłem tu pisać
Ja też gram w Multi EJ i Mini a czasami w EP - raz na miesiąc i w Lotto z Plusem
Ja teraz tylko w realu mm,mini lotto i lotto rzadko.
Z wszystkich tych gier najlepiej idzie mi Mini
Nie jest to rewelacja ale czasami trafiam 3/5 a rzadziej 4/5
Nie jest to rewelacja ale czasami trafiam 3/5 a rzadziej 4/5
Prawie codziennie mam 2/5 i jest to denerwujące
Co to jest że ciągle trafiam 2/5 czy to fatum ?
W lotto to chyba z rok nawet trójki nie miałem.
Arczi grałeś dziś w Mini ?
Ja miałem wczoraj trójkę w Lotto Plus
I w piątek miałem 35.40 zł w EJ
Ja dzisiaj w mini jedynka,żenujące.
A i miałem też 6/10 w Multi
3 706 492. Kryptraider widzisz tu np jest taki przyklad wczoraj tu na stronce trafiłem 4/5 +1 /1 w exstra pensje, a w realu niegram w ta gre jeszcze niegram bo mnie na nia niestać przy grze w mini i multika, codzienie, na kazde losowanie tu mi wpadła juz 2 raz taka wygrana i co roku na innych numerach, i gdybym woiedział ze akurat w tym dniu mi to wypadnie to bym odpuscił sobie te gry mini i multi wtedy bym wysłał te liczby które akurat trafiłem ale gorzej by bylo jakbym wysłał tegexp, i by nic niewpadło, a tak jest wilk syty i owca cała nie zagrałem nie wygrałem
Szkoda że nie weszło 7/10 ale dobre i to
No EJ drogie zakłady,też nie gram.
Arczi jak wygramy większą gotówkę to będziemy grali też w EP
EJ nie jest drogie
12.50 zł podziel sobie na 7 dni i sam zobaczysz
12.50 zł podziel sobie na 7 dni i sam zobaczysz
Więcej wydasz grając w Multi niż EJ
3 706 508. Sebastian_M a ile trafiłes? bo ja nic w mini chyba a w multika i ine nic dzisiaj niegrałem dokladnie tak samo mysle jak trafie w mini czy w multika to wtedy sprubuje w exp
Najlepiej grać właśnie tylko w Mini i w EJ
Wiesz za te 12,50 to wolę wysłać 5 zakładów multika.
Arczi w EJ trafiłem 2 liczby plus 1 dodatkowa
Mogę pokazać kupon bo jeszcze nie odebrałem wygranej w EJ
3 706 514. Sebastian_M ja uwarzam ze najlepiej to grac chyba tylko w mini i multika od czasu do czasu w zadne EJ, bo tu trafia jeden na milion głowna wygrana a mniejsza wiekszość trafia mniejsze juz ochlapy i rta gra jest stosunkowo za droga jak na nasz portfel
O znowu 90 dych w keno 4/5.
Miałem 22,23 a było 21,22
I miałem 3,10 a było 4,10
I miałem 3,10 a było 4,10
Kryptraider jak Ty grasz w to Keno że wygrywasz 90 zł ?
3 706 516. Sebastian_Mwiem i za to ale czego nie trafiłes np 5 liczb i te 2 dodatkowe
tu by była juz wieksza wygrana nie
tu by była juz wieksza wygrana nie
Jeden zakład 5 liczb na 5 stawkę
Arczi wszystko przede mną
Może trafię kiedyś 5 plus 2 dodatkowe
Wtedy pokażę skan wygranej
Może trafię kiedyś 5 plus 2 dodatkowe
Wtedy pokażę skan wygranej
Arczi pomalutku ale do przodu.
Wygrywajmy wszyscy po kolei
Wygrywajmy wszyscy po kolei
I gdzie to grasz w realu ?
Na Lotto pl ?
Arczi a jutro grasz w Mini ?
Nie tutaj typuję,będę musiał w realu wysłać.
3 706 525. Sebastian_M 2019-12-22 (23:24) 6/6 w Lotto dla Forsami
Wygrywajmy wszyscy po kolei alez oczywiscie ze tak, gramy powolutku i do przodu , tak jutro gram w mini chyba tylko i zastasnawiam sie czy na jutro niewysłac 1uklad mini lotka na kila dni tak aby objol dni swiateczne , a potrem zobaczymy czy cos wpadnie czy nnie, i co wysłac do konca roku to za lezy jak bedzie z kas poniewaz ja juz teraz jade na ostatkach z wygranych, dawno nic nietrafilem powyzej 12zł
Wygrywajmy wszyscy po kolei alez oczywiscie ze tak, gramy powolutku i do przodu , tak jutro gram w mini chyba tylko i zastasnawiam sie czy na jutro niewysłac 1uklad mini lotka na kila dni tak aby objol dni swiateczne , a potrem zobaczymy czy cos wpadnie czy nnie, i co wysłac do konca roku to za lezy jak bedzie z kas poniewaz ja juz teraz jade na ostatkach z wygranych, dawno nic nietrafilem powyzej 12zł
Ja jutro wyślę multi na 4 losowania,może coś wpadnie.
Zależy na ile liczb wysyłasz
5 liczb
Arczi traf chociaż 3/5 w Mini to będziesz miał za co grać
Ja czekam na wygraną 5 liczb w Mini ale w tym roku będzie ciężko to osiągnąć
3 706 531. Kryptraider no graj i wygrywaj a na ile liczb grasz, bo ja np zaczynam od ukladów 5/5,6/6,7,7,8,8,i10/10 na mniej niz 5/5 nie gram bo sie to nieoplaca bynajmniej umnie i gr\am bez plusa chociarz nieraz mi ten plus dosc czasto w liczbach wychodził
Powinno się zacząć od gry 1/1
Później 2/2 , 3/3 4/4 itd
Ja tak zaczynałem grać i dobrze mi szło
Jak raz przeskoczyłem jeden etap to wszystko się urwało
Trzeba zaliczać wszystkie etapy
To tak jak wejście po drabinie
Trzeba zaliczać wszystkie etapy
To tak jak wejście po drabinie
Forsami dziś 1/5
Forsami na wtorek 100 zakładów Lotto z Plusem
Jak będzie 200 wygranych 6/6 to dostaniemy po 70 000 zł na jedno 6/6
3 706 537. Sebastian_M 2019-12-22 (23:40) 6/6 w Lotto dla Forsami
nigdy tak niegrałem i niezamierzam tak grac bo wedłług mnie to wyrzucenie kasy w błoto yto jest tak samo jakbym poszedł do kolektury i zagrał z automatu i powiedział kolektorowi aby ten kupon zniszczył bo ja go niechce a tam np by była wygrana, dlatego uwarzam ze jesli grac to najlepiej zaczac od 5/5 liczb i isc ku górze,
nigdy tak niegrałem i niezamierzam tak grac bo wedłług mnie to wyrzucenie kasy w błoto yto jest tak samo jakbym poszedł do kolektury i zagrał z automatu i powiedział kolektorowi aby ten kupon zniszczył bo ja go niechce a tam np by była wygrana, dlatego uwarzam ze jesli grac to najlepiej zaczac od 5/5 liczb i isc ku górze,
Oczywiście wezmą jeszcze podatek i na rękę będzie 6300 zł
Arczi wygrać 1/1 jest dziecinnie łatwo
To samo 2/2
3/3 już trochę trudniej ale szybko to idzie
4/4 do zrobienia
a 5/5 raz na miesiąc.
Na 5/5 trzeba czekać miesiąc
a 5/5 raz na miesiąc.
Na 5/5 trzeba czekać miesiąc
No to mam nadzieję że ten miesiąc zmieści się w moich 5/5 na 4 losowania.
Nie wykonałem Etapu 6/6 i to się zemściło dlatego że nie mogłem wygrać 7/7
Od 5/5 przeskoczyłem na 7/7 i miałem tylko 6/7
7/7 nie trafiłem a szkoda
Od 5/5 przeskoczyłem na 7/7 i miałem tylko 6/7
7/7 nie trafiłem a szkoda
3 706 546. Sebastian_M niewiem nigdy tak nie grałem i niebede grał ja przewaznie gram w multiku albo na 7/7,na 8/8 lub 10/10 na 5/5 sporadycznie, jak i na 6/6, na takie 1/1 nigdy ani na 2/2 ani 3/3 ani 4/4 na 5/5 czestpo to gram tylko w mini lotku
Arczi jak chcesz ja tak grałem a teraz zacząłem to samo od nowa.
Wygrałem już 1/1 , 2/2 , 3/3 i taraz będę grał 4/4
Wygrałem już 1/1 , 2/2 , 3/3 i taraz będę grał 4/4
Zobaczymy co będzie
Kryptraider życzę Ci abyś wygrał 5/5 w tych 4 losowaniach
Kryptraider życzę Ci abyś wygrał 5/5 w tych 4 losowaniach
Teraz od czasu do czasu gram 10/10
Wczoraj zagrałem i trafiłem 6/10
Szkoda że nie weszło całe 10/10 ale dobre i to
Szkoda że nie weszło całe 10/10 ale dobre i to
Japróbowałem 6/6 i 7/7 ale lipa była,tylko dwójki albo trójki. Teraz cały czas 5/5 gram.
Najlepsze było jak zagrałem w Kena na 2 liczby
Za pierwszym razem trafiłem i dali mi 14 zł
Za drugim razem podwoiłem stawkę i dali 28 zł
Szkoda że przerwałem grę bo dobrze mi szło i kto wie jak by było dalej
Za pierwszym razem trafiłem i dali mi 14 zł
Za drugim razem podwoiłem stawkę i dali 28 zł
Szkoda że przerwałem grę bo dobrze mi szło i kto wie jak by było dalej
3 706 556. Sebastian_M no to dobry rydz jak nic mogło byc wiecej a le ja tak samo miałem kilka dni temu tez musze jutro odebrac ta 6/10 dodac kilka groszy i wysłac mini sobie na świeta
Jak idzie to chyba trzeba grać.
Tak mi mówił kolega
Tak mi mówił kolega
Arczi tak zrób.
Wymyśl dobre liczby i zagraj nimi w Mini na kilka losowań
Wymyśl dobre liczby i zagraj nimi w Mini na kilka losowań
Ja też jak odbiorę wygraną z Multi i z EJ to część zostawię na przyszłe granie a za część zagram w Mini na kilka losowań .
Tylko muszę wybrać super liczby
Tak aby w końcu wpadło te 5/5 w Mini
Tylko muszę wybrać super liczby
Tak aby w końcu wpadło te 5/5 w Mini
Nie będzie łatwo ale nie poddaję się i gram dalej
Ok,do jutra powodzenia życzę,wieczorem po losowaniach się odezwę.Mam nadzieję bogatszy o kilka stówek.
W Mini nie odpuszczam.
Atakuję Mini wszystkimi siłami
Skoro może wpadać 2/5 to też może wpadać 3/5 i 4/5 a z czasem i 5/5
Staram się jak mogę i może dzięki temu codziennie wpada mi 2/5
Ale to się zmieni
Przynajmniej tak myślę
Ale to się zmieni
Przynajmniej tak myślę
Kryptraider grasz stawką podstawową to będziesz bogatszy o 700 zł
Ja gram w Mini i od czasu do czasu w Multi
O 630 dokładnie
We wtorek może rozbijemy pulę w Lotto całe 14 milionów
Zobaczymy
3 706 557. Kryptraider ja tak 3 lata temu miałem grałem jednym ukladem liczb 7/7 na 10 losowań i co któres tam losowanie wpadało mi te 5/7 , i trafiałem kase nieraz zaraz w 1 losowaniu po wysłaniu, , grałem na tych liczbach chyba z pół roku i zawsze na nich trafiałem, pozniej niewiem co sie stało ze zmieniłem liczby i zaczołem przegrywać na tych innych liczbach, atamten uklad gdzies zapodziałem teraz niepamietam tych liczb bo ich
niezapisałem sobie, a grajac w inne tez gry nie sposób wszystkiego zapamietać teraz stworzyłem sobie kiedys tez ale juz inny uklad liczb które testuje i niepowiem co jakis czas mi teliczby wychodza i małe wygrane przynosza ale zawsze cos tam bywało na bnastepne gry teraz jest ostatni o kiepsko bo wychodza na przemian z innymi lub niewychodza wogóle jakis czas
A kurde lotto może też wyśle jeden zakład,może akurat coś trafię.
3 706 565. Sebastian_M 2019-12-22 (23:57) 6/6 w Lotto dla Forsami
W Mini nie odpuszczam.
Ale to się zmieni
Przynajmniej tak myślę
oby tak dalej graj i wygrywaj z całego serca CI tego życzę
W Mini nie odpuszczam.
Ale to się zmieni
Przynajmniej tak myślę
oby tak dalej graj i wygrywaj z całego serca CI tego życzę
Lepiej wygrać mniej na początku i nie być zbyt łasym. Jak bym trafił to 5/5, to stówkę bym przeznaczył na 5/5 i spróbowałbym 6/6.
3 706 576. Kryptraider dokladnie nie inaczej dobra decyzja
Ok,dobranoc,do jutra