Wpisy 3 706 084 – 3 706 183
22 grudnia 2019 14:38 → 22 grudnia 2019 19:36, 100 wpisów
robić tyle do zrobienia widzę ze nie pomagacie na gotowe idziecie nie ukrywam że zazdroszczę tyle uciekam obowiązki
dusia zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 866022 i wygrał(a) 500 zł
No czubki... Jeżdżą na ledach i mijania na raz wieczorem oslepiajac innych
Cześć co robi Manchester ?
0-2
MajpanWC zagrał(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 866038 i wygrał(a) 504 zł
Muszę sobie założyć konto na Fortunie i Totolotku, nie potrzeba wtedy jeździć.
Kto z was gra w zakłady bukmacherskie ? Ostatnia wygra z 8. Co to ma być ? Manchester
co dostaliscie od Mikolaja, bo ja juz dostalem winyl violator, tylko nie mam gramofonu
MajpanWC zagrał(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 866047 i wygrał(a) 500 zł
że jakiś śmieć próbuje kontrolować i mówić, co jest dla mnie dobre
riviera10 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Cześć
Walduś co robisz ?
Walduś co robisz ?
Walduś gramy dziś?
dwa krany zmienione w mieszkaniu niby takie proste niby ale w starym mieszkaniu wszystko krzywe urobiłem się jak fes trzeba było śrubunki poprzestawiać a niby było tylko kran zamontować
marmich zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 866073 i wygrał(a) 754 zł
U mnie w sobotę już koleda
Kssiundz bidny
To grzech
Juventus 1-2 Lazio
Szczęsny kontuzja barku a gra. Co oni za informacje podają ? I tak też jest do innych piłkarzy.
Aby ludzie nie wygrali.
A ja szukam dziewczyny, bo pisze do takiej to nie odpisuje.
W stopkach i spodenkach, aj te stopki to by zębami zdjął. A ona mnie zablokowała na Fotce.
Krzysztof C a co to za kontuzje jak człowiek idzie na kacu do pracy .albo chory to to samo I robi bo musi to jest kontuzjaaaa a nie tam gwiazdorzenie
Stopki zębami bym zdjął.
zęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęębami
A nie wiem czemu ?
Krzysztof jak Ty z takimi tekstami do Dziewczyny wylatujesz..że byś zjadł jej tygodniowe skarpety a daj że se spokój ..kuchnie piwnice I pokój sam bym Cię zablokował...a fiuuuu a fuuuu
Wygram z 3 zł ? Bo Real musi dzisiaj pokonać.
No takie to nie. A dziewczyny w takich chodzą ?
Mogą być lekko spocone. A fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
czarne No co takie ma zdjęcie zrobione.
ona
Forsami a ja szukam dziewczyny naprawdę, a teraz z taką pisze 16.
Nawet mi zdjęcia dała swoje.
Co to jeszcze lepiej.. 16 lat to Prokurator na tym siedzi... Krzysztof jak robisz jeszcze te gumowce to załóż se jeden na głowe IDŹ po bułki do sklepu..tyle pitu pitu...
Jutro robię prezenty rodzicom, w stroju Św Mikołaja. A u wujka w przedszkolu byłem. Ale nic nie dostałem.