Wpisy 370 508 – 370 607
30 czerwca 2011 21:39 → 30 czerwca 2011 22:02, 100 wpisów
Właśnie przeczytałem opinie z http://ocenystron.pl/strony/multipasko.pl
Włos na głowie chwilami staje... czy aż tak źle jest z tym chatem?
Włos na głowie chwilami staje... czy aż tak źle jest z tym chatem?

Ankieta, ankietą, ale dopiero na dole tej strony są właściwe wypowiedzi > http://ocenystron.pl/strony/multipasko.pl 

Lestek nie popierasz rodzimego przemysłu?Gała po Harnasiu i znowu Wielebę przegonimy

giorgio, gdybym miał popierać rodzinny przemysł piłbym Górnośląskie 

andro
lila
Darek
jocia

lila

Darek

jocia

Witaj Jolcia ,dla Ciebie lampka szampana,otwarłem ale jeszcze dwa w lodówce po losowaniu

Pasko...a skąd wiesz,że jedna osoba nie robiła kilka wpisów na temat czatu??ta multidupa to wiem kto to napisał.
teraz zapisuje wszystkich grup

jocia...no bo tak,ktoś wpada na czat,robi zadymę i znika.Nie wiem po co.Mnie się ta stronka podoba,jest zaje......
można pogadać i o liczbach i o dupie maryni

można pogadać i o liczbach i o dupie maryni

lila > oczywiście masz rację. Ale idzie rozpoznać, które wpisy są zrobione na złość, a które powinno się przemyśleć
Na szczęście są też te pozytywne 
Na szczęście są też te pozytywne 
Pasko....ta multidupa to wiesz kto napisał,to chamstwo normalne,ta osoba sama nie jest idealna.
Jocia ,mam nadzieję,ze dobrze typowałaś i na szampana zasłużyłaś!
Andromeda,witaj

Andromeda,witaj

lila kończę pisać grę więc nie rysowałem nowych. Czekam na wprowadzenie czerwonej kartki. Od jutra zaczynam nową prace więc dopiero będzie mało czasu...
nie ma się co przejmować wpisami; połowa ludzi stamtąd powodowana ciekawością zajrzy tutaj, a połowa z tej połowy zostanie bo jej się tu spodoba 

Andro ma coś na sumieniu ?..."Pasko mu tu Wszyscy uwielbiamy Twoją stronkę"Witaj Pasko.
Pisałem do Ciebie maila,że tutaj na forum wchodzę bez problemów na mój nik i hasło od 2007 roku a nie mogę wejść na forum żeby zatypować do grupy A liczb.Robi to za mnie Andromeda.Lestk,mag.. i inni w czym problem

Pisałem do Ciebie maila,że tutaj na forum wchodzę bez problemów na mój nik i hasło od 2007 roku a nie mogę wejść na forum żeby zatypować do grupy A liczb.Robi to za mnie Andromeda.Lestk,mag.. i inni w czym problem

masz rację 

? 

15 min