Wpisy 3 704 695 – 3 704 794
19 grudnia 2019 22:11 → 19 grudnia 2019 23:52, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
Kumulacja Lotto: 10 000 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
to dobrze jak tylko jest pomysł i chęci to no i najważniejsze to mieć na to czas.
500+ za typowanie a czy real to już twoja kasa i twoja sprawa
wiadomo, czas wazny ale jak ma sie okreslony cel to latwiej cos robic
ja 2 tygodnie pisalem ta strone
ja 2 tygodnie pisalem ta strone
Jutro ostatni dzień do pracy w tym w arym 2019 Roku też tak macie
Panie Januszu, jeśli gratulacje były szczere, to szczerze dziękuję
oczywiście że szczere zawsze to lepiej jak multipaskowicz zarobi, a nie ciągle Totalizator Sportowy ... jemu już wystarczy
Co kto wygrał bo dopiero wszedłem ale oco chodzi dopiero wszedłem....po pracy
Miło mi Panie Januszu Mam zasadę grać na stałe liczby z przerwami Opuszczam 3, 4 losowania i gram na zagraj ponownie
trzeba wiedziec kiedy zagrac i za ile to sie liczy najbardziej
Ja grałem nie stawka 5, a pojedyncze, wysłane 5 razy, po to by w kolekturach wyplacali. Przedtem z powodu 4 zł musiałem jechać do oddziału - choć mam blisko na Ligote
Pasko, nie oglądam TVP, tylko TV Trwam i Radio Maryja. Lubię rozmowy niedokończone
KUMULACJA w Lotto na Sobote fajnie 10 Milionów złotych przyda mi się ciekawe czy mi tyle wystarczy na moje auto BUGATTI...ile to wogole kosztuje pasuje żeby pare Milionów zostało
Angierski, wróć kilka losowań wstecz, sprawdź liczby z Lotto. Pięknie weszła piątka, system 8.
Właśnie sprawdziłem ile kosztuje BUGATTI...aż 19 Milionów... to 10 Milionów w Lotto to Mało
500Plus no czasami mozna cos wyciagnac ale licze jeszcze na lepsze rezultaty
500Plus no pomimo tego ze liczby moga byc perfekcyjne, to jednak do maksymalnyych wygranych czasami moze brakowac
ale nie wiem jeszcze jak grac bo trzeba grac dluzej
ale nie wiem jeszcze jak grac bo trzeba grac dluzej
Kupiłem 5 chybikow w Lotto plus, system 8.Kazalem anulować, czułem, że nie wejdą te liczby. Kto zgadnie ile weszło?
BUGATTI ... na autostradzie przy nodze w podłodze ... od pełnego baku do pustego jakieś 12 minut
a tak raz na jakis czas mozna puscic zreszta kto komu zabroni jak ma wiecej pienidzy to moze grac
polon zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 865351 i wygrał(a) 500 zł
3 704 745. 500plus 2019-12-19 (22:39) Dziekuje
Pasko, nie oglądam TVP, tylko TV Trwam i Radio Maryja. Lubię rozmowy niedokończone
Wątpię
Wątpię