Wpisy 3 703 199 – 3 703 298
17 grudnia 2019 16:54 → 17 grudnia 2019 19:24, 100 wpisów
3 703 195. golanonim ale tu z tymi ukladzikami liczb mpozna n8iezle pokombinowac poprezestawiac liczby i wdrozyc je w naszze losowania c\y to w mini lotku czy tez w multiego dobra stronka zawsze mozna cos podpatrzec i wykorzystać
sorki za literówki w wyrazach
Korn może tak być > gdy wpisywałem daty wcześniejsze tej loterii wyświetlał się error albo brak losowania
Swego czasu gdy w Fortunie,dawniej Profesional czy coś takiego można było grać w "kulki" z loterii w poszczególnych stanach USA moje zainteresowanie tymi grami było większe.
Wówczas porównywalem te losowania z naszymi i okazywało się że niektóre były bardzo podobne
Wówczas porównywalem te losowania z naszymi i okazywało się że niektóre były bardzo podobne
Alfa byłeś w USA?
Za Twój sen również
Ja wiadomości z USA mam co tydzień na bieżąco telefonicznie
Kolorado i okolice Chicago
Kolorado to coś podobnego jak nasze Zakopane
Za Twój sen również
Ja wiadomości z USA mam co tydzień na bieżąco telefonicznie
Kolorado i okolice Chicago
Kolorado to coś podobnego jak nasze Zakopane
Ulala nie byłem > i mnie tam nie ciągnie > pomimo że mają wszystko duże
Alfa mnie tez tam nie ciągnie
mam zdjęcia z Kolorado...ziemia jest koloru brąz
mam zdjęcia z Kolorado...ziemia jest koloru brąz
Alfa po losowaniu wieczornym poproszę o Pewniaczka ja tez tam napisze jakiego widzę.
Alfa nie byłam ale mam tam rodzinę i przysyłają zdjęcia oraz głosowe informacje
Alfa nie byłam ale mam tam rodzinę i przysyłają zdjęcia oraz głosowe informacje
ja tez mam tam rodzinke gdzies w chicago i na hawajach moze kiedys sie tam wybiore jak stawrczy zycia i wczesniej wygram w gry lotto, ale narazie to musze tu coś wygrać
Okej
ja przed 7-rano wychodzę z domu i od razu puszczam...i nie myślę więcej o liczbach
ja przed 7-rano wychodzę z domu i od razu puszczam...i nie myślę więcej o liczbach
Ulala na wieczór mam swojego faworyta > jak zawiedzie szkoda gadać
3 703 218. ulala i tak trzymaj, zero stresu przez cały dzień duzo wygranych zycze
Alfa czuć u Ciebie atmosferę Świąteczną?
...wolę mieć kupom w ręce
...wolę mieć kupom w ręce
Ulala no pewnie cukierki,czekoladki i inne już zjadłem a miały być na choince zawieszone
Cześć
Zjadł wszystkie słodycze przeznaczone na choinkę i dla gości ale numer
Ja mam słodycze w koszyku..i cały czas ich ubywa, ciągle dokupuję nowe
Zmykam bo słyszę że za ścianą multiroom nie działa
Miłego wieczoru
Ulala
Miłego wieczoru
Ulala
Ja jem właśnie suszone owoce
Śliwki,jabłka, ananasy,banany,kiwi,morele,mango,pomelo, rodzynki, kokosy, morwy, papaja,i do tego różnego rodzaju orzechy
Śliwki,jabłka, ananasy,banany,kiwi,morele,mango,pomelo, rodzynki, kokosy, morwy, papaja,i do tego różnego rodzaju orzechy
Panoramix gorzka jest najlepsza
3 703 225. golanonim h z kond ja to znam, cukierki kktóre miały być na choinkę, i już ich niema w tym roku umnie choinka tez bedzie pozbawiona cukierków
Panoramix
Ale żeby zjesc6wszystkie słodycze?
Czekolady?
Cukierki przeznaczone na choinkę
I wiele innych słodkości
Pewnie zjadł wszystkie ciasto świąteczne już sobie wyobrażam ile tego było
Ale żeby zjesc6wszystkie słodycze?
Czekolady?
Cukierki przeznaczone na choinkę
I wiele innych słodkości
Pewnie zjadł wszystkie ciasto świąteczne już sobie wyobrażam ile tego było
co prawda niepowinienem jesc cukierków ale jak mi spadnie zbyt nisko cukier to musze coś łyknac od czasu do czasu aby cukier wyrównac w organizmie i wtedy jem cukierka takiego, kilka razy w roku kiedys nienawidzilem cukierka czekoladowego a teraz lubie, choć jem wogole słodkie zeczy sporadycznie i raz na jakis czas
Cześć 100 godzin mam przerobione w tym miesiącu, a od jutra wolne już dali.
no nieraz tak jest ze jak spadnie cukier to trzeba zjesc cos słodkiego aby cukier sie z lekka podniusł zeby normalnie funkcjonować wtedy cukierek jest jak jakis eliksir
Ula ale ja nie mówię tego po złości.
Ula widzę że nie znasz się na kartach
Ula widzę że nie znasz się na kartach
Na zartach
Ten golanonim tak śmiesznie pisze że żarty same wchodzą w klawiaturę
No bo sama sobie pomyśl Ula tak na spokojnie jak można zjeść wszystkie słodycze i ciasta przeznaczone na święta i na powieszenie na choinkę bo ja sobie tego nie wyobrażam ja bym nie dał rady tego wszystkiego zjeść a on Hub i już nie ma
Ja lubię sobie pożartować a że ktoś się nie zna na żartach to już nie moja wina
chyba jeszcze wyników loteriady nie ma
3 703 261. Gosia__77 witaj gdzie sa te wyniki
?
ja wczoraj zarejstrowałem 108kodów dzisiaj kolejne 20 kodów rano, ktore dostałem w kolekturze ciekawe ile mi nazbieraja jeszcze kodów do wieczora
?
ja wczoraj zarejstrowałem 108kodów dzisiaj kolejne 20 kodów rano, ktore dostałem w kolekturze ciekawe ile mi nazbieraja jeszcze kodów do wieczora
arczibalik są wyniki z 9 grudnia
wpisz w google świąteczna loteria
wpisz w google świąteczna loteria
umnie w kolekturze w której ja gram nikt z graczy niechce tych kodów, nikt niewierzy ze cos takiego mugłby wygrać, wiec codziennie kolektorzy zbieraja mi te kody i mowia zarejstruj albo spal w piecu, ja co roku bawie sie w te loteriady i jeszcze nieudało mi sie tez nigdy nic trafic, ale moze w tym roku cos trafie w co zabardzo niewierze , wierze ze szybciej cos trafie jak sam skresle liczby i je wysle, niz w jakies tam loteriady, ale co szkodzi mi sie zabawić ui w tym roku
3 703 265. Gosia__77 okej dziekuje
Arczibalik73 rejestruj kody i może coś wygrasz
Gosia 77 no juz widze, ale mnie tam niema moje kody dopiero beda brały udział 30 grudnia i moze 7 stycznia, jak coś , sebastian dzisiaj trafiłem 6/10 gdybym do tych liczb dolozył stałe na ktorych gram bym miał trafione 9/10 ale nie skreslilem ich z tymi co trafilem, ciekawy jestem czy cos trafie wieczorem czy nie? co prawda gramostatnio na przemian raz multik, raz mini, lub tylko mini jak wczoraj, multika puscilem dzisiaj i tez sie zastanawiałem czy wysłac go na 8/8czy 10/10 wybrałem drugi wariant wczoraj w mini 2/5 jak zwykle
Co to jest że razem mamy po 2/5 W Mini ?
Pracujące osoby w kolektorach przeszły szkolenie i wiedzą,że jeżeli ktoś nie weżmie kuponu promocyjnego ich obowiązkiem jest ten kupon podzeć i wrzucić do kosza.Tak mi powiedziała znajom ktora w kolektorze pracuje.
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie:
Kaskada i Ekstra Pensja w portfelu gier on-line Totalizatora !
Kaskada i Ekstra Pensja w portfelu gier on-line Totalizatora !
Iwonna tak jest odo zawsze
Arczibaliku mnie też nie ma
nawet nie liczę na wygrane
Wklepuję tylko
nawet nie liczę na wygrane
Wklepuję tylko
Rodziny jeśli ktoś jest sprzedawcą lotto mają zakaz wysyłania w promocji kodów
Ja mamam 12 kodów nie wysłanych
Może ta w kolektorze nie zrozumiała bo ja dla niej jestem osobą obcą,ale to nie moja sprawa
W Warszawie kolektorzy tez rozdają kody i można brać ile kto chce
Nie wiem oco chodzi ale dopiero tu wszedłem
Tomi77 jak kupisz 2 zakłady w mini loteriady nie dostaniesz
A gdzie Osa
Wiem ze Osa 1 sezon żyje gdy przychodzi zima to kaput
sprawdziłem wygrane z 9 grudnia i ......... nie mamnie na liście 500+ i 1000+
Kupony promocyjne sex z kolektorka na zapleczu super promocja
kiedyś się zawziąłem i zebrałem ponad 200 kuponów i było jak było , czyli jedno wielkie
3 703 272. Sebastian_M 2019 sebastian niewiem co jest ale to oznacza zew niedługo chyba tez trafimy wiecej niz tyklko 2/5, a popatrz ile jest takich osób które wysyłaja wiecej mini lotków i nietrafiaja ani jednejj liczby, znam takich wiele oswób co graja i nic niewmoga złapac, ani 1 liczby,
3 703 273. iwonna51 tak masz racje tak powinni robić, choć umnie w kolekturze wiedza ze ja nieraz bawie sie w te loteriady co roku, ludzie tego niebiora niechca wtedy ooni mi to zbieraja, nieraz tez po towarach daja mi kartony na rozpalke, bo kiedys kolega ktory gra tez w mini lotka cos podczas rozmowy wsypał mnie ze mam piece jeszcze, i tak wyszło ze jak im jakies zostaja to zbieraja dla mnie
3 703 273. iwonna51 tak masz racje tak powinni robić, choć umnie w kolekturze wiedza ze ja nieraz bawie sie w te loteriady co roku, ludzie tego niebiora niechca wtedy ooni mi to zbieraja, nieraz tez po towarach daja mi kartony na rozpalke, bo kiedys kolega ktory gra tez w mini lotka cos podczas rozmowy wsypał mnie ze mam piece jeszcze, i tak wyszło ze jak im jakies zostaja to zbieraja dla mnie
Też tak myślę że trafimy już niedługo piątkę w mini ale mam wrażenie że to nie będzie w tym roku że dopiero w przyszłym ale najważniejsze żeby trafić czy to będzie w tym roku czy w przyszłym to nieważne Najważniejsze żeby trafić piątkę w Mini Lotto
Arczibalik73 śmieszne by było jakby były dwie piątki w Mini Lotto i jedną byś ty miał a drugą ja to by było nieprawdopodobne ale wszystko jest możliwe skoro mamy za każdym razem dwie liczby i ty masz i ja mam to szybko jest możliwe