Wpisy 3 702 698 – 3 702 797
16 grudnia 2019 22:07 → 16 grudnia 2019 23:48, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
3 702 688. Angierski witaj widziałem ta Twoja stronka , to co tam robisz jest ok, podoba mi sie to bardzo tylko trzeba by było na tym przezentowac na dane losowanie w dana gre te liczby a nie jakies archiwalne do tyłu, podoba mi sie to co robisz i tworzysz na tej stronie, i za to wielkie
forsami witaj
forsami witaj
Witam Wszystkich
No i 30 wyrypło
Mogło by być miodzio,gdyby jeszcze +41 było
No i 30 wyrypło
Mogło by być miodzio,gdyby jeszcze +41 było
arczibalik73 hej no archiwalne sa wazne bo widac co ostatnio trafia
mialo byc jeszcze podsumowanie do ostatnich 30 wynikow np
ale to upadnie bo nie ma serwera wirtualnego ktory kosztuje 160 zl na rok
mialo byc jeszcze podsumowanie do ostatnich 30 wynikow np
ale to upadnie bo nie ma serwera wirtualnego ktory kosztuje 160 zl na rok
Dopisano wygrane Super Szansa
bo ja mam to lokalnie i mi wystarczy jak ktos by chcial sie zrzucic to mozna by bylo zrobic to na wirtualnym
bo strasznie wolno typuje na darmowym
bo strasznie wolno typuje na darmowym
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 310 640,70 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
3 702 696. Forsami okej i graj tylko swoimi liczbami i w mini i w lotto, ,mam nadzieje ze ju z niedługo i wygrasz głowna WYGRANA w lotto tego CI zycze z całego serca graj i wygrywaj
ta druga statystyka co teraz jest przed tymi 30 losowaniami trafila 2 x 8/15 i 1x10/15
znaczy powiem tak uzupelnie ostatnie 30 losowan zeby byla na biezaco i uruchomie zobaczymy jak bedzo strie wyrabiac to zostawie ta stronke
3 702 707. Angierski no rozumie co do tego serwera
53,23,14,10,70
Test multi na sucho z godz.22.30 wczoraj
Skos
Pion
Daje poziom
Test multi na sucho z godz.22.30 wczoraj
Skos
Pion
Daje poziom
musialbym z tej stronki troche zarobic na reklamach zeby sie oplacalo
Ulala zawiódł mnie wieczorny P* > ale jak nie dziś to pewnie jutro poleci
Napiszę na zapleczu
Muszę już pomykać
Dobrej nocy
Napiszę na zapleczu
Muszę już pomykać
Dobrej nocy
Statystyki są złudne. Tutaj podano wspaniały link, na podstawie tych zestawów wpadają wygrane. Angielski wie o co chodzi.
3 702 723. Angierski tak tak wiem, niema nic za darmo
3 702 727. 500plus jaki link?podaj mi go na KG
Skos=pion zawsze daje poziom z już wylosowanych ostatnich 5 losowań
Arczi mi dwa razy przeszło 5/5 w mini
Jak ktos ma wygrac to wygra
Pasko, coś Ci się knoci bo nie używam słów nieprzyzwoitych a kazesz przeredshowac tekst.
Nie wiem jak to liczyszteż tak lukalem ale to tylko raz na jakiś czas się trafi
Może inaczej jutrzejsza 5/5 zaczyna się na liczbę 20 a kończy na liczbie 55
20,x,x,x,55
20,x,x,x,55
10 zakładow MM z plusem, stawka 5, wygranych zero. Oczywiście chybiki online. Koniec z chybikami online.
3 702 736. 191979 2019-12-16 (22:22) Wroclove
tak wiem otym nie od dzisiaj,kto ma wygrac ten wygra
no w koncu udało mi sie teraz zarejstrować na ta loterie świateczna zaraz zaczne wbijac kodyna stronke TS, ciekawy jestem czy te kody przyniosa mi szczescie czy znów bedzie wielkie g , jak cpoo roku w loterji swiatecznej
tak wiem otym nie od dzisiaj,kto ma wygrac ten wygra
no w koncu udało mi sie teraz zarejstrować na ta loterie świateczna zaraz zaczne wbijac kodyna stronke TS, ciekawy jestem czy te kody przyniosa mi szczescie czy znów bedzie wielkie g , jak cpoo roku w loterji swiatecznej
Arczibalik73, po zarejestrowaniu zaraz sprawdź czy kody masz na profilu. Są nieścisłości.
3 702 755. 500plus mam do zarejstrowania 1008kodów, ok sprawdze to co piszesz dzieki
Wprowadzając kody danego dnia, system rozrzuca ich po różnych datach. Wprowadzasz kod 16.12.a na profilu są pod data wcześniejszą, co jest bzdura.
mam do zarejstrowania 108kodów nie jakwyzej 1008czeski bład z jednym zerem
3 702 758. 500plus ja niewieze w jaka kolwiek tu wygrana dopoki nie wygram, ale dla zabawy zarejstruje te kody tutaj, jesli juz je dostałem w kolekturze a noż widelec cos trqafie , grunt to dobra zabawa
niewieze w wygrana do poki niezobacze nie 1008 kodów tylko 108 kodów do zarejstrowania
niewieze w wygrana do poki niezobacze nie 1008 kodów tylko 108 kodów do zarejstrowania
Tak, kilka razy, ale nie będę tutaj się chwalił bo są niektórzy bardzo krytyczni.Nie chce pisać bo mnóstwo osób pisze tak głupio, że strzyka w...
500plus no co z tego ze dobrze typuje przewiduje ze tak za jakis czas cos wpadnie wiecej
ale jak serwer slabo chodzi 5 sekund maxymalnie moze statystyka typowac potem jest ubijana
beznadziejny ten serwer, a jak mam na kompie to mi szybko typuje
ale jak serwer slabo chodzi 5 sekund maxymalnie moze statystyka typowac potem jest ubijana
beznadziejny ten serwer, a jak mam na kompie to mi szybko typuje
skracac ilosc losowan do minimum mozna ale tez nie ma co sie podniecac bo iles losowan musi byc
Arczibalik73, smol inne statystyki i chybiki online. Typuj sam i z linku Angierskiego
500plus masz racje, tylko do czekac 4 godziny na uzupelnianie statystyk to troche duzo
Sprawdzam codziennie 10 zakładow systemowych Mini na 12 liczb z chybika online. Siódme losowanie, nawet trójki nie było
bo uzupelniane sa 30 losowan ostatnich i dlatego tak dlugo trwa
niedlugo bedzie tylko odswiezac ostatnie losowanie podejzewam ze do jutra bedzie hardcorowo uzupelniac
Mili mi Krystian. Coś napiszę jak wpadły mi wygrane z Twoich liczb
K30, kiedyś łaska przyjechała z Holandii. Grała w mojej kolekturze, Wyrzucila kupon Mini, ja wyjąłem go z kosza, zagrałem ponownie. Miałem 1300 zł
ale jazda typujac od poczatku miesiaca w multi na 2,3,5,10 tylko 14 zl jestem do przodu
ale gram za darmo
ale gram za darmo
Krystian, napiszę coś jutro. Jestem na lotnisku. Już nie mogę pisać.
Krystian, wyślę Ci jutro Twoje liczby. Gdybyś nimi zagrał w Mini pod rząd, system 6,miakbys 4, aw innym rzędzie 5 na lotto. Mnie one weszly
dobra to napisz jutro ewnetualnie podaj na profilu, ja powoli uciekam
Angierski Patrzyłem na Twoją stronkę jest dobra
A właściwie liczby są dobre czyli przydaje się
A właściwie liczby są dobre czyli przydaje się