Wpisy 370 160 – 370 259
30 czerwca 2011 19:12 → 30 czerwca 2011 20:03, 100 wpisów
w portfelu 2,38 i żaba portfelowa to mnie nie będzie ciągło jutro do kol,chyba że coś się wygra

kurcze chyba sobie strzele jeszcze jedną kawę z cukrem bo mnie nachodzi na słodkie
Gała hehe jak żaba to wiem ale tak w portfelu hihihi,,,przypomniał mi sie kawał o zabie ..moge?
Gała ja też nie, zamiast wygrywac to wtapiam zaczyna mnie to powoli ..

juz mam znalazłam go na necie
Pewnego razu mężatka idąc ulicą zatrzymała się przed sklepem zoologicznym i spojrzała na wystawe.
- Może by Mu coś kupic? - pomyślała o małżonku.
Wchodzi do sklepu, rozgląda się ale nie widzi żadnego fajnego zwierzaka dla swojego chłopa. Pyta o rade sprzedawcę a on na to:
- Ja proponuje tą niezwykłą żabe.
- Żaba jak żaba, co w niej takiego niezwykłego? - pyta kobieta.
- Powiem pani że świetne robi loda.
- O to wezmę, mąż będzie zadowolony! - powiedziała kobieta i pognała do domu. Wręczyła żabe mężowi mówiąc o jej zdolnościach - był zachwycony. W środku nocy obudziły kobiete jakieś chałasy z kuchni. Wchodzi do kuchni i widzi męża czytającego żabie książke kucharską.
- Czyś ty zgłupiał?! Jest 3 w nocy! Co ty właściwie robisz - awanturuje sie kobieta.
Mąż na to:
- Żabcia nauczy się gotowac i wypier****j!
Pewnego razu mężatka idąc ulicą zatrzymała się przed sklepem zoologicznym i spojrzała na wystawe.
- Może by Mu coś kupic? - pomyślała o małżonku.
Wchodzi do sklepu, rozgląda się ale nie widzi żadnego fajnego zwierzaka dla swojego chłopa. Pyta o rade sprzedawcę a on na to:
- Ja proponuje tą niezwykłą żabe.
- Żaba jak żaba, co w niej takiego niezwykłego? - pyta kobieta.
- Powiem pani że świetne robi loda.
- O to wezmę, mąż będzie zadowolony! - powiedziała kobieta i pognała do domu. Wręczyła żabe mężowi mówiąc o jej zdolnościach - był zachwycony. W środku nocy obudziły kobiete jakieś chałasy z kuchni. Wchodzi do kuchni i widzi męża czytającego żabie książke kucharską.
- Czyś ty zgłupiał?! Jest 3 w nocy! Co ty właściwie robisz - awanturuje sie kobieta.
Mąż na to:
- Żabcia nauczy się gotowac i wypier****j!
http://www.koralland.eu/zwierzyniec-zaby,slonie-i-inne-certyfikowane/slon-portfelowy-z-certyfikatem-2276.html
na samym dole po prawej stronie na pierwszym planie
na samym dole po prawej stronie na pierwszym planie
tam w tym kawale miało być żabcia nauczy sie gotowac a Ty wypi..........
no a ja slyszałam ze pszczółka taka figurka przyciąga pieniążki
w sumie sie Ci nie dziwie ze czarny..faceci mają czarne raczej...ale wiem ze czerwony przyciąga kaske
Przychodzi pedał do sklepu mięsnego:
-Poproszę 2 kilo kiełbasy krakowskiej.
-Może być w plasterkach.
-A co ja mam dupę na żetony?!
głupawka wita ponownie

-Poproszę 2 kilo kiełbasy krakowskiej.
-Może być w plasterkach.
-A co ja mam dupę na żetony?!
głupawka wita ponownie

zaraz pewnie bedzie koniec pisania cały czas mam kłopoty z dostępem
Witam dziś miliony do zgarnięcia
2-7-21-33-38-40