Wpisy 370 122 – 370 221
30 czerwca 2011 18:50 → 30 czerwca 2011 19:39, 100 wpisów
Andro 
dziś jeden 6/6 na 2 los
została 2x5/5 ost los i 9/9 do 3.07 do 14

dziś jeden 6/6 na 2 los
została 2x5/5 ost los i 9/9 do 3.07 do 14
miałem trafione na kuponie 3/5 a ważny był dziś do 22,15 a ja myślałem ze do 14 i dałem do wypłaty wypłacił 4 zł a dał mi kupon uaktualniony te same liczby tylko na 1 los zdziwiłem się bo juz sam nie wiedzialem ile kuponów dałem

ale dobrze wiedziec bo ja mysłam ze trzeba czekac..i dlatego nie gram na wiele los..a tu patrz mozna tak czy siak odebrac wygraną dobrze wiedzięć,,dobrze ze to piszesz

w portfelu 2,38 i żaba portfelowa to mnie nie będzie ciągło jutro do kol,chyba że coś się wygra

kurcze chyba sobie strzele jeszcze jedną kawę z cukrem bo mnie nachodzi na słodkie
Gała hehe jak żaba to wiem ale tak w portfelu hihihi,,,przypomniał mi sie kawał o zabie ..moge?
Gała ja też nie, zamiast wygrywac to wtapiam zaczyna mnie to powoli ..

juz mam znalazłam go na necie
Pewnego razu mężatka idąc ulicą zatrzymała się przed sklepem zoologicznym i spojrzała na wystawe.
- Może by Mu coś kupic? - pomyślała o małżonku.
Wchodzi do sklepu, rozgląda się ale nie widzi żadnego fajnego zwierzaka dla swojego chłopa. Pyta o rade sprzedawcę a on na to:
- Ja proponuje tą niezwykłą żabe.
- Żaba jak żaba, co w niej takiego niezwykłego? - pyta kobieta.
- Powiem pani że świetne robi loda.
- O to wezmę, mąż będzie zadowolony! - powiedziała kobieta i pognała do domu. Wręczyła żabe mężowi mówiąc o jej zdolnościach - był zachwycony. W środku nocy obudziły kobiete jakieś chałasy z kuchni. Wchodzi do kuchni i widzi męża czytającego żabie książke kucharską.
- Czyś ty zgłupiał?! Jest 3 w nocy! Co ty właściwie robisz - awanturuje sie kobieta.
Mąż na to:
- Żabcia nauczy się gotowac i wypier****j!
Pewnego razu mężatka idąc ulicą zatrzymała się przed sklepem zoologicznym i spojrzała na wystawe.
- Może by Mu coś kupic? - pomyślała o małżonku.
Wchodzi do sklepu, rozgląda się ale nie widzi żadnego fajnego zwierzaka dla swojego chłopa. Pyta o rade sprzedawcę a on na to:
- Ja proponuje tą niezwykłą żabe.
- Żaba jak żaba, co w niej takiego niezwykłego? - pyta kobieta.
- Powiem pani że świetne robi loda.
- O to wezmę, mąż będzie zadowolony! - powiedziała kobieta i pognała do domu. Wręczyła żabe mężowi mówiąc o jej zdolnościach - był zachwycony. W środku nocy obudziły kobiete jakieś chałasy z kuchni. Wchodzi do kuchni i widzi męża czytającego żabie książke kucharską.
- Czyś ty zgłupiał?! Jest 3 w nocy! Co ty właściwie robisz - awanturuje sie kobieta.
Mąż na to:
- Żabcia nauczy się gotowac i wypier****j!
http://www.koralland.eu/zwierzyniec-zaby,slonie-i-inne-certyfikowane/slon-portfelowy-z-certyfikatem-2276.html
na samym dole po prawej stronie na pierwszym planie
na samym dole po prawej stronie na pierwszym planie
tam w tym kawale miało być żabcia nauczy sie gotowac a Ty wypi..........
no a ja slyszałam ze pszczółka taka figurka przyciąga pieniążki
w sumie sie Ci nie dziwie ze czarny..faceci mają czarne raczej...ale wiem ze czerwony przyciąga kaske

ci się należy