Wpisy 37 010 – 37 109
1 stycznia 2009 21:56 → 2 stycznia 2009 16:53, 100 wpisów
witam koledzy i koleżanki.mam prośbę napiszecie numery multi które padną za 5 minut
Na dzis obstawiam takie liczby :
16,20,24,36,44,46,56,63,71,74 pozdrawiam i szczesliwego nowego roku aby wiecej zysku bylo dla NAS a siano dla TS'u ;] Mam nadzieje ze trafie jest to moje ostatnie losowan z cyklu 12 losowan
16,20,24,36,44,46,56,63,71,74 pozdrawiam i szczesliwego nowego roku aby wiecej zysku bylo dla NAS a siano dla TS'u ;] Mam nadzieje ze trafie jest to moje ostatnie losowan z cyklu 12 losowan
macie może już wyniki ML??napiszcie pliz
Totalizator nie był w porządku jeśli chodzi o los milionos. Nasuwa się pytanie ile 500 zł. i 100 tys. przepadło . . .
podajcie numerki ML??Z DZISIAJ
Pewnie w tych niesprzedanych,padłyby 1 milion,3 po 100.000 i 1000 po 500zł i wszystko jasne...no nie wiem czy jak tak dalej pójdzie,dojdzie do skutku DRUGA EDYCJA LOS MILIONOS...
Kocio, tylko dlaczego nikt tego nie widział i to losowanie było takie "ściśle tajne"?? Takie postępowanie TS wcale nie zachęca do kupowania w przyszłości podobnych "wynalazków". No, chyba, ze ktoś lubi bawić się w ciuciu-babkę !
Zgadzam sie z moim poprzednikiem TS mógł zrobić tak że poukładać losy od 0000001-0850000 i wtedy mogło być losowanie tych numerówk ktore sa kupione moim zdaniem nie dociągniecie TS POzdrawiam i czekam na nastema edycje LM
wlm. - zgadza się,ja np. nie wiem czy kupię znowu LoMil,bo to nie mały jednak wydatek,chyba że komuś na prezent...ale wątpię,ja już się w życiu "naprezentowałem"
Witam.I dzis nastepna liczba zostala wylosowana czyli liczba 14 .Zostala jeszcze ta uparta 1 ale i ona zaraz padnie.Czyli liczba 1 na 6 progu to jeszcze nie jest tak zle.Pozdrawiam
ZAPOWIADAJĄ DRUGĄ EDYCJĘ LOS MILIONOS JEŚLI CHCĄ SPRZEDAĆ WSZYSTKIE TO POWINNI Z MINIMUM 3 MIESIĄNCE PRZED LOSOWANIEM ROZPOCZĄC SPRZEDARZ I LOSOWANIE POWINNO ODBYC SIĘ NA ANTENIE TV A NIE W STUDIO?
Ej chłopaki mam problem jestem początkującym graczem więc jutro chce zagrać za 80 zł tzn
1 zakład w ML na 5 liczb na 12 losowań z rzędu.
1 zakła w ML na 10 liczb na 12 losowąn z rzędu
1 zakład w DL na 10 losowań ( oczywiscie 6 liczb) ma ktoś propozycje bo nie iwem jakie liczby obstawic a widze ze tu sie wypowiada wielu doswiadczonych graczy!;} Dobra prosto z mostu potrzebuje numery na te losowaania kto mi pomoze? albo na czacie pisac albo na moj gg 10469068 ( jestem na niewidoku) i odrazu przepraszam na te byki mam dziecvko na rękach ( niby usypiam:P
1 zakład w ML na 5 liczb na 12 losowań z rzędu.
1 zakła w ML na 10 liczb na 12 losowąn z rzędu
1 zakład w DL na 10 losowań ( oczywiscie 6 liczb) ma ktoś propozycje bo nie iwem jakie liczby obstawic a widze ze tu sie wypowiada wielu doswiadczonych graczy!;} Dobra prosto z mostu potrzebuje numery na te losowaania kto mi pomoze? albo na czacie pisac albo na moj gg 10469068 ( jestem na niewidoku) i odrazu przepraszam na te byki mam dziecvko na rękach ( niby usypiam:P
WITAM W NOWYM 2009 Pozdrawiam Graczy Moze COS ZROBIMY W TYM ROKU Z TYM / LOTTO/ja pracuje nad systemem / cos wymysle// na PEWNO da znac POZDRAWIAM sochaczew
Bo taka prawda,ja bym wolał wysłać za 20 zł Multi lotka.Znowu znajomy trafił 5/7 na 4 stawki,nie grał w plusa,niestety by był.Gra sobie od czasu do czasu ,niedawno miał 6/7 na 4 stawki...
OPA, a ja wiem , że NA PEWNO nie kupię na takich zasadach, jak teraz to zrobili, bo to jest kpina w żywe oczy. Czuję wielki niesmak.
Jak człowiek wykłada jakieś pieniądze, to powinien być pewny, że go nie wykiwają i że wszystko będzie jawne. A tym razem, to niestety było WIELKIE KIWANIE i ciuciu- babka.:(
Jak człowiek wykłada jakieś pieniądze, to powinien być pewny, że go nie wykiwają i że wszystko będzie jawne. A tym razem, to niestety było WIELKIE KIWANIE i ciuciu- babka.:(
heh udany początek roku 4/5 i 3/5 w Expres lotto ciekawe ile beda płacić!Pozdrawiam wszystkich i życzę duzych wygranych w 2009 roku
Podobno miała być jakaś maszyna losująca,a nie podali sobie numery i zadowoleni,przygłupy...na co oni liczą
w raporcie z losowania los milionos można wyczytać taki zapis:
"Czy losowanie z numerów podanych w pliku wejsciowym: NIE"
A ja myślę że powinno być TAK. :)
Poza tym czy ktoś wie, czy numery losów były nadawane według kolejności ich zakupu, czy była to kolejność losowa?
"Czy losowanie z numerów podanych w pliku wejsciowym: NIE"
A ja myślę że powinno być TAK. :)
Poza tym czy ktoś wie, czy numery losów były nadawane według kolejności ich zakupu, czy była to kolejność losowa?
Zmieniłem od 2 losowań metode gry w Expresa i prosze 630 zł 1 stycznia 2009 rok rozpoczołem na plusie.zobaczymy jak zakończe styczeń ?
OPA wysłałem ponad 300 kuponów w EX i za 200 zł w DL
Hosia Pażdzioch w Łososiach.
Jaka nowa era wszyscy chcą nowa cera.
CERATY KUPUJĄ I MAJĄ WARIACI.
Jaka nowa era wszyscy chcą nowa cera.
CERATY KUPUJĄ I MAJĄ WARIACI.
@MARIO OLSZTYN mozesz zapodac na gg13269820 swoj system w expresa:)dzieki
Mario jeśli możesz? to prześlij 10469068 ............ ( jestem praktico na niewidoku) W sumie to trzeba sobie pomagać ....... odezwij się i pomoż potrzebującemu :P Pozdrawiam serdecznie
MARIO
300 za EX-- koszt 375 zl + 200 zl DL
Razem-- 575 zl
Wygrana jak piszesz 630 zl.
To nie za wiele jak na taka inwestycje. Tylko 55 zl na plus.
Cieszyc to sie trzeba ze naklad sie wrocil.
300 za EX-- koszt 375 zl + 200 zl DL
Razem-- 575 zl
Wygrana jak piszesz 630 zl.
To nie za wiele jak na taka inwestycje. Tylko 55 zl na plus.
Cieszyc to sie trzeba ze naklad sie wrocil.
kisiells i bianconetti
systemow na EX lotka jest pelno.
Pytanie pozostaje czy typujecie trafnie min 50% liczb z wybranych do gry bo tylko wtedy "prawie" kazdy system nie przynosi strat.
Przy 50% trafnych liczb sa zyski w zaleznosci jakim wielkim zbiorem liczb gracie systemami.
systemow na EX lotka jest pelno.
Pytanie pozostaje czy typujecie trafnie min 50% liczb z wybranych do gry bo tylko wtedy "prawie" kazdy system nie przynosi strat.
Przy 50% trafnych liczb sa zyski w zaleznosci jakim wielkim zbiorem liczb gracie systemami.
Wczoraj weszły moje prawie wszystkie antyliczby w DL dlatego nie trafiłem nic w kilku zakładach.
TOTO
Czasami jak sam widzisz oplaca sie zagrac w paskudy.
Czasami jak sam widzisz oplaca sie zagrac w paskudy.
Tylko właśnie dlatego one są moimi paskudami bo na nie nie gram, gdybym na nie grał nie byłyby moimi paskudami i nigdy bym sie nie dowiedział, ze własnie tak jest. Czyli koło sie zamyka. Madry Polak po szkodzie. Inaczej jest z liczbami paskudami, które nie wchodzą od dlugiego czasu bo wtedy wiadomo, że one są paskudami dla wszystkich.
OPA wysyłam 8 zakładów w expresa zmieniłem metode mieszam teraz liczby ale to zachowam dla siebie bowiem pracuje nad liczbami latami i godzinami i swoimi doswiadczeniami sie nie dziele JESLI CHODZI O EXPRESA I DUZEGO W MULTI OWSZEM .JESLI CHODZI O WPIS 37041 KTOS SIE PODSZYŁ POD MÓJ NIK DODAŁ Z KROPKA TO NIE JA NAPISAŁEM ŻE WYSĄLEM ZA 300 I 200 ZŁ DLA DOWCIPNISIA DODAM ŻE WYSŁAŁEM ZA 10 ZŁ EXPRESA ZA 16 ZŁ DUŻEGO I ZA 5 ZŁ MULTI POZDRAWIAM ZGRYZLIWEGO CYMBAŁA !!!
Mysle ze podszyła sie pod nik osoba podająca sie za TOJA 2000 pisząca ze mną na gg dluszy czas otrzymując liczby w dużego ode mnie az końcu bez powodu zablokowała mnie na gg i znikła pozdrawiam ta pania niby panią z szczecina ?
Czy ktos z Was moze wie jakie padly numery w tej nowej loterii LOS MILIONOS i w jaki sposob byly rozlosowane pozostale wygrane
(100000zl i 500zl)
(100000zl i 500zl)
MARIO
W takim razie to Cie przepraszam.
Ja nie mialem zamiaru Ci dogryzc tylko chodzilo mi o to ze przy takiej duzej ilosci wyslanych kuponow udalo Ci sie wszystko odebrac z nawiazka.
55 zl ale zawsze to do przodu a nie straty.
W takim razie to Cie przepraszam.
Ja nie mialem zamiaru Ci dogryzc tylko chodzilo mi o to ze przy takiej duzej ilosci wyslanych kuponow udalo Ci sie wszystko odebrac z nawiazka.
55 zl ale zawsze to do przodu a nie straty.
Podam numery losow ktore zostaly wylosowane jako milionowe kupony.Oto one:0019287/0062366/0114570/0259822/0474182/ Ja nie kupilem losu,ale nie wiem czy to dobrze czy zle bo jak dobrze to 20 zeta zostalo a jak zle to ze milion przelecial kolo nosa.Juz teraz nigdy sie nie dowiem o trafnosci swej decyzji.
a ja na dzisiaj puscilemtroche czterdziestek , a raczej 10 zakladow po 3 liczby zobaczymy co wyjdzie
ja dzis puscilem w multi na 7 liczb moze w konu mi sie uda :D raz mi sie udało 6na6 trafic oto moje liczby kto chce to skorzysta
7,11,31,40,44,52,68
21,49,58,61,64,66,70
7,11,31,40,44,52,68
21,49,58,61,64,66,70
Czesć, to ja Bianconetti coś mi sie podziało z tamtym nickiem ale do rzeczy Kto mi pomoże zrobić zestawienie liczb chce zagrac na 7 liczb na 12 losowan z rzedu koszt 30 zł ? Prosze ;]
Ice-Sky
30:12= 2.50 zl na losowanie
To niewiele mozesz z tego zrobic.
2 zaklady po 5 skreslen na losowanie.
1-2-3-4-5
1-2-3-6-7
Liczby 1-2-3 to sa pewniaki z 7 liczb
Liczby 4-5 i 6-7 jako parki.
Musisz miec duzo szczescia aby:
trafic 3 z 7 i do tego warunek min:
2 liczby z 1-2-3 + 1 liczba z parki
lub
1 liczba z 1-2-3 + pelna parka czyli
4-5 lub 6-7.
Jesli w przeciagu tych 12 losowan trafisz te 3/7 i do tego jeden z tych warunkow to przy dobrych wiatrach odzyskasz swoje 30 zl.
powodzenia.
30:12= 2.50 zl na losowanie
To niewiele mozesz z tego zrobic.
2 zaklady po 5 skreslen na losowanie.
1-2-3-4-5
1-2-3-6-7
Liczby 1-2-3 to sa pewniaki z 7 liczb
Liczby 4-5 i 6-7 jako parki.
Musisz miec duzo szczescia aby:
trafic 3 z 7 i do tego warunek min:
2 liczby z 1-2-3 + 1 liczba z parki
lub
1 liczba z 1-2-3 + pelna parka czyli
4-5 lub 6-7.
Jesli w przeciagu tych 12 losowan trafisz te 3/7 i do tego jeden z tych warunkow to przy dobrych wiatrach odzyskasz swoje 30 zl.
powodzenia.
powyzsze koszty wysylki i ewentualnej wygranej dotycza EX lotka.
7 liczb systemem pelnym kosztuja:
DL-- 14 zl
EX-- 26.25
Takze jak sam widzisz 30 zl na 12 losowan to bardzo malo.
DL-- 14 zl
EX-- 26.25
Takze jak sam widzisz 30 zl na 12 losowan to bardzo malo.
ja zagrałem w exl za 1000 zł i przejebałem systemem 9 6 zkł w nastepnym losowaniu padła 4
Ja tam mam wszystkie wygrane z Los Milio,wydrukowałem sobie,bo potrzebna,poszukać nas lotto.pl,format pdf.
Ile jestescie w plecy z lotto bo ja kilka tyś przez 3 lata gry przegrałem tyle co bym miał za 5 w dl
WITAM!KOGUCIK19 PODAŁEŚ PIĘĆ NUMERÓW MILIONOWYCH W LOS MILIONOS ALE NAJCIEKAWSZE JEST TO ŻE JEDEN BYŁ W TYCH NIESPRZEDANYCH!!!!
ostatnio w mojej okolicy bylu 2 6 w dl jedna płatna 1,5 mln 2 3mln w stopnicy i staszowie ta 1 w systemie 7 ale gosciu grał 40 lat a ta2 to nie wiem
MARIO ja dopiero wszedłem na stronkę,ale jeśli po jednym kuponie i trafiłeś to super...luxio.Ja gram na razie na 5 liczb w EX 11,25,27 itd,dało mi jakiś czas temu na chybił,to sobie wysyłam,jak padnie trójka to się zmieni.Troszkę dziwnie te liczby teraz losują,bo niedawno można było grać na rzadkie liczby i można było coś trafić,a teraz się powtarzają co nie które i taka z tym robota.POZDRO
Wyszłem odsnieżyć auto bo sypie jak cholera snieg i zaszłem do kololektury odrazu. I mam doła znajomy mówi że 1 MILJION w LOS MILIONOS padł w OSZTYNIE ale narazie nie wiadomo w jakiej kolekturze ? trzymają to w tajemnicy Kuzwa a ja straciłem 20 zł nawet nie załapałem sie w tych 5000 tys po 500 zł ! Żegnam dziś wszystich czas popracować zycze wygranych o 22.00
Witam Cię Mario Olsztyn.
Mam pytanie do Ciebie.
Jakim cudem może ktoś podać się za Ciebie używając Twojego niku i co najważniejsze Twojego hasła,które tylko Ty znasz,?
Pozdrawiam.
p.S.
Chyba,że podałeś komuś hasło i nik,bo innej możliwości nie ma.
Mam pytanie do Ciebie.
Jakim cudem może ktoś podać się za Ciebie używając Twojego niku i co najważniejsze Twojego hasła,które tylko Ty znasz,?
Pozdrawiam.
p.S.
Chyba,że podałeś komuś hasło i nik,bo innej możliwości nie ma.
Grom
MARIO OLSZTYN
a
MARIO OLSZTYN.
Ten podszyty nick mial kropke na koncu
MARIO OLSZTYN
a
MARIO OLSZTYN.
Ten podszyty nick mial kropke na koncu
ToTo,Tomcio.
Nik możesz sobie pisać z kropkami czy bez.
Chodzi tu o hasło,nie znasz hasła to pod nik N.P. ,,Mario Olsztyn to Ci nic nie wejdzie.
Więc nie wiem jakim cudem ktoś mógł podać się za Niego nie znając hasła.
Zresztą próbowałem coś napisać na moim przykładzie zmieniając hasło a nik pozostawiając taki sam.
Niestety nie wchodzi.
Pozdrawiam.
Nik możesz sobie pisać z kropkami czy bez.
Chodzi tu o hasło,nie znasz hasła to pod nik N.P. ,,Mario Olsztyn to Ci nic nie wejdzie.
Więc nie wiem jakim cudem ktoś mógł podać się za Niego nie znając hasła.
Zresztą próbowałem coś napisać na moim przykładzie zmieniając hasło a nik pozostawiając taki sam.
Niestety nie wchodzi.
Pozdrawiam.
Nie wiem ale nie probowalem
Moj nick tomcio1972
a
tomcio 1972-- ze spacja
lub
tomcio1972.-- z kropka
lub
tomcio 1972.--- ze spacja i kropka na koncu
Mysle ze ta sa wtedy cztery rozne nicki i kazdy jest inaczej napisany i do kazdego mozna wybrac inne haslo.
Tak sie tylko domyslam bo tego nigdy nie probowalem.
pozdr.
Moj nick tomcio1972
a
tomcio 1972-- ze spacja
lub
tomcio1972.-- z kropka
lub
tomcio 1972.--- ze spacja i kropka na koncu
Mysle ze ta sa wtedy cztery rozne nicki i kazdy jest inaczej napisany i do kazdego mozna wybrac inne haslo.
Tak sie tylko domyslam bo tego nigdy nie probowalem.
pozdr.
grom
sprobuj sobie napisac nick
grom. -- a wtedy napewno wejdzie tylko musisz do tego nicka stworzyc nowe haslo
sprobuj sobie napisac nick
grom. -- a wtedy napewno wejdzie tylko musisz do tego nicka stworzyc nowe haslo
Napewno Mario Olsztyn podał komuś hasło albo sam dodał wpis pod wpływem Sylwestra i Nowego Roku i teraz nie pamięta.
Można napisać kropke na koncu i zrobić sobie nowego nicka- ok. Ale widać wyraźnie, że ktoś odpowiedział na pytanie zadane MARIO OLSZTYN a tym kimś był MARIO OLSZTYN. więc wyraźnie się podszył. Gdby zaczął rozmowę od nowego tematu to wtedy by sie nie podszył.
tomcio1972 MAM DO CIEBIE PROSBE NAPISZ DO MNIE NA GG 10469068 poprosze o rade ;/ tzn dobra niech bedzie 60 zł w ML co ty bys z tym zrobił ;/ ale to na gg plis ;/ bo wiesz chce isc i wyslac a nie wiem jak i w co ;/ tzn gralem 1 rok ale wiesz skreslalem i na trafił ;] ale nicc... wiec pliss poradz mi
Grom piszesz głupoty postawisz za tym samym nikiem kropke i jest automatycznie juz dzieki tej kropce innym nikiem i chasło np kowalski spytaj pasco Pozdrawiam obserwator tak zrobiłem teraz z toba !!!!
Ice-Sky
Uwazasz mnie za jakiegos jasnowidza ktory jest w stanie przewidziec numery na losowanie?.
Chcialbym aby tak bylo.
Napisz konkretnie na ile liczb bys chcial zagrac?.
Za jaka kwote na losowanie?.
W jaka gre? (ML:DL:EX)
Z ilu liczb masz zamiar stworzyc jakis system?.
Jakie ewentualne wygrane by Cie zadowolily( zalezy tylko wylacznie od tego ile trafnie liczb wytypujesz).
Bez trafnych liczb to Ci najlepszy system nie pomoze.
Napisz co nieco a wtedy nie ja jeden tu na tym czacie poda Ci jakis sposob gry.
Uwazasz mnie za jakiegos jasnowidza ktory jest w stanie przewidziec numery na losowanie?.
Chcialbym aby tak bylo.
Napisz konkretnie na ile liczb bys chcial zagrac?.
Za jaka kwote na losowanie?.
W jaka gre? (ML:DL:EX)
Z ilu liczb masz zamiar stworzyc jakis system?.
Jakie ewentualne wygrane by Cie zadowolily( zalezy tylko wylacznie od tego ile trafnie liczb wytypujesz).
Bez trafnych liczb to Ci najlepszy system nie pomoze.
Napisz co nieco a wtedy nie ja jeden tu na tym czacie poda Ci jakis sposob gry.
Tu nie chodzi o to,że piszę głupoty.
Teraz wiem,że można.
Niestety do błędu umiem się przyznać.
Nie wiedziałem,że tak można.
To świnstwo,że tacy są i to stosują.
Jeszcze raz dziękuję za wyjaśnienie.
Pozdrawiam.
Teraz wiem,że można.
Niestety do błędu umiem się przyznać.
Nie wiedziałem,że tak można.
To świnstwo,że tacy są i to stosują.
Jeszcze raz dziękuję za wyjaśnienie.
Pozdrawiam.
ice-sky
ok przepraszam nie doczytalem
jedno wiem ze chodzi ci o ML za 60 zl.
A ile skreslen?
Jeszcze jedno pytanie.
Grasz w TS czy np w FORTUNIE?
ok przepraszam nie doczytalem
jedno wiem ze chodzi ci o ML za 60 zl.
A ile skreslen?
Jeszcze jedno pytanie.
Grasz w TS czy np w FORTUNIE?
KWOTA:60zł
Liczby: 6 bo i tak mi sie nie uda wiecej trafic mysle realnie.
W multilotka oczywiscie
TS Pozdrawiam
Liczby: 6 bo i tak mi sie nie uda wiecej trafic mysle realnie.
W multilotka oczywiscie
TS Pozdrawiam
Wole trafić częsciej niz polować na miliony nie realne proste..... jak początkowałem to sobie myslałem co ja z tym zrobie jak trafie.. z biegiem czasu mi to mineło ....... teraz wole grac na 5 ,6 w porywacch 7 liczb mam na dzieje ze cos mi ułożysz ....... jabys mogł to napisz na gg jestem na niewidoku GG wyzej jest
A myslisz ze jak raz zagrasz na 6 liczb w ML to odrazu trafisz 6/6.
Pozatym 60 zl na gre to 24 zaklady ML.
6/6 to nielada sztuka zeby trafic.
Za takie trafienie TS placi 1300 zl
a FORTUNA 8100 zl.
Myslisz ze to latwo trafic skoro bukmacher placi tak duzo kasy za 6/6.
Nie wiem co Ci poradzic. Moze ktos podsunie Ci lepszy pomysl anizeli moj.
Jakikolwiek system na 6/6 wymaga duzej ilosci trafien liczb aby sie
zwrocil lub przyniosl zysk.
System strefowy:
1 strefa-- 5 zestawow po 4 liczby
2 strefa-- 5 par liczb
Kazdy zestaw z pierwszej strefy z kazdym zestawem z drugiej strefy da Ci 5x5= 25 kuponow po 6 liczb.
Koszt 25x2.50= 62.50
1 strefa
1.2.3.4
1.2.3.4
1.2.3.4
1.2.3.4
1.2.3.4
2 strefa
1.2
1.2
1.2
1.2
1.2
Musisz trafic min 3/4+2/2 aby miec
5/6 czyli 120 zl
lub
4/4+2/2 aby miec 6/6
Trafienia typu 2/4+1/2 lub 1/4+2/2
dadza Ci 3/6 lub 2/4+2/2 dadza ci 4/6
co Ci nawt nie zwroci kosztow gry.
Sam to sobie przemysl co Ci odpowiada.
Moze czasami jest lepiej zaufac wlasnej intuicji.
pozdr.
Pozatym 60 zl na gre to 24 zaklady ML.
6/6 to nielada sztuka zeby trafic.
Za takie trafienie TS placi 1300 zl
a FORTUNA 8100 zl.
Myslisz ze to latwo trafic skoro bukmacher placi tak duzo kasy za 6/6.
Nie wiem co Ci poradzic. Moze ktos podsunie Ci lepszy pomysl anizeli moj.
Jakikolwiek system na 6/6 wymaga duzej ilosci trafien liczb aby sie
zwrocil lub przyniosl zysk.
System strefowy:
1 strefa-- 5 zestawow po 4 liczby
2 strefa-- 5 par liczb
Kazdy zestaw z pierwszej strefy z kazdym zestawem z drugiej strefy da Ci 5x5= 25 kuponow po 6 liczb.
Koszt 25x2.50= 62.50
1 strefa
1.2.3.4
1.2.3.4
1.2.3.4
1.2.3.4
1.2.3.4
2 strefa
1.2
1.2
1.2
1.2
1.2
Musisz trafic min 3/4+2/2 aby miec
5/6 czyli 120 zl
lub
4/4+2/2 aby miec 6/6
Trafienia typu 2/4+1/2 lub 1/4+2/2
dadza Ci 3/6 lub 2/4+2/2 dadza ci 4/6
co Ci nawt nie zwroci kosztow gry.
Sam to sobie przemysl co Ci odpowiada.
Moze czasami jest lepiej zaufac wlasnej intuicji.
pozdr.
witam wchodzil ktos z was na www.lottosfera.com co to za systemy
filemon27
wejdz na
www.multilotek.toplista.pl
a masz tam wykaz 57 stron o tematyce Lotto.
Lektury do czytania na cala zime.
Jest tam nawet nasze kochane multipasko.
wejdz na
www.multilotek.toplista.pl
a masz tam wykaz 57 stron o tematyce Lotto.
Lektury do czytania na cala zime.
Jest tam nawet nasze kochane multipasko.
Wszelakie systemy jakie oferuja za pieniadze sa nic nie warte.
Tak samo jak i te ich skany wygranych kuponow.
To jest nabijanie ludzi w butelke.
Jedynie programy Lotto ktore ulatwiaja ci typowanie,wylapywanie trendow wystepowania liczb lub roznego rodzaju filtry itp sa godne uwagi.
Jest tego multum.
Kazdy system to ja moge sobie stworzyc sam ale bez trafnych liczb to i ten system mi nie pomoze.
Po lewej stronie masz zakladke "systemy".
Kliknij w nia a duzo madrych rzeczy sie dowiesz.
Admin tej strony bardzo przejrzyscie i zrozumiale wyjasnil istote grania
systemami.
Tak samo jak i te ich skany wygranych kuponow.
To jest nabijanie ludzi w butelke.
Jedynie programy Lotto ktore ulatwiaja ci typowanie,wylapywanie trendow wystepowania liczb lub roznego rodzaju filtry itp sa godne uwagi.
Jest tego multum.
Kazdy system to ja moge sobie stworzyc sam ale bez trafnych liczb to i ten system mi nie pomoze.
Po lewej stronie masz zakladke "systemy".
Kliknij w nia a duzo madrych rzeczy sie dowiesz.
Admin tej strony bardzo przejrzyscie i zrozumiale wyjasnil istote grania
systemami.
filemon27
A jak potrzebujesz rozpisy systemow to wejdz na La Jolla a tam masz ich ok 2000 z przeroznymi gwarancjami.
Sam zobaczysz ile trzeba wyslac kuponow aby cos wygrac pod warunkiem ze najpierw trafisz liczby podstawione pod system.
kliknij na:
www.ccrwest.org/cover/table.html
Napewno niejeden z tych systemow znalazlbys w ksiazce z systemami zakupionej od jakiegos naciagacza ktory obiecuje ze bedziesz trafial 5/5 w ML co 3 losowania.
A jak potrzebujesz rozpisy systemow to wejdz na La Jolla a tam masz ich ok 2000 z przeroznymi gwarancjami.
Sam zobaczysz ile trzeba wyslac kuponow aby cos wygrac pod warunkiem ze najpierw trafisz liczby podstawione pod system.
kliknij na:
www.ccrwest.org/cover/table.html
Napewno niejeden z tych systemow znalazlbys w ksiazce z systemami zakupionej od jakiegos naciagacza ktory obiecuje ze bedziesz trafial 5/5 w ML co 3 losowania.
Na www.lotto.pl
look => potrudź się trochę i przesuń suwak wiadomości do góry ;) klika wpisów wyżej znajdziesz;]
Ma ktoś jakiś pomysł na dzisiejsze liczby??
Dziękuje Hosiu:)
You are welcome... jak mówią Rosjanie;) Gwarancji nie dam bo to nie moje dni Ale na zdrowie :D i trzymam kciuki Tomku
Jak myślisz postawić każdy ten zestaw liczb razy 10 czy trochę za mniejszą kasę??