Wpisy 3 700 361 – 3 700 460
13 grudnia 2019 10:30 → 13 grudnia 2019 13:53, 100 wpisów
Po kilku dniach od multi
Gosia, w centrali siedzą mądrzy ludzie, z aplikacjami na wygrywanie i pewniakami z czata maja sposób.
Mulag, szkoda słów. O polityce piszemy na innym portalu. Mówią, że idiotow jest mało, ale są tak sprytnie ustawieni, że są na każdym kroku.
Zauważcie że jest dużo kombinacji by trafić główną wygraną mimio że tylu gra graczy ale skoro tylu gra i jest to uczciwe to przecież może się tak trafić że przez klika dni zawsze padnie główna wygrana jakos tak nie ma by tak wyszło a przecież mogło by tak wychodzić nie mówię że cały czas ale zawsze jest i tak wychodzi brak głównej wygranej
Skoro jest to uczciwe a tylu gra to nawet liczby nieskreslone przez nikogo i nie zatypowane wcale nie musi paść w ts skoro tyle innych zatypowali ludzi dziwnie wychodzi że ts znajduje te nieskreslone skoro to tylko szczęście i nic nie jest z góry ustalone daje do myślenia
Na Mini typuje parki i powtórkę :
2,26,27,34 i. ..
2,26,27,34 i. ..
W EuroJackpota padnie w Radomiu i Kielcach
Mam 3 chybiki z Niemiec, nimi zagram online
Małgorzato K. z Chorzowa, masz ładne teksty na pewnym portalu
Walduś w rulonik ?
Panoramix witaj W co dziś grasz ?
Jak Ci poszło wczoraj ?
Jak Ci poszło wczoraj ?
szkoda gadać dziś jakieś minie może EJ zobaczę wieczorem do potem
mini do 19 grudnia liczb strzeże mój but dowód w profilu nic powoli składam klamoty i wyjazd będę wieczorem
W miejscowości Warszawa padła GŁÓWNA WYGRANA 5000 zł x 240 w grze Ekstra Pensja !
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Radom padła główna wygrana 100 000,00 zł w grze Ekstra Premia
Ja teraz dam liczby z dzwona podobno łatwo wtedy wygrać
Pasko, coś jest nie tak z wynikami Ekstra Premii w zestawach liczbowych, np. za wczoraj nie ma w ogóle liczb, a wcześniej liczba dodatkowa jest liczbą z zakresu 1-35
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
panoramix zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 863631 i wygrał(a) 252 zł
https://www.youtube.com/watch?v=CL1_Hwkhctk&list=TLPQMTMxMjIwMTkUNfbir7Ta2Q&index=17
i nie o mnie się rozbija
ja tam wszystkich ze swoim i wadami zaletami
ja tam wszystkich ze swoim i wadami zaletami
Myślałem że 3 / multi łatwo trafić... ale na 4 multi... Nic nie daje
Riwiera policz do 6sciu
całe szczęście, że KK pozwala na rozstanie w pewnych sytuacjach
...432....433.....434 to nie było seppuku to pewole jednego zarejestrowanego tutaj
Mulag brawo Ty za Mini zagrałeś na 10 losowań widzę Zdjęcie na Multipasko u Ciebie na profilu... To życze 5/5 I ustanowienia rekordu ponad 400.000 złotych
Forsami jak tam twoj duży bo mój jeszcze większy od ciebie dal mi sytemen 7 1/7