Wpisy 3 700 304 – 3 700 403
13 grudnia 2019 09:19 → 13 grudnia 2019 13:29, 100 wpisów
To warto zobaczyć bo się kiedyś może... przydać.
Ekstremalne łapanie szczupaków w zimie - YouTube
Ekstremalne łapanie szczupaków w zimie - YouTube
Witam wszystkich
Jeszcze nie sprawdziłem Mini Lotto
Mulag witaj
Tak Mulag to smutne że tak było
Mulag masz rację Historię trzeba przypominać aby nikt tego nie zapomniał
Czy w mediach coś na ten temat powiedzą może jakaś lekka zmiana ci sami ludzie w sądach w polityce wstyd ciągnie się to co było
Tak to prawda. Ci sami ludzie byli kiedyś i są teraz. Np Jaruzelski wprowadził stan wojenny a później został prezydentem Polski - wygrał dzięki 1 głosowi
Gosia
Takich przypadków można wyliczyć dziesiątki
Mulag ludzie się tym nie interesują.
Patrzą tylko na kasę i jak im się wiedzie .
Patrzą tylko na kasę i jak im się wiedzie .
Dokładnie dopóki nikt ich zdaniem nie narusza życia mają to gdzieś zaczną płakać jak ich ten mechanizm dotknie
Ale nie ma co o wszystkim pisać dziś rocznica stanu wojennego i pamiętajmy o tym
Lech Wałęsa wezwał do przyspieszenia wyboru prezydenta, zapewniając iż
opozycja będzie współpracować zarówno z Jaruzelskim jak i z Kiszczakiem.
Tak było.
opozycja będzie współpracować zarówno z Jaruzelskim jak i z Kiszczakiem.
Tak było.
Nie wszystkim to na rękę no bo rodzice w partii komunistycznej to w milicji ZOMO to w sądach to nie bardzo pasuje o tym mówić
Mulag trzeba pisać prawdę czy komuś pasuje czy nie
I nic to nie zmieniło dzieci tamtego układu z nów w polityce mediach aktorstwie w sądach ktoś powie dzieci nie odpowiadają za rodziców ale jakos dziwnie robią jak było dawniej i dzięki rodzicom weszli na salony
Sąsiada spotkałem dziś już po 70 pamięta jak dziś krzyki i pałowanie dziwi go czemu ci sami ludzie mają lepiej niż ci bicie niby wolnej Polsce i pyta się mnie czemu ci sami sędziowie co skazywali Polaków w opozycji do dziś wydają wyroki
Brawo Radom i Wwa
Mulag, zgadzam się z Toba. Jednak milczeć nie wolno! Zmierzamy w zlym kierunku
Mulag jaki kryzys 2020
stare pokolenie tak ma jeszcze zakłamane wina starego systemu nawyki
Zbigniewg, kryzys w Brzeszczach
Zb p?
Zb szalejesz, ja sprzątam po mały deszcz pada
Wasa
Sołtysów plula na Unię, a teraz zbiera krocie. Popatrz na nagrody w rządzie i w Sejmie, czy w NIK, a prości ludzie robią zrzutki na operacje dzieci
Zb typuj to zajrzę bo lece
Gosia
juz poradziłem sobie z mini odpaliłem aplikacje w smartfonie i mam cyferki do mini
juz poradziłem sobie z mini odpaliłem aplikacje w smartfonie i mam cyferki do mini
Islandorka, sprzatasz bo Sanepid będzie???
Dzisiaj po kilku dniach przerwy na 14sta zagram 3/3 17 51 79
Wymyślił różne fundację a oni z tego żyją jedna z dużych już przegrała w sądzie z blogerem nie na pisze jaka by nie robić tu szumu
Po kilku dniach od multi
Gosia, w centrali siedzą mądrzy ludzie, z aplikacjami na wygrywanie i pewniakami z czata maja sposób.
Mulag, szkoda słów. O polityce piszemy na innym portalu. Mówią, że idiotow jest mało, ale są tak sprytnie ustawieni, że są na każdym kroku.
Zauważcie że jest dużo kombinacji by trafić główną wygraną mimio że tylu gra graczy ale skoro tylu gra i jest to uczciwe to przecież może się tak trafić że przez klika dni zawsze padnie główna wygrana jakos tak nie ma by tak wyszło a przecież mogło by tak wychodzić nie mówię że cały czas ale zawsze jest i tak wychodzi brak głównej wygranej
Skoro jest to uczciwe a tylu gra to nawet liczby nieskreslone przez nikogo i nie zatypowane wcale nie musi paść w ts skoro tyle innych zatypowali ludzi dziwnie wychodzi że ts znajduje te nieskreslone skoro to tylko szczęście i nic nie jest z góry ustalone daje do myślenia
Na Mini typuje parki i powtórkę :
2,26,27,34 i. ..
2,26,27,34 i. ..
W EuroJackpota padnie w Radomiu i Kielcach
Mam 3 chybiki z Niemiec, nimi zagram online
Małgorzato K. z Chorzowa, masz ładne teksty na pewnym portalu
Walduś w rulonik ?
Panoramix witaj W co dziś grasz ?
Jak Ci poszło wczoraj ?
Jak Ci poszło wczoraj ?
szkoda gadać dziś jakieś minie może EJ zobaczę wieczorem do potem
mini do 19 grudnia liczb strzeże mój but dowód w profilu nic powoli składam klamoty i wyjazd będę wieczorem
W miejscowości Warszawa padła GŁÓWNA WYGRANA 5000 zł x 240 w grze Ekstra Pensja !
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Radom padła główna wygrana 100 000,00 zł w grze Ekstra Premia
Ja teraz dam liczby z dzwona podobno łatwo wtedy wygrać
Pasko, coś jest nie tak z wynikami Ekstra Premii w zestawach liczbowych, np. za wczoraj nie ma w ogóle liczb, a wcześniej liczba dodatkowa jest liczbą z zakresu 1-35
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
panoramix zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 863631 i wygrał(a) 252 zł
https://www.youtube.com/watch?v=CL1_Hwkhctk&list=TLPQMTMxMjIwMTkUNfbir7Ta2Q&index=17
i nie o mnie się rozbija
ja tam wszystkich ze swoim i wadami zaletami
ja tam wszystkich ze swoim i wadami zaletami
Myślałem że 3 / multi łatwo trafić... ale na 4 multi... Nic nie daje
Riwiera policz do 6sciu