Wpisy 3 699 805 – 3 699 904
12 grudnia 2019 14:23 → 12 grudnia 2019 18:53, 100 wpisów
Zdjęcie na Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Mulag widzę tylko co on tak się q....a cieszy jak gupi do syra był u Stengi czy jak...
Tyle zabawy...do poźniej teraz moc bateri doładować....pośmiali MY narazie...
Całe rodziny znikały a ten to musiał być nadzwyczaj sprytny bo przeżył i jeszcze żyrandola pilnował.
Ogromne wygrane w MM. Jedna siódemka na całą Polskę. Brawo T. S. Ojczyzna w potrzebie. Z gier hazardowych jest zysk.
Gdyby tak opodatkować na godziny z willi prezesa NIK, dochód byłby nie mniejszy niż z Lotto
skutecznosc trafiania w multi 10/10 to 34% w stosunku do liczby zakladow
Na 50 zakładów mm 7/7 z online, na próbę, padły 3 trójki.Dobrze, że nie grałem.
Wymieniony zakład lotto z plusem, systemowy na 10 losowań zakupiony w oddziale w 2015 roku.Spraedzcie sami jaka była uczta.
Takie pytanie >> Teoretycznie liczba np. 04 może nie być wylosowana nawet i 150 x pod rząd
tylko dlaczego to się raczej nie zdarzy?
tylko dlaczego to się raczej nie zdarzy?
Teoretycznie 40 liczb na raz moze nie być wylosowanych 150 x pod rząd tylko dlaczego to sie prawie na pewno nie zdarzy?
W T.S.sa już zatrudnieni członkowie rodzin z pewnej partii.Nawet były kierowca pana od uprawy ryżu tam pracuje.
Pobierz 10 zakładów lotto online na chybika, przenieś je na zakład i graj tymi, których nie ma w ich zestawach.Zawsze coś wpadnie.
Załóżmy że 40 liczb nie zostało wylosowanych pod rząd przez 150 losowań
co gracze tłumnie by krzyczeli?
co gracze tłumnie by krzyczeli?
Opinia jest jak dziura w d...., każdy ja ma.Nasz narod ifiocje.Smieje się z nas świat
Mam swój sposób na gry.Nie zmienię go, porad nie potrzebuje, a krytykę mam poniżej pasa.
Fafi, czasami się z Tobą zgadzam.Badz milszy dla innych.To nic nie kosztuje.
No co Ty w pewnym towarzystwie za bycie miłym można zarobić w dziób.
Wyprzedzając
nie zawsze masz wpływ na to w jakim towarzystwie przyjdzie Ci "bawić"
nie zawsze masz wpływ na to w jakim towarzystwie przyjdzie Ci "bawić"
Co do TS-a to jest tylko jedno pewne >>> Bardzo cichuuuuutko na jego temat.....
>>> TABU <<
>>> TABU <<
wujek47 zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 863408 i wygrał(a) 250 zł
Szóstki w Lotto padną w :
Rzeszów, Plac Dworcowy 1,
Roza,
Lotto.pl
Rzeszów, Plac Dworcowy 1,
Roza,
Lotto.pl
hmm, z innej beczki. Czy w Anglii istnieje odpowiednik dużego lotka
To Ty chcesz koniecznie wpłynąć na moją wolę. A ja tego nie lubię. Przecież wiesz
Niczego się nie wypieram. Mam na imię Magdalena, dzieci Weronika, Amelia, Bogumił, wolna. Obecnie Wałbrzych przyszłościowo Świętoszów itp. itd.
Przecież wiesz
Przecież wiesz
W tej sytuacji nawet gdybym chciała coś ukryć czy się wyprzeć to nie mam szans
napisałeś, że masz wszystkie zdjęcia. nie wszystkie były profilowe, a profil od długiego czasu zamknięty. Wiesz o czym to świadczy ?
Zastanów się dobrze nim odpowiesz. O ile będzie Cię na to stać
Czyli żegnamy się ? Może nie wykasuję profilu na FB. nie wiem jeszcze.