Wpisy 3 698 403 – 3 698 502
9 grudnia 2019 23:48 → 10 grudnia 2019 09:00, 100 wpisów
3 698 395.marek79 e to za wygrane,
Marek witaj
Arczibalik73 Powiedz mi czy Grasz jeszcze w mini i czy atakujesz Mini Lotto
hyba sprubuje jednak i zarejstruje to wszystko, umnie w kolekturze gosc mi zawsze daje te kupony bo nikt tego niechce, i mowi zebym wzioł i sprubował a jak niechce to żebym spalił w piecu
no ostatnio jest ciezko umnie z wygranymi, od czasu do czasu coś mi tam wpadnie ale to sa tylko zwroty i nic wiekswzego nie moge ustrzelić, ani w mini ani w multika choć codzienie gram, narazieod 2 tygodni mam przestój z wygranymi , jest kiepsko
no ostatnio jest ciezko umnie z wygranymi, od czasu do czasu coś mi tam wpadnie ale to sa tylko zwroty i nic wiekswzego nie moge ustrzelić, ani w mini ani w multika choć codzienie gram, narazieod 2 tygodni mam przestój z wygranymi , jest kiepsko
Ja w mini gram codziennie i czasami w Lotto też zagram ostatnio jak zagrałem w Lotto opuściłem zakład To dali mi gratisowy jeden zakład za 3 zł bez plusa w kolekturze dostałem gratisowy zakład za 3 zł do Lotto na jutrzejszy dzień
Jak wygram to dobrze Jak nie wygram to też się nic nie stanie Będę próbował dalej
Wymienić staram się wygrać ale prawie codziennie mam2/5
Powiem szczerze że już mi się znudziło bo ciągle dwie liczby trafiam w mini A ta trzecia nie chce dojść ostatnio nie wiem co się dzieje
Jutro chyba wyślę kilka zakładów w Mini Lotto i zobaczymy czy będzie różnica postaram się wysłać jutro 4 Mini Lotto
A w Zabrzu padło 8 mil gościu sam zagrał 1 kratka i wygrał Trzeba grać ja w keno losoawanie 862677 liczby 31 i 41 myślę hmm nie wpadnie wpadło 14 zł
Arczibalik73 Zarejestruj te wszystkie kody Niczym nie ryzykujesz ale jest jakaś szansa na wygraną może mała wygrana może duża Zrób tak jeżeli masz na to czas
Nie poddajemy się Atakujemy Mini Lotto do skutku aż wygramy całą piątkę obojętna ci się podzielimy z kimś czy się nie podzielimy Najważniejsze aby wygrać tą piątkę nie wiem czy zdążymy do końca roku
W każdym razie próbujemy Ja próbuję wygrać jeszcze EuroJackpot i czasami od czasu do czasu za gram super premier ekstra pensję
sebastian ja tez codzienie gram w mini i multika wczoraj tylko niezagrałem w nic , bo robiłem tzw podliczenie ile przegrałem od poczatku roku w multika a ile w mini lotka i wogóle ,i sie az przeraziłemi wogule sie zastanawiam czy nadal grać w cokolwiek w moini prawie codzienie 2/5 , wmultika znów tylko 3/10 lub 4/10, czyli lipa jednym słowem, nic ost\atnio niemoge trafić, tak by byly jakies wygrane a kasa z kieszeni leci jak woda
Blotto to już chyba przestanę grać i Multi też nie wiem jeszcze mam takie fajne liczby w Multi jeszcze nimi pociągnę Może parę losowań zobaczymy
No to mamy to samo widocznie podobne liczby dajemy
Ale nie ma co się przejmować jeżeli trafiamy dwie liczby z pięciu to znaczy że nie jest tak znam i źle że mamy szansę w końcu trafić całe pięć liczb
Atakujemy Mini Lotto coraz bardziej
nie możemy się poddawać
mam pewien uklad swoich kliczb które testuje niedawno jeszcze na nicvh cos tam trafiałem teraz one niewchodza czesto, tylko sporadycznie po 2 no góra trzy, i wogole sie zastanawiam czy na nich grać jesli zas chodzi o mini to jest tu teraz tym róznie ale niegram juz po 1 ukladzie na kilk\a dni ttylko puszczam tak 2lub 4 uklady n\a kazde losowanie i liczby zmieniam codziennie, prubuje w ten sposób terAZ grać
Ja też mam kilka układów które ostatnio stworzyłem i zobaczymy co z tego będzie
Gram też czasami w bukmacher KęKę i znalazłem nowy sposób na bukmacherka
Jeżeli ktoś jest ciekawy i w to gra to mogę mu przekazać oczywiście nie tutaj poza tym czatem
A to do mini No to tak jak mówię prawie codziennie mam dwie liczby z pięciu i czekam na coś więcej
Nie wiem kiedy przyjdzie ta piątka ale mam nadzieję że przyjdzie bardzo szybko
zastanawiam sie nad gra w multika czy aby w tym roku nie dac juz sobie z ta gra spokuj i grać tylko w mini lotka do koncachoć kusi mnie gra w multika jeszcze, ale niewiem bo kasy coraz mniej i to co kiedys wpadło tam to juz maleje coraz bardziej,
tak jak wczesniej pisałem wczoraj robiłem specyfikacje całoroczna z gry w multika i mini lotka ile przegrałem w tym roku,a ile wygrałem, w tym roku, co do wygranych w tym roku to niewiele wpadło tego , co zas do przegranej kasy to było tego wiecej niestety, a ile jeszcze bedzie niewiemjeszcze do konca roku jest kilka dni
3 698 428. Sebastian_M atakujemy mini nadal mam nadzieje ze wkoncu złapiemy ta wymarzona 5/5 w mini jak nie teraz w tym rtroku to w nastepnym napewno
prubowałem zarejstrować sie na loterie świateczna niestety nieda rady nieprzyjmuje mi nic i niedziala przycisk zarejstruj do bani z taka zabawa świateczna
arczibalik73 sprawdź pocztę co podawałeś przy rejestracji aktywuj i wpisuj kody.
Ktoś dzisiaj pytał o Świętoszów i wojsko. Fakt tam chyba najbezpieczniej
Dzisiaj jest wtorek chyba wczoraj to ja pytałem
Sebastian juz śpi
Jestem po 2 zmianie skończę piwko i
lunetykuje
3 698 433. marek79 zrobiłem tak jak pisałeś z ta poczta niestety nic nieidzie i nic nie dostałem z TSA,nic nie moge aktywować na poczcie lipa po całosci
Fafi wstawaj. Czy to nie Ty pod innym wcieleniem przedstawiałeś się jako Tomasz ?
MalySZ zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 862766 i wygrał(a) 300 zł
Witam wszystkich
Walduś już jestem
Walduś piona
Riviera witaj
Panoramix
Walduś piona
Riviera witaj
Panoramix
https://sphoto.nasza-klasa.pl/22308226/1807/main/8c9744fd9c.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Wczoraj 2/5 w Mini
Posłane 2 zakłady i jak zwykle 2/5
A w Multi 3/5 czyli 4 zł
Posłane 2 zakłady i jak zwykle 2/5
A w Multi 3/5 czyli 4 zł
Panoramix nie martw się jeszcze przyjdą dobre czasy. Na dziś mam kupon od TS taki gratisowy za 3 zł mi dali
Kupon Lotto ale dali bez plusa
Panoramix coś Ci powiem ale w tajemnicy
Więcej wygrywam w bukmacherkę niż Tu w gry TS
Jeszcze jedną rzecz Ci powiem ale już z innej beczki
z beczki pamiętam śledzie we własnej marynacie takich już nie ma
Starałem się ale słabo mi to wychodzi
Zrobiłem sobie Pigwę w słoiki i teraz jak znalazł jem to profilaktycznie dodaję do herbaty.
I herbata smaczniejsza i zdrowy dodatek
Zrobiłem sobie Pigwę w słoiki i teraz jak znalazł jem to profilaktycznie dodaję do herbaty.
I herbata smaczniejsza i zdrowy dodatek
Wiem dlatego poświęciłem trochę czasu aby własnoręcznie to zrobić i teraz mam tego efekty
na przyszłość to samo zrób z jagody ma dużo luteiny też do herbaty
Jagody bardzo lubię i staram się je jeść .
Bardzo lubię pierogi z jagodami
Bardzo lubię pierogi z jagodami
mam co prawda mrożoną ale adwent żonka wymyśliła żadnych wypieków do świąt muszę córkę poprosić
A sam nie możesz coś upiec ?
dziś troszkę wolnego bo pogrzeb w południe zmywarka załadowana plan minimum zrealizowany zaraz znikam
Panoramix ja też zaraz jadę do Łodzi
Potrafię pływać no i kapok wezmę na wszelki wypadek
Panoramix my bawimy te cyferki ale one nas chyba nie lubią