Wpisy 3 698 294 – 3 698 393
9 grudnia 2019 21:54 → 9 grudnia 2019 23:31, 100 wpisów
3 lata przed startem Ekstra Premii perkun78 podał w stałych zestawach główną wygraną w tej grze
jutro dam wam wygrac, na urodziny mojego staruszka
nazywa sie 3,11 76 lat
nazywa sie 3,11 76 lat
4 kupony 5/10 z + wcześniej 2/2 keno losowanie 862677 liczby 31 i 41 trafione
w keno z 2 zł wycharatałem 14 i posłałem multi z czego 2 kupony 5/10 z +
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 150 905,30 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
ja tez robie nowa wizualizacje, moze wyjsc ladny wzorek, jak ranek dal 11 i wieczor dal 11
to ranek da...
to ranek da...
kędzior kto tam na pisowniępatrzy
jak tu taka kumulacja
Może tylko Pan Miodek
jak tu taka kumulacja
Może tylko Pan Miodek
Gosiu
Kędzior-Co robić?Takaja żyzń
Mam pytanie:
Bierzecie udział w Lotterii świątecznej???
Kędzior-Co robić?Takaja żyzń
Mam pytanie:
Bierzecie udział w Lotterii świątecznej???
ja coś tam rejestruje ale tak żeby sumienie nie dręczyło że miał a nie wysłał
Gosia ja przez neta to tylko wciskam zarejestruj i juz , pełna automatyzacja w domu i zagrodzie
to masz wygodę kędzior 13
u mnie lecą z kolektury wszystko ręcznie
u mnie lecą z kolektury wszystko ręcznie
Ja próbowałem...
Ale tam jest jakaś totalna inwigilacja
Żądają podania takich danych-których nie chcieli nawet UBecy,którzy mnie przesłuchiwali w latach 70-tych -Brakuje tylko odcisków linii papilarych i nr.buta
Więc odpadłem
Ale tam jest jakaś totalna inwigilacja
Żądają podania takich danych-których nie chcieli nawet UBecy,którzy mnie przesłuchiwali w latach 70-tych -Brakuje tylko odcisków linii papilarych i nr.buta
Więc odpadłem
gonzo i tak teraz wszyscy wszystkich śledzą i nagrywają w czasach komuny dto dopiero była demokracja i wolnośc
A u mnie miliony kombinacji i jak było 1/5 tak chyba już zostanie
Wstrzymuje testy
Dobranoc
Wstrzymuje testy
Dobranoc
witam nie wiecie czy bedzie jakies info o loteriadzie
Cześć już jestem
Loteriada to sciema
Wiecie ile tam losów poszło na tą loteriade żeby to wygrać to jak w Totolotka
To tylko Totalizator Sportowy wygrywa a my odbieramy tylko okruchy
Mateusz-Zupełnie mnie to nie interesuje
Moja opinia-o tym badziewiu>>>...330
Moja opinia-o tym badziewiu>>>...330
Raz mogłem wygrać w Ekstra pensję główną wygraną
Miałem 4 liczby plus dodatkowa i zastanawiałem się dać liczby nr 3 czy liczby nr 5 i dałem liczby nr 5 i to zaważyło na tym że dostałem tylko 1000 zł a tak to bym miał 4 i 500 zł co miesiąc przez 20 lat
Raz mogłem wygrać w Multi 10 z dziesięciu ale to mi się nie udało i miałem tylko 9 z dziesięciu ale to i tak jest duży sukces
Kilka razy miałem piątkę w Lotto ale tylko dlatego że grałem rozpiską
Kilka razy miałem czwórkę w Mini Lotto trójek to już nie zliczę kilka razy miałem 5 pięciu w Multi 6/7 z Multi
w dużym 5 i zamiast 38 to 37 czy na odwrót. Mój tato nigdy nie był na minusie. Babka z kolektury chciała odkupywać zdrapki od niego
witam wszystkich mam takie pytanie czy ktoś rejstruje kody światecznej loterji bo umnie w kolekturze nikt niechce brac tych kodów wszyscy maja to gdzieś i nikt niewierzy w te wygrane,
Aż się obudziłem
Zbigniew a ty spałeś teraz?
Arczibalik73 witaj
No rzeszsz! Arczi
Czy ja muszę powtarzać wciąż to samo???>>>...330
Czy ja muszę powtarzać wciąż to samo???>>>...330
3 698 376. Sebastian_M witaj przyjacielu
arczibalik73 rejestruj a może akurat coś padnie. Ja ma znajomą Karinę zawsze coś da jakiś kod.Inne Panie maja to gdzieś i do kosza.
Arczibalik73 powiedz mi jak ci idzie gra czy atakujesz jeszcze mini czy już nie i Czy wygrywasz coś w mini?
arczibalik73 dzis mi wpadło 2/2 w keno i posłałem dodatkowo 2 kupony na MM,OGÓLNIE WYDANE 20 ZŁ, a 5/10 z + więc takich kuponów mam 4
3 698 378. gonzaga nie denerwuj soie ja nieczytałem tego co pisałes w 330 bo dopiero teraz tu wpadłem na chwilke, i pytam ota loteriade bo codziennie jak jestem w kolekturze to dostaje od kolektora po 20 kuponów z kodami, przy lotku, poniewarz nikt tego niechce brać i tak pomyślałem czy aby tego niezarejstrowac tylko niewiem jak i gdzie,
arczibalik73 na stronie lotto jest objaśnienie. Kiedyś nie chciało mi się grać mama mówi kup sobie 4 paka lecha i wpadło 200 zł na zakupy w biedronce zdziwienie pani przy kasie dopłata do rachunku 14 zł,a tu cały koszyk hehe.
arczibalik73 promocja EB mama wygrała 100 zł z bankomatu blikiem ja 450 zł z banomatu blikiem.Wniosek grać w co się da.
3 698 386. marek79 dzieki juz widze zaraz sie zarejstruje chyba moze akurat coś sie trafi, choć powiem szczerze ze jesli chodzi o takie wygrane w takie loterie to niewierze bo jeszcze nigdy biorac udział w takiej loterji świtecznej ,nigdy nic niewygrałem, i za bardzo w to niewierze, dopóki nie zobacze i w to nieuwierze że wygrałem, ale zawsze mozna dac sobie szanse i sprubować i zagrać,
arczibalik73 masz duzo kodów wysyłaj ja mam raptem 2-3 dziennie