Wpisy 3 695 447 – 3 695 546
4 grudnia 2019 15:04 → 4 grudnia 2019 19:00, 100 wpisów
Dobrze widzisz gorzej jak by było 10/10 te 3/10 nic nie zmienia po za faktem że jest usterka
Na dzisiaj raczej tylko zagram w Mini I Ekstra Pensja Plus Premia bo Multi Multi zrobiło mnie wczoraj w bam bu koooo
Na forum propozycje podane typniete na wieczór 1x10 1x5 1x9 1x8 i 3x mini powodzenia
To ja tu zapodam Ekstra Pensja Plus Premia czy jakieś tam.. 2,5,8,23,35+ 2 niech nsm wyjdzie na Bogato
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
szczur zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 861332 i wygrał(a) 300 zł
tylko w realu w tym przypadku czekamy kiedy ktoś poda i tutaj i w realu i pojawią się dwie wiadomości jednocześnie
Ja gram w mini... I też topieale liczę że kiedyś się zwrocijak po 4 pelikanach
Cześć pracuje w Kolmaxie na magazynie.
jeśli chodzi o system 6 mini to z cht się nie opłaca przynajmniej w moim przypadku
Jeśli chodzi o te liczby z cht do mini system 6 wchodzą po czasie przynajmniej w moim przypadku
Liczby te z cht trzeba potem brać na wyczucie
Raczej z nich nic więcej nie chodzi jak 3/6 wygrane
Ale są wyjątki
U mnie dobra kolektura jest na systemy mini 6 ale losują je po czasie
Jeśli chodzi o te liczby z cht do mini system 6 wchodzą po czasie przynajmniej w moim przypadku
Liczby te z cht trzeba potem brać na wyczucie
Raczej z nich nic więcej nie chodzi jak 3/6 wygrane
Ale są wyjątki
U mnie dobra kolektura jest na systemy mini 6 ale losują je po czasie
Forsami skąd ty masz tyle kasy na gry pracujesz u Sebastiana
No to pod Barbare
Żeby dobrze stala
No to pod Barbare
By z nami spiewala
Bo święto gornika
Polska węglem stoi
Walić ekologie
A to Unia broi
Żeby dobrze stala
No to pod Barbare
By z nami spiewala
Bo święto gornika
Polska węglem stoi
Walić ekologie
A to Unia broi
Pomyslcieżałujemy 10 zł na grę... A samochód jaki jeździmy traci średnio 3 tysiące i nikt tego nie liczy
Wpis 510 wejdź cie na jego profil
Tomi prawda mieć auto to mieć ciągle wydatek a przychodu brak ..do tego rozchodu a żałować sobie 1,50 na Mini nie tędy droga ma być zagrane I basta..
Co pudło
Forsami ja raz trafiłem w jednym losowaniu aż 40 razy liczbę 69
160 zł dostałem.
Jutro odpuszczam lottowalczę o 10 baniekpo co mi lambojak mogę mieć Lambo, Mustanga, Porsche i Ferrari
W końcu relax
Zb gupi
Zb dawaj co masz w rękawie