Wpisy 3 695 413 – 3 695 512
4 grudnia 2019 14:15 → 4 grudnia 2019 18:10, 100 wpisów
Nie skreślilem pewnej 58 nie wiem jak to się stało dalem 60 bylo by 5/5
Patrząc na mapke ciężko widzę wybory na wieczór moze powtórki np 14,17 może cyfry z wieczora np 07
Patrząc na Basiemoże by coś wypic..
Basia Górska najlepsze życzenia ++
Basia Górska najlepsze życzenia ++
Cos czuje ze dziwne zatupuje tak jak małe na wieczór byle jak bez fantazji i wlazlo 6/10
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Ciekawe dlaczego? myli się multipasko w zapisywaniu trafień w przypadku kazet44 trafił 3/10 lecz system wpakował mu zero trafień
chociaż najbardziej bawi mnie, ze ludzie chcą " super komputer " a sami nie wyszli jeszcze z ery kamienia łupanego mentalnie.
Znowu 2/3
Co tu się wyrabia
Osa masz 10 punktów
Zb wal sie
Gonimy sebka
Łap kroliczka
Idę muszę jechac
Sebastian nie dawno przestal grać w MM i5/5 i prawie dziś trafił ale na sucho
Idę bo musze na wieczór w multi nie gram bo nie mam pomysłu. .pilnujcie tego
Tych liczb co podaje na wieczór nie mam pomysla na multi wiec liczb nie podaje
Idę
Hej Patcze se na notowania kazet44 po jaka wene i widze,ze ma w MM 0/10 a ma 3/10 hmnn cos źle widze?
Dobrze widzisz gorzej jak by było 10/10 te 3/10 nic nie zmienia po za faktem że jest usterka
Na dzisiaj raczej tylko zagram w Mini I Ekstra Pensja Plus Premia bo Multi Multi zrobiło mnie wczoraj w bam bu koooo
Na forum propozycje podane typniete na wieczór 1x10 1x5 1x9 1x8 i 3x mini powodzenia
To ja tu zapodam Ekstra Pensja Plus Premia czy jakieś tam.. 2,5,8,23,35+ 2 niech nsm wyjdzie na Bogato
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
szczur zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 861332 i wygrał(a) 300 zł
tylko w realu w tym przypadku czekamy kiedy ktoś poda i tutaj i w realu i pojawią się dwie wiadomości jednocześnie
Ja gram w mini... I też topieale liczę że kiedyś się zwrocijak po 4 pelikanach
Cześć pracuje w Kolmaxie na magazynie.
jeśli chodzi o system 6 mini to z cht się nie opłaca przynajmniej w moim przypadku
Jeśli chodzi o te liczby z cht do mini system 6 wchodzą po czasie przynajmniej w moim przypadku
Liczby te z cht trzeba potem brać na wyczucie
Raczej z nich nic więcej nie chodzi jak 3/6 wygrane
Ale są wyjątki
U mnie dobra kolektura jest na systemy mini 6 ale losują je po czasie
Jeśli chodzi o te liczby z cht do mini system 6 wchodzą po czasie przynajmniej w moim przypadku
Liczby te z cht trzeba potem brać na wyczucie
Raczej z nich nic więcej nie chodzi jak 3/6 wygrane
Ale są wyjątki
U mnie dobra kolektura jest na systemy mini 6 ale losują je po czasie
Forsami skąd ty masz tyle kasy na gry pracujesz u Sebastiana