Wpisy 3 694 266 – 3 694 365
2 grudnia 2019 20:17 → 2 grudnia 2019 21:15, 100 wpisów
3 694 223. riviera10 niewolno cukrzycy porównywać do alkocholizmu,bo cukrzyca jest powarzna choroba która przychodzi samoistnie nie tajk jak alkocholizm, kbo ktos chce to pije, na wlasne zyczenie,ja mam duzo znajomych którzy pija alkochol, i niewyobrazaja sobie nie walnoac dzienie np zgrzewki browara lub z 2 butelki 075, , ale jak ja to im powtarzam to jest wasza decyzja co i pijecie, nie moja sprawa, chcesz to pij ,moji koledzy wszyscy laduja zawsze zapraszaja mnie tez na piwo a ja im dziekuje i zawsze mowie wypij za moje zdrowie, jak chcesz, ale ja sie z toba ninapije bo wiesz co o tym uwarzam, wtedy on odpowiada tak wiem ja sie ztaczam a TY nie
bardzo surowy jesteś. prosiłeś o pracę tak ? Pomyśl, że dla kogoś wyżej też możesz być bezwartościowy. niczyja to wina, że masz wadliwe geny.
Mój wujek ,zresztą juz śp. mawiał" ten co pije to zły,a ten co nie pije to jeszcze gorszy" sam smolił równo...do 56lat.
a ja byłem na pogrzebie dziś 47 l,watroba wysiadła ,a popijał i nie nadawał się do przeszczepu organizm
widziałam 2 cudy. z jednym było tak źle, że najmniejsza ilość pokarmu mogła zabić. dzisiaj pracuje
Wojtt zdrapki jakaś lipa co biorę choć w piątek w owocowej było 15 zeta
wystarczy popatrzec na statystyki wypadskow smiertelnych na drogach czy w domach jak alkochol korzystnie wpływa na człowieka i jakie sa póozniej tego konsekwencje , tyle sie przestrzega zeby po alkocholu nie wsiadac za kółko ale nie , polacy to olewaja a co tam jedno piwo,nie zaszkodzi, a to sie tak zaczyna od jednego piwa, a pozniej brnie sie dalej,w to szambo,
ja zawsze powtarzam kieliszek za duzo a wiadro za mało ale taka jest prawda, cukrzyca niszczy wzrok, serce nogi i róze konczyny,a alkochol niszczy mózg, co do mojej zas pracy to jest inaczej, zaden pracodawca teraz niechce zatrudniac diabetyka, kiedys diabetyk jak sie załapałdo pracy to pracuje teraz pracodawcy niechca takich ludzi ,przynajmniej w mojim rejonie gdzie indziej moze być innaczej,
a długo tej zdrapki nie mieli bo wysprzedali ale Pan z lotto dowiózł
Od czasu do czasu wezme jakas ,ale powyzej 5 dych to nigdy nie ma,przewaznie puste lub 5 zl
Wojtt dziś chciałam qysłać system 6 mini
ale nie wiem który to lepiej nie gram jutro zobaczę
ale nie wiem który to lepiej nie gram jutro zobaczę
Gosia ,a jak wejdzie,?ja tak nie robie,bo mozna miec zalamke pozniej
W pralce znalazłam 0,10 groszy
mogła by tak częściej robić wypłatyale większe kwoty
mogła by tak częściej robić wypłatyale większe kwoty
Niemcy-holandia po jednym pifku można jeździć najmniej jest wypadków
Tak więc Arczibalik jedno piwo nie zaszkodzi
Tak więc Arczibalik jedno piwo nie zaszkodzi
narazie wszystkim zycze wysokich wygranych
Dobrze bardzo dobrze nie daje wygrać zostaje smak zwycięstwa na inny czas
Po piwie mięsień brzuszny rośnie wszystkie te alkohole to dla mas plebsu bądźmy wyżej tego życzę tego wszystkim
Alkohol konserwuje czyści jelita nerki i portfel
Zalecany do smarowania podczas przeziębienia
Zalecany do smarowania podczas przeziębienia
Ale jak był tyfus moja babcia wtedy dziecko parę lat miała dostała do wypicia alkohol dzięki temu przeżyła
Tomi Zawarłem DZIŚ Przymierze z Multi Multi z Plusem zagrałem dwa zakłady na 10 z 10 I jeden 6/6 oraz Mini na dwa losowania...oto Dwa nagie miecze jak pod Grunwaldem
Ale to trzeba z wyższej półki czasem sobie wypić a cała ta reszta to siki i ścieki dla tych co tankują cały czas patrzcie na tych ludzi co piją twarz im się zmienia dziwnie wyglądają po paru latach picia
Mulag dzwoniłeś.... Haloooooooooooo Haloooooooooooo Haloooooooooooo
Kuj żelazo póki gorące bo będzie miał terminy tak jak z water..zrozumiołeś...
3 694 350. Mulag 2019-12-02 (21:04)
Tyle idę oczy przemywać
.
.
Naftą ???
Tyle idę oczy przemywać
.
.
Naftą ???
No pelikan rzadzipije se browara
A kto jest abstynent
Temu mówię... nara
A kto jest abstynent
Temu mówię... nara
Arczibalik jedyne lekarstwo dla ciebie to przyjazd do coffi shopu i najarać się zioła
Zobaczysz cukrzyca przejdzie i inne dolegliwości
Zobaczysz cukrzyca przejdzie i inne dolegliwości