Wpisy 3 694 141 – 3 694 240
2 grudnia 2019 16:16 → 2 grudnia 2019 19:59, 100 wpisów
3 694 140. panoramix do końca roku jest jeszcze kilka dni i wszystko może sie zdarzyć ponoć cuda sie zdarzaja jeszcze wszystko jest przed nami
Przed chwilą padło 1 x 8/8 w grze Keno. Zobacz szczegóły
3 694 149. panoramix
3 694 148. Gosia__77 witaj wyslij te numery co tu podałas na czacie mi tez wyszło z tych numerów Twojich kilka mam nadzieje ze ts tez je wylosuje dzisiaj powodzenia
3 694 134. zbigniew g 2019-12-02 (16:07) nr wpisu 3 592 987
Pilnować tego 17 51 79 zapamiętaj cie
zbigniew g 17 jest na tak natomiast 51 i 79 niestety na nie , no chyba ze dopiero jutro o 14 lub 21
Pilnować tego 17 51 79 zapamiętaj cie
zbigniew g 17 jest na tak natomiast 51 i 79 niestety na nie , no chyba ze dopiero jutro o 14 lub 21
3 694 142. Mulag witaj
gosia 77 z tej 5/5 jestem na tak na 22,65,35 30 i 57 mi zabardzo niepasuja, do tych liczb ale kto wie
gosia 77 z tych liczb 11 które wyzej podałas wyszło mi ze moze sie 9 ich wyjśc, ale czy beda na 100% niewiem ale wydaje mi sie że jednak beda jeszcze bym pilnował 70tek bo też moga sie pojawić
choć i niewszystkie
choć i niewszystkie
znowu nicwcZoRAJ U BUKA 1 błąd 1500 wychodziło za 2 zł menczester spieprzył a mogłem na gole zawsze coś zrąbie już mnie ten pech do q...y doprowadza
inni mają fuksa jakiegoś psiakrew ja zwawsze w plecy pod górke pieniężnie renta niska choroba sam i jeszcze ten pech już latami czy mnie kto urzek cholera
ten 1 błąd to mnie cholera prześladuje jakby nie on miałbym milionik na spoko
3 694 161. Gosia__77 2019-12-02 (17:02) ts-mnie lubi
12,14,16 szybciej 11,14,17 jest na tak
12,14,16 szybciej 11,14,17 jest na tak
Walduś piona
aż się w głowie kręci od ilości liczb można jakoś zawęzić zbiór ?
slim61 zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 860840 i wygrał(a) 500 zł
mam nowy 3/3 zestaw z 01.12.2019
narazie nie dopisuje aby nikt nie wziął za swoje zestawy
dopiszę w odpowiednim czasie
Ps.Tylko ja wiem co jest dalej
narazie nie dopisuje aby nikt nie wziął za swoje zestawy
dopiszę w odpowiednim czasie
Ps.Tylko ja wiem co jest dalej
Nie piję. Dziś nie piję a poza tym rzadko piję dlatego że bardzo często prowadzę samochód a jak prowadzę samochód to w ogóle nie piję a że prowadzę samochód codziennie No to nie mam kiedy się napić nawet takie jest moje życie ale wcale się tym nie martwię jest dużo pięknych i innych rzeczy
3 694 200. Sebastian_M masz racje niepij, ja tez niepije i żyje szkoda kassy na alkohol i szkoda zycia na picie
Ciekawe czy kiedys komputer znajdzie prawidlowosc w multimulti
Wtedy by upadl hazard na swiecie
Gosia chętnie sie6z Tobą spotkam bo my razem znamy się ba zartach i byłoby miło
Arczi dziś atakujemy Mini od spodu
Riviera witaj
3 694 208. panoramix 2019-12-02 (19:06)
Arcz... przynajmniej wodę pij panoramix wody to ja pije duzo , przy mojim cukrze to nieraz nawet i zgrzewke 1,5 litrowej dzienie, to zalezy od pragnienia, i wysokosci cukru w danym dniu, jak cukier idzie do góry samoistnie to chce sie strasznie pić
Arcz... przynajmniej wodę pij panoramix wody to ja pije duzo , przy mojim cukrze to nieraz nawet i zgrzewke 1,5 litrowej dzienie, to zalezy od pragnienia, i wysokosci cukru w danym dniu, jak cukier idzie do góry samoistnie to chce sie strasznie pić
ciesz się, ze tylko cukier, a nie zaburzenie gospodarki elektrolitowej.
chociaż domyślam się, że nie jest Ci raczej wesoło. Sama mam spadek cukru jak przemęczenie, osłabienie. Zresztą zawsze był na granicy normy
3 694 215. Sebastian_M ja dezisiaj atakuje multika a co dpo mini to sie jeszcze zastanowie, wogóle sie zastanawiam czy aby od jutra dopiero niezaczac batali i szturmu na mini lotka i grac cały miesiac do konca roku , wkoncu trzeba by przytulic ta 5/5 w minbi nie i zakonczyć ten rok pomyslnie nie
życzę Ci tego - chociaż bardzo nieładnie się wypowiadałeś o ludziach chorych, matkach. Czym się różni alkoholik od cukrzyka ? Generalnie jeden i drugi można określić jest "balastem"
Co tu się dzie
Zb, mewa haloo
Zb, mewa haloo
Forsa
To idę na tv{
Gosia
Tak patrzę że nie ma co zagladac
3 694 219. riviera10, przy takim cukrze sa i zaburzenia rózne przedwczoraj byłem z mama u lekarza bo jest bardzo chora i niemorze chodzic, lekarka zbadała mame zmierzyla cukier i odrazu powiedziała ze kieruje mame do szpitala, ale mama sie niezgodzila iść do szpitala, pomimo ze cukier był 379mg, ja siedziałem na poczekalni i tylko sie modliłem aby lekarka mnie zawołała i zmierzyła mi cukirer ja w tym dniu miałem cukier granicach 600mg przekroczyłem stan glukometru i tez powinienem byc w szpitalu juz dawno
Jakieś iszolomy
przy takim cukrze morzna umrzec, wczesniej tez mnie lekarz kierował do szpitala, tale odmowilem, pomimo złego samopoczucia musiałem isc z mama do lekarza bo jak nie ja to kto by to mial zrobić,gdy wrocilem od lekarza z mama, zmierzyłem cukier jeszcze raz dalej byył wynik h1, czyli przekroczenie glukometru wtedy wziełem insuline 36 jednostek po poł godziny cukier mi sie obnizyl na 570mg nadal wysoko , ale cóz juz mniej troche jak przedtem
Idę pa
Ooo zb
Zapomniało się zatypowac na 14 os
Zb walczymy