Wpisy 3 691 517 – 3 691 616
28 listopada 2019 00:05 → 28 listopada 2019 12:09, 100 wpisów
Właśnie od pana Janusza poszły przelewy 500+ na grę keno
Dziękuję Multipasko za dary
Dobranoc
Dziękuję Multipasko za dary
Dobranoc
W tym przypadku dwukrotnie. A więc do przodu. Nie uwzględniam gier i wygranych indywidualnie.
K30, Podkarpackie jest szczęśliwe, jeśli chodzi o gry. Gorzej jest na drogach. Mnóstwo wypadków. Przeważnie ginie młodzież.
Gratulacje
Rzeczywiście Spółdzielnia-to jest pomysłJa postanowiłem grać we wszystkie jakie są danego dnia-po 1-nym zakładzie(na te same liczby)
Rzeczywiście Spółdzielnia-to jest pomysłJa postanowiłem grać we wszystkie jakie są danego dnia-po 1-nym zakładzie(na te same liczby)
Gonzaga, tak, ale tylko z poważnymi ludźmi. Patrz ostatnie wygrane systemowe w lotto. Jutro padnie szóstka w rejonie Opola.
Dzisiaj kupiłem 5 zakładów keno na chybika na 10 liczb na 10 losowan. Liczbami z Keno zagralem w MM. Pom8eszalem je grając w MM na 9 liczb, stawka 2 z plusem. Warto było.
Więc sam widzisz,że mój pomysł nie jest głupi
Dobranoc Amadeusz
Dobranoc Amadeusz
Globalna kontrola i podziemny komputer-Tunel Gottahard
Film przedstawia fakty globalnej kontroli społeczeństwa,w jaki sposób tego dokonują,po co to robią,co ma z tym wspólnego wielki tunel Gotthard,czy jesteśmy już niewolnikami???
https://www.youtube.com/watch?v=z_KHcIUqDZQ
Film przedstawia fakty globalnej kontroli społeczeństwa,w jaki sposób tego dokonują,po co to robią,co ma z tym wspólnego wielki tunel Gotthard,czy jesteśmy już niewolnikami???
https://www.youtube.com/watch?v=z_KHcIUqDZQ
Co robicie
Śpimy jeszcze.
52 lata temu pojawił się... Fiat 125p
Pobudka.
Wstawać>> Kalendarz Świąt Nietypowych.
1. Dzień Pocałunku.
2. Dzień Podłości.
Wstawać>> Kalendarz Świąt Nietypowych.
1. Dzień Pocałunku.
2. Dzień Podłości.
Przerwa
Ja tez od 7 00 pauza
Co by tu wybrać podlosc czy pocałunek jestem za pocałunkiem przyjemnie slodko i ile smaczku wzajemnego
Zbigniew a u ciebie nie można od 6 tylko od 7h dziwnie masz zawsze h po mnie zmiana
O godzinie 15stej nie ma korków na drodze
No to i miłego emerytka, tomi 77, dusia, Gosia, gonzaga, dudzia, kędzior, jacun, islandorka30-5, wędrowca, 191979, Zbigniew, forsami
witam czy ma ktos pewniaki na 14.marek
Witam wszystkich
Walduś piona
Walduś Dziś pewniak to 65
Ale Twoje liczby są dość dobre
Ale Twoje liczby są dość dobre
Dziś mam rozliczenie prac dodatkowych. Ludzie tego nie lubią i pytają A nie może to być w cenie ? Albo inaczej mówią
A ja myślałem lub myślałam że Pan mi to zrobi w ramach pracy
Pracą trwa miesiąc. Dodatkowe pracę następny tydzień A ludzie myślą że wszystko w cenie. A pracownikowi muszę za to zapłacić. Bo jak to pracownik będzie pracował za darmo ?
A ja myślałem lub myślałam że Pan mi to zrobi w ramach pracy
Pracą trwa miesiąc. Dodatkowe pracę następny tydzień A ludzie myślą że wszystko w cenie. A pracownikowi muszę za to zapłacić. Bo jak to pracownik będzie pracował za darmo ?
Forsami witaj
Forsami w Lotto już nie grasz ?
Forsami w Lotto już nie grasz ?
Jak już jest gotowa scianą i zrobiona gładź to mówią mi żeby dolozyc jeszcze kilka gniazdek.
I ściankę przesunąć w inne miejsce i dołożyć dodatkowe oświetlenie i zdjąć w sezonie grzewczym kaloryfery i założyć inne i obniżyć niektóre gniazdka i obudować rury od laloryferów i zarobić sufit podwieszany z halogenami i wiele innych rzeczy i czy to moze być w cenie
https://sphoto.nasza-klasa.pl/22308226/1659/main/02d9973882.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
marmich zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 859657 i wygrał(a) 512 zł
Witam
Dawno mnie tu nie było :-)
Jakieś propozycje na powtórkę z multi na 14 ? Ciężko dziś z typowaniem
Hej kruszyna z ciekawości bo nie chcę mi się sprawdzac o ile można wiedzieć mialas cos z tego systemu mini co masz skan
mewa ty znowu pijesz
tomi gdzie ty mieszkasz dokladnie?
Ja tez w Polsce
Moze Ty w zakonie mieszkasz
Cześć
Tamten znowu zaczął pić?
Myślę że powtórzy się liczba 64 ewentualnie wpadnie też 75
Drogi Święty Mikołaju, i ty, Aniołku, co w Wigilię przylatujesz do mnie, sporządzam oto listę prezentów. Nie byłam grzeczna, przyznaję, chodziłam w zimie bez czapki, paliłam dużo papierosów, łamałam ... , że na pewno nie będzie miała Świąt ...
Seba kto?
Co kto ?
PijeMewa?
Kochany Mikołaju bardzo mnie ucieszyły zeszłoroczne prezenty.W tym roku wymarzyła mi sie wygrana w lotto.Będę bardzi wdzieczny za taki prezent . Dziękuję
Damian Mewa do kogo pije ? Bo nie rozumiem Napisz o co chodzi z tym piciem
Witaj Amadeusz
Walduś Św Mikołaj nic nie zrobi bo Ty nie grasz. Gdybyś grał to tak może dostaniesz taki prezent ale pod warunkiem że byłeś grzeczny i to cały rok
Idę teraz tam i Tam popiszę
Walduś jesteś Tam ?
Walduś dowiedziałem się że Św Mikołaj nie ma wpływu na gry TS I nie bierze w tym udziału Św Mikołaj przynosi tylko prezenty więc pomyśl co byś chciał dostać i napisz tu A ja przekażę dalej
Walduś dowiedziałem się że Św Mikołaj nie ma wpływu na gry TS I nie bierze w tym udziału Św Mikołaj przynosi tylko prezenty więc pomyśl co byś chciał dostać i napisz tu A ja przekażę dalej
Kaz39 zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 859698 i wygrał(a) 100 zł
Bo św Mikołaj należy do osób porządnych i szachrajstwami się nie zajmuję
Walduś A Ty nie lubisz dostawać prezentów?
Z tego co wiem w tym roku dostaniesz klocki Lego
Z tego co wiem w tym roku dostaniesz klocki Lego
W miejscowości Rzeszów padła wygrana 100 000,00 zł w grze Ekstra Pensja
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane