Wpisy 3 691 441 – 3 691 540
27 listopada 2019 22:16 → 28 listopada 2019 05:47, 100 wpisów
3 691 433. Gosia__77 umnie w tam gdzie jest kolektura to sprzedaja % poniewaz jest to sklepo z takimi glownie trunkami i jest tam tez lottomat a ten gosciu co to kupował to ma obok swoja pizzerie, widziałem go kilka razy ze grał w keno, ale nigdy niewidziałem aby b ral tyle zdrapek ,koles jest duzo mlodszy odemnie,i znamy sie tylko z widzeniaale dlamnie to był szok, ze on tyle tego kopował
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 1 wygrane 9/9
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - odnotowano 1 x 100 000 ZŁ !
3 osoby wygrały po 100 000 zł ... jedna w Super Szansie, jedna w Ekstra Premii i jedna w Multi Multi
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 300 547,20 zł
Na 17 liczb jedna zawaliła 16
Miała nie pasc
Drugie 17 liczb na nie jak ktoś dołoży na nie to można na jeden zakład grać spokojnie systemem na 8 liczb
Chodzi o mini
Nie jest qrva dobrze
...jak już nawet bezmyślni nie wygrywają>>>...365
...jak już nawet bezmyślni nie wygrywają>>>...365
no nic trzeba będzie zagrać 6 grudnia wtedy promo na 8 skreśleń
Jutro Lotto kumulacja w Lotto cza się odhahrać na bogato szampan do ręki I ognia
Gosia no trafi mnie szak..atak za kolejne 17 lat jak nic nie będzie Będe prapra pra dziadkiek biede dalej klepał ileż można
Forsami pradziadkiem możesz być ale pra pra dziadkiem to znak :?
Wiadoma ja se leże pisze na telefonie a MULAG pracuje I kto tu ma prze...orane jednak dulary to nie wszystko a wszystko bez nich to ..jjjjj
Kasa potrzebna nie ma co się oszukiwać a wszystko to tylko materialne
Ostatnio idzie mi w tutejszych zawodach-jak Q...e w deszcz
Chyba trzeba sobie to odpuścić-do nowego roku
Roku OWEGO>20-tego
Chyba trzeba sobie to odpuścić-do nowego roku
Roku OWEGO>20-tego
Ja wrzucam na lotto 2 zakłady i liczę że może jakąś 3 jeszcze walne w tym roku
Gosia77, u nas stałe się trzęsie. W EP należało typować tak jak na foto. Liczby, które padly w Ekstra Premii to najpiękniejsze z liczb. Urodzinowe.
Tomi
Samoograniczenie się jest to jakiś pomysł
Żeby się całkowicie nie pozbawiać szans(i złudzeń)-będę sobie puszczał po 1-nym zakładzie
Samoograniczenie się jest to jakiś pomysł
Żeby się całkowicie nie pozbawiać szans(i złudzeń)-będę sobie puszczał po 1-nym zakładzie
Najlepiej grać na własne. Powtarzam, obstawiać chybiki. Po 1 zakładzie powiadasz Gonzaga? Ja z kumplami zagralismy w tym miesiącu prawie za 17000 zł. Słownie siedemnaście tysięcy.
Właśnie od pana Janusza poszły przelewy 500+ na grę keno
Dziękuję Multipasko za dary
Dobranoc
Dziękuję Multipasko za dary
Dobranoc
W tym przypadku dwukrotnie. A więc do przodu. Nie uwzględniam gier i wygranych indywidualnie.
K30, Podkarpackie jest szczęśliwe, jeśli chodzi o gry. Gorzej jest na drogach. Mnóstwo wypadków. Przeważnie ginie młodzież.
Gratulacje
Rzeczywiście Spółdzielnia-to jest pomysłJa postanowiłem grać we wszystkie jakie są danego dnia-po 1-nym zakładzie(na te same liczby)
Rzeczywiście Spółdzielnia-to jest pomysłJa postanowiłem grać we wszystkie jakie są danego dnia-po 1-nym zakładzie(na te same liczby)
Gonzaga, tak, ale tylko z poważnymi ludźmi. Patrz ostatnie wygrane systemowe w lotto. Jutro padnie szóstka w rejonie Opola.
Dzisiaj kupiłem 5 zakładów keno na chybika na 10 liczb na 10 losowan. Liczbami z Keno zagralem w MM. Pom8eszalem je grając w MM na 9 liczb, stawka 2 z plusem. Warto było.
Więc sam widzisz,że mój pomysł nie jest głupi
Dobranoc Amadeusz
Dobranoc Amadeusz
Globalna kontrola i podziemny komputer-Tunel Gottahard
Film przedstawia fakty globalnej kontroli społeczeństwa,w jaki sposób tego dokonują,po co to robią,co ma z tym wspólnego wielki tunel Gotthard,czy jesteśmy już niewolnikami???
https://www.youtube.com/watch?v=z_KHcIUqDZQ
Film przedstawia fakty globalnej kontroli społeczeństwa,w jaki sposób tego dokonują,po co to robią,co ma z tym wspólnego wielki tunel Gotthard,czy jesteśmy już niewolnikami???
https://www.youtube.com/watch?v=z_KHcIUqDZQ
Co robicie
Śpimy jeszcze.
52 lata temu pojawił się... Fiat 125p
Pobudka.
Wstawać>> Kalendarz Świąt Nietypowych.
1. Dzień Pocałunku.
2. Dzień Podłości.
Wstawać>> Kalendarz Świąt Nietypowych.
1. Dzień Pocałunku.
2. Dzień Podłości.
Przerwa
Ja tez od 7 00 pauza
Co by tu wybrać podlosc czy pocałunek jestem za pocałunkiem przyjemnie slodko i ile smaczku wzajemnego
Zbigniew a u ciebie nie można od 6 tylko od 7h dziwnie masz zawsze h po mnie zmiana
O godzinie 15stej nie ma korków na drodze