Wpisy 3 691 249 – 3 691 348
27 listopada 2019 14:56 → 27 listopada 2019 19:12, 100 wpisów
Waldek zapomniałeś o liczbie 4
zbigniew waldus islandorka i emerytka gosia dudzia dusia krasnalek tomi77 kedzior mulag forsami jacunn gonzaga gabriel gdzie kolwiek jestescie
4 17 69 daje na wieczór
540 nie leży na ulicy a 4,17,69 wchodzi jak ta lala to widać i czuć
na takie liczby ukryte pod literami ef,cd,fr,ty,ul,uj,sm,yi,zb,go kszt odkrycie 2 liter 10,50 bez vatu plus znajduje sie pod ul
dobra cos trza wydumać na wiecier multi 2 losowania 1 zakladzik moze 1x9 i 1x5 1x8 oraz mini z 3 zakladziki w sumie 2 już mom
Ptaszyno, zb
Oj Amadeusz jakiś ty skromny
Czego ryczysz
Na andrzejki idziesz
Aha zapłaca ci...
Coś mi wychodzi parę nastek i 20 tek...
Może 37
Os
Zb
Mewciu mam 6 zł nie wiem
Nie mam
Tys lepszy zawodnik to se graj
K2 były na 14 widoczne, a teraz
Tomi drużyna to będzie na dworze królewskim... Jak króliki już 4 ciaza
Mewa doszłam do 59 reszty nie wiem gram na mniejsze sorry idź do zb
Nie grałem we czwartki ale zawsze przeoczyłem kumulacjewięc poświęciłem te 6 zlociszy
On nas kosi
Tomi nie rób tego, w tym wieku to porażka już się nie chce...
isa naród płaci jak w krajach zach lud robi a kroliki tylko social szarpia bo im sie nalerzy i do gory brzuchem cos jak u nas 500 + polacy przeca dobrze zarabiaja wszyscy a polska to bogaty kraj nie straszne nam podwyzki od nowego roku ba juz teraz smieci 3-4 razy na osobe poszly w gore ale co tam stac nas i kropka wracam do liczb
Ja widzę w polo jak wszystko już zdrozalo
dobra bede ziorał chce typnac zapodac na forum i sie puscic i takie tam dzis meczyki
W porywach mam 2 do 3
A coś wygrał??
Loteriada to lipa... Trza się rejestrować za każdym razem? bo nie czaje bazy
W bierze zimowe buty po 60 zł... Nawet takie sobie tylko że jeżdżę samochodem glowniewięc zbyt wysokie niewygodne
Kobieta wyprzedzają inny pojazd fiatem 126p...zderzyla się i spłonęła w kaszlumyślałem że to w muzeum takie 126
75kostka75 zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 859504 i wygrał(a) 200 zł
Mewa
W miejscowości Legnica padła wysoka wygrana w zdrapce Krzyżówka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Chciałem 4 w mini... Ale to raczej nierealnepiątek jeszcze wyślę z 7 na raz żeby zobaczyć... Jak się przegrywa tyle ile za 4 multi wyslane+50gr
Cześć
Gosia co tam masz na w
dusia zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 859531 i wygrał(a) 502 zł
Mam 18 liczb na nie w mini na wieczór.. Ale nie mam laptopa więc teraz nie podam dopiero po 20:00
zrobiłem Black Friday i obciąłem TSowe kupony o 100%
ale zagrałem na LM
ale zagrałem na LM
Typuję na keno z nicka gerdi,dlatego nie mogę pisać z emerytki
A ja nie zagrałem na LM.
W Mini z maszyny lecą powtórki jak głupie 2, 16 i 37.Zatem na te liczby dzisiaj nie ma co liczyć.
Nawet online czestuja powtórkami. Trzeba je obstawiać. 6,27,34,39,38,21,35,24,30,9,14,36,31 Z tych trzeba coś wybrać.
Kto powiedział, że to system? Prosze, czytaj ze zrozumieniem. Zaproponowałem by z tych 13 właśnie wybrać. Lepiej z 13-tu niż z 42.
Ty możesz je obstawic. Bywało, że nawet 3 liczby się powtórzyły.
E... Piszesz wybracale na jakiej podstawieoczekujących dziesiatek?