Wpisy 3 689 591 – 3 689 690
24 listopada 2019 18:55 → 24 listopada 2019 21:17, 100 wpisów
Ja tez glosowanie odbebnilam ale
Polska Wlochy Kazachstan Irlandia Albania
Polska Wlochy Kazachstan Irlandia Albania
Prawie wszystkie piosenkarki o niskim wzroście mają zaj..... głos > super głos
Do tego śpiewają pełną piersią
https://www.youtube.com/watch?v=m5CE1yPDxAs
Do tego śpiewają pełną piersią
https://www.youtube.com/watch?v=m5CE1yPDxAs
3 689 592. 191979 ale niewiem co w teej piosence z kazachstanu było takie super bo ja nic tam niewidziałem, pomimo ze tyle krajów tak głosowało jak głosowało na kazachstan, moim zdaniem rosjanie lepiej śpiewali od kazachstanu, no ale to tylko moje jest zdanie ale viki gabor powaliła wszystkich na kolana i zato wielkie
posłuchajcie 14letniej teraz amiry willighagen która powalila świat na kolana w piesni operowej,swoim głosem, dziewczynka zaspiewała w holenderskim mam talent, i odrazu jurry było w szoku, jak 9letnia dziewczynka moze tak czysto i pieknie śpiewać, teraz amira jezdzi po całym świecie i spiewa piesni operowe,jej ulubiony utwór to ,,o mio babbino caro''
https://youtu.be/s9PQ7qPkluM zobaczcie to i posłuchajcie odemnie dla tego młodego talentu jak i dla viki Gabor
https://youtu.be/s9PQ7qPkluM zobaczcie to i posłuchajcie odemnie dla tego młodego talentu jak i dla viki Gabor
Amira spiewala juz kilka lat temu w Holenderskim Mam Talet czy kaos tam
No to dzisiaj caly dzień przed tv skoki euro meczyk dawno tak dobrze nie miałam ale i tak dupa bo czas do pracy sie na rano szykować i po weekendzie
3 689 602. 191979 tak to prawda , ja śledze młode talenty z róznych krajów bo kocham muzyke i śpiew, sam kiedyś śwpiewałem w szkolnym chórze, i też byłem w kilku komisjach w juury na przegladach churów szkolnych , ponieważ tez od urodzenia jestem zwiazany z muzyka, miałem kiedyś też przyjemnosc zaspiewać na arenie w świnoujsciu w muszli koncertowej w dzien marynarki wojennej przy akompaniamencie wojska, wraz ze sławnym pożniej piosenkarzem, krzysztofem antkowiakiem , pamietam śpiewałem piosenke jutro popłyniemy daleko i zajołem 2 miejsce, wśród dziecików ,
a 1 miejsce zajoł krzysztof antkowiak, śpiewał jakąś piosenkę ale po angielsku a jego tato grał na gitarze, pamietam to jak by to bylo wczoraj, a to juz tyle lat mineło krzysio wtedy miał jakieś9 lat a ja 7lat , pamietam wtedy ze , razem bylismy wygranymi, zrobili nam wspolne zdiecie ale ja go niedostałem, to był konkurs dla dzieci wtedy zorganizowany przez orkiestre marynarki wojennej
No mi to daleko do śpiewu bliżej do sportów
Ja biegałam ponad 15 lat i grałam w kosza za czasów podstawowki i liceum
Ja biegałam ponad 15 lat i grałam w kosza za czasów podstawowki i liceum
3 689 611. 191979 tak zawsze to miło wspominam byłem w tedy z mama na wczasach w świnoujsciu i miałem okazje takie coś przezyć wtedy jeszcze nikt nie wiedział ze krzysiek antkowiak sie tak wybije i zaspiewa pozniej zakazany owoc, którym zdobedzie serca polakow , ale tak było bardzo dano i zostały tylko miłe wspomnienia, zawsze milo to wspominam, wtedy ,też na wczasach poznałem jednego z górali ,andrzeja bachlede ale wtedy bylismy wszyscy dzieciakami
MOP zagrał(a) za 36 zł w typowaniach keno na los. nr 858774 i wygrał(a) 1968 zł
3 689 613. 191979 tez za to kja tez lubie w kosza grać ale i śpiewać i kocham muzyke,zreszta moje nazwisko tez jest zwiazane ze śpiewaniem i muzykom
kiedys jako maly ch łopiec tez chciałem śpiewac i rozwijać swoj talent muzyczny ale niestety życie troche pokzyzowało moje plany i wszystko poszlo w druga strone,mojej rodziny nie było stać na takie wariacje moje, i jest jak jest, teraz ale od muzyki nie odbiegam zawsze lubie sobie nawet przy jakiejs pracy pośpiewać szczegolnie zawsze spiewałem sobie przy maszynie w zakladzie o sole mio forsami nie puzon nie bardziej ze śpiewaniem
3 689 621. Forsami słowik to mnie nazywali w szkole śedniej i w jednej firmie szef nigdy niemugł mojego nazwiska zapamietać i mnie tak wołałale nie słowik moje nazwisko ale to niewazne jest, nazwisko kazdy ma dla siebie
tak mnie wolali , słowik śpiewak, itd
3 689 626. Forsami 2 Zięba , sikora nie raczej blizej to 2 co podałem
No to pochwal się tym nazwiskiem przecież my i tak nie będziemy wiedzieć czy to prawda
Rodo
Serio a ja muszę sto razy dzień w pracy się przedstawiać jak to jest
Serio a ja muszę sto razy dzień w pracy się przedstawiać jak to jest
nie no niema sie czym chwalić nazwisko jak nazwisko czescć nazwiska to s
śpiewak tylko niemylić z tym z rzadu tak wiem to RODOczyli rodeo
śpiewak tylko niemylić z tym z rzadu tak wiem to RODOczyli rodeo
3 689 634. 191979 aniu czyzbys pracowala na centarali telefonicznej
3 689 638. 191979
Nie w hotelu jestem menadżerem ale mam tel służbowy i goście często dzwonią
3 689 642. 191979dys jak pracowałem na monitoringu i przy centrali telefonicznej to tez zawsze musiałem sie przedstawiac, bo i to tam jest wskazane teraz niepracuje juz przy centrali,z telefonów juz niekorzystam i jestem szczesliwy, uwarzam ze mozna zyc bez komórki tez, juz od 7 lat nieuzywam komórki,i niejestem od tego gadżetu uzalezniony
3 689 638. 191979 tak zawsze moje nazwisko bylo przekrecane, i wolano , słowikowski, gilowski, , śpiewak, słowik, itd,
Poważnie nie masz komórki jak
żyjesz ja bez telefonu to za róg ulicy nie wychodzę
A służbowy mam i muszę miec 24 h przy sobie
No to szacun
żyjesz ja bez telefonu to za róg ulicy nie wychodzę
A służbowy mam i muszę miec 24 h przy sobie
No to szacun
islandorka kochanie jesteś
3 689 646. 191979 tak ja napisałem, niuzywam telefonu juz od 7 lat,i jestem szczesliwy, kiedys zrobili taki dzien bez telefonu komórkowego, chyba nawet to bylo pokazywane w tv ze grupa osób musiała przerzyc chyba z 2 tygodnie bez telefonu komórkowego i internetu , niewiem jak to sie ten program tam skonczył , i kto tam wygrał, ale ja sie wtedy usmiałem poniewaz ja juz komórki nieuzywam, 7lat przeszło ,do nikogo niedzwonie nikt domnie nie dzwoni,i jest git,
komu to powiem ze niekorzystam z komorki to wszyscy sa zniesmaczeni tymi pytaja no jak to nieuzywasz komórki niewyobrażam sobie tego teraz w tych czasach, tak nieuzywam, mam telefon w domu ale stacjonarny i tylko trzymam go dla mamy,mi niejest potrzebny do niczego,kilka lat temu pracowałem w agencji ochrony na monitoringui przy centrali, wtedy telefony miałem 24/24godziny i tka 6/5roku, juz mnie na wymioty ciagneło no ile mozna gadac przez telefon, obrzydły mi juz te rozmowy, w pracy telofony ,, centrale , woprocz tego komórka była i słuzbowa i prywatna tez, teraz niemna nic,
3 689 654. tomi77 2019-11-24 do mnie niedzwoni prezydent bo jam am cały rzad w głebokim powarzaniu
islandorka jesteś kochanie
3 689 656. zbigniew g 2019-11-24 (20:36)
islandorka
Ty co
1yeti1 zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 858787 i wygrał(a) 1500 zł
islandorka
Zb idź do sasiadkk
islandorka
islandorka masz tu bukiet
Zb masz wpier... Ol wiesz za co
3 689 650. Angierski nie nie pobijam wcale zadnego rekordu poprostu znudziło mi sie gadanie prerzez telefon, ile można , gadać wiesz jak jest fajnie bez telefonu żyć, straciłem prace przez chorobe polikwidowałem wszystko , na pewien okres , wiem ze darady życ bez telefonu komórkowego i internetu w komórce, zinternetu korzystam ale na komputerze, w telefoonie mi jest niepotrzebny do niczego i tak malo co na telefonie widać i oczy sie psuja,
Tv
na komputerze to co innego już jest , jako aparat telefon posiadam ale mam zablokowany numer sieciowy i telefon tylko sluzy mi jako tzw, aparat do zdiec jakis ogloszen o pracy jak cos gdzies widze, do niczego innego i zeby sprawdzic czas , choc tez juz pomalu od tego odchodze, bo wole zegraek na rece, jak uzywałem komórki to nienosilem zegarka , teraz nosze zegarek a komórki nie ja wiem ze duzo ludzi niewyobraża sobie zycia bez telefonu komórkowego i bez serfowania w sieci ale ja wiem ze mozna tak i jest sie o wiele szcesliwszym wtedy
Islandorka wejdz na mój profil typowania to się strasznie w k ó r w i sz
Z/W
3 689 672. 191979 nie no ja to rozumie jak tak trzeba to okej, mi wystarczy zegarek,narazie moze kiedys jeszcze sobie uruchomie komórke, jak życie pozwoli, i jak dozyje, narazie mi telefon niejest do niczego potrzebny, kiedys gdy pracowalem , mialem wszystko gdy zachorowałem nagle , zwolnili mnie z pracy stracilem dziewczyne i tzw grunt pod nogami , wtedy tez polikwidowalem wszystko, , poco mi placić za cos czego nieuzywam,i niejest mi do niczego potrzebne,, kiedys duzo dzwonilem teraz sie od tego uwolnilem, telewizora tez nie ogladamm, wole radio i komputer, tam jest wszystko
islandoka jestem twoje typy są zajebiste żartuje
Zb co masz na wieczor w realu?
1 zakład exp
Slabo
3 689 677. 191979 przestałem uzywać telefonu jestem spokojniejszy, wiecej mam czasu na sport, nikt mi nie pierniczy za uszami,nikt mnie niemoze złapać na juz, jak w byłej pracynikt mnie niekontroluje przez telefon, jestem wolny jak ptak, chodzi ze od telefonu, zreszta ile mozna rozmawiac przez telefon, ludzie sa uzaleznieni od telefonów, i dzieci ich też,
Budka Suflera - Nie wierz nigdy kobiecie
Zb co tak slabo zagrales? Chyba ze masz stawke 10
ja tam wole zamiast siedziec i patrzec w komorke czy ktoś sie odezwie czy nie, do mnie, wole isc sobie spokojnie na jakis spacer np, na cmentarz, czy gdzies indziej np. na siłownie czy rower, od czasu do czasu, zamiast gry na komórce wybrałem gre w gry lotto
1 zakład stawka 1
Ja mam 3 mini S6 i pewnie kosz bedzie
Witam!!!
Wicie co?-To są jaja
W Izraelu chłopak,który wbiegł na boisko,żeby uściskać Lewandowskiego dostał 3-letni zakaz stadionowy
Znalazł się jeden co nas kocha-to i tego udupili
Wicie co?-To są jaja
W Izraelu chłopak,który wbiegł na boisko,żeby uściskać Lewandowskiego dostał 3-letni zakaz stadionowy
Znalazł się jeden co nas kocha-to i tego udupili
no ale juz , niedlugo bedzie losowanie, i znów zobaczymy kto wygra i wco w jakieg grze, ja dzisiaj gram tylko w multika stałe swoje testowane, jesli dzisiaj mi nic nie wpadnie to robie przerwe w grze na razie na jakiś czas w multiku , i chyba pogram troche w mini, ale tak na spokojnie codziennie 1 uklad mini na dzień, nie wiecej, teraz bedzie trzeba grac z ołowkiem w reku
3 689 688. gonzaga witaj a to dlatego dostał bo oni tam nie kochaja polakow, oni uwazaja ze im sie naleza odszkodowania od polaków za 2 wojna światowa,i w ich prawie takie zachowanie jest nie na miejscu, a mlody chłopak chcuiał tylko sobie selfi zrobić z lewandowskim, a kto mu taki zakaz wydał rabin