Wpisy 3 688 094 – 3 688 193
22 listopada 2019 14:40 → 22 listopada 2019 18:34, 100 wpisów
kedzior wspaniałe czasy swieczka której po ciemku sie szukało by pozniej szukac zapałek
Na wieczór nie gram MM idę pa
Arczi czasem gram gdzie ty oczywiście nie w tej kolekturze a ten gość był też w innej obok to człowiek cba
3 688 098. Myvictory niewiem goscia 1 raz widziałem my sie tu gtajacy w tej kolekturze raczej znamy osobiscie a to był jakis obcy facet, nigdy tu go niewidziałem moze był przejezdny niewiem, ale strzelil liczbte 60 , ja juz kupon miałem skreslony ze swijimi liczbami, a tu automat sie zacinał niedosc ze pare minut do losowania to jeszcze maszyna sie zacina i niechce przyjmowac kuponów, znajoma z drugiej czesci miasta mowi i ze uniej tam lotomat od rana sie zacina i nic nie mozna wysłac ani wyplacic i dlatego przyszła tu do nas, jej sioistra jest kolektorka po 2 stronie miasta, i dlatego ona wie otym, i tez przyszła tu do nas wysłac kupony, a ską d ten gosc byl to niewazne miał nosa do tej liczby 60, ciekawy jestem czy cos oni trafili
3 688 091. K30 2019-11-22 (14:39) Breda
Pamiętajcie automat musi się zacinać wtedy wygracie
Za 20 min weekend
wiecie co jesli 2 atomaty sie zacinaja w 2 kolekturach w miescie, to co jest gdzie indziej,czy tez sie nie zacinaja, moze znów bedzie tak jak kiedys ze w niektorych kolekturach bedzie coś nie tak z automatami jak kiedys juz było, historia lubi sie powtarzac nie? czyzby blokada automatóww całej polsce była i boja sie aby za duzo ludzi niewygrało czegoś, czy to zwykłe przesilenie na laczu
Pamiętajcie automat musi się zacinać wtedy wygracie
Za 20 min weekend
wiecie co jesli 2 atomaty sie zacinaja w 2 kolekturach w miescie, to co jest gdzie indziej,czy tez sie nie zacinaja, moze znów bedzie tak jak kiedys ze w niektorych kolekturach bedzie coś nie tak z automatami jak kiedys juz było, historia lubi sie powtarzac nie? czyzby blokada automatóww całej polsce była i boja sie aby za duzo ludzi niewygrało czegoś, czy to zwykłe przesilenie na laczu
3 688 103. Myvictory nie znam go 1 raz go widziałem w kolekturze u siebie ze swojej strony, my tu czesto znajomi spotykamy sie w kolekturze i wysyłamy kupony, a to był ktos zupełnie obcy , chyba jakis przyjezdny nbo ja go tu nigdy raczej nie widziałem a jestem codziennie 2 razy dziennie w kolekturze
3 688 106. Myvictory 2019-11-22 (15:36)
Tak jak pisałem CBA ,
nie no raczej chyba nie podejerzewam ze gosc z CBA by niegrał w małej miescinie w gry lotto ,oni maja kasy jak lodu i raczej nie graja w gry losowe, to ktoś przyjezdny musiał być w koncu 200metrów jest dworzec kolejowy
Tak jak pisałem CBA ,
nie no raczej chyba nie podejerzewam ze gosc z CBA by niegrał w małej miescinie w gry lotto ,oni maja kasy jak lodu i raczej nie graja w gry losowe, to ktoś przyjezdny musiał być w koncu 200metrów jest dworzec kolejowy
mnie tylko zastanawia to ze gosc od tak na pałe mowi 60 liczbe , ja sie zastanawiam nad tym czy aby wyjdzie, wchodze do domu odpalam kompa odrazu losowanie zaczyna sie i nagle wychodzi ta 60, przypadek, czy raczej nie oto jest pytanie
mi raczej pewne liczby wyszły przed losowaniem, ale nie liczba 60, i dlatego jej niekreslilem, a zastanawiałem sie wogóle czy wogóle wysyłac cos na 14 jesli nic nieidzie ostatnio złapać, iale zaryzykowałem i poleciałrem w ostatniej chwili do kolektury
"X" zagrał(a) za 36 zł w typowaniach keno na los. nr 858193 i wygrał(a) 2184 zł
u mnie też rozszyfrowano jednego gościa wszystkie jego liczby wyszły to było mini przypadek zostawię to bez komentarza
Żonka go namierzyla z zonami nie ma żartów gps lepszy niz cba fba cia itp razem
Dobra ide się puścić na forum propozycje 8 ek oraz 3 ek do mi oraz ep z premia i ejacek
mama mija ale kasy kumulacja i jacekopt co będziesz robił z taką kasą
Wygląda na to, że zima wpadła do Polski na 2-3 dni i to tylko do Suwałk.
Teraz:
Suwałki: -2.
Wrocław: +11.
Suwałki: -2.
Wrocław: +11.
Wędrowca jak zima wpadnie do ciebie to wskaz jej kierunek dolny Śląsk ps chyba z dolnego nie jestes
Ja pamiętam białe święte sanki a obecne pokolenie gole kostki i adidasy
Panorama.
WITAM I POZDRAWIAM ZIOMALKI I ZIOMALI PO KUPONIE HEY
Jedno pytanko czy u was takze nie działja automaty
Jedno pytanko czy u was takze nie działja automaty
Krasnalka.
Jest dziś jakaś AWARIA TERMINALI LOTTOMATY NIE DZIAŁAJĄ w Centrali coś tam Naprawiają
Kaczor udało mi się wysłać zanim wysłałem pytałem pancja mówiła że sa problemy bo dostala esa puki co czasem działa powo
zapowiadał trochę zimna a potem znowu ocieplenie taka sinusoifa temperatur
u mnie duzo jeszcze biedronek azjatyckich fruwa
juz powinno ich wymrozić
juz powinno ich wymrozić
zaraz do pracy a tu zimno na dworze aż nie chce się wychodzić
01,05,07,08 do dodatkowych 01,07 osobiście mi się widzi a do nich 09,12,45 np reszta w moich propozycjach na forum
Meeaja mam tylko dwie z Twoich 1,7 w dodatkowych dałabym 3 i 7 lub 8
3 688 141. KACZOR001 o prosze co ja słysze wczesniej pisałem o zacinaniu sie automatów TSa widze ze poszło dalej, cały dzien umnie w miejsccowosci w jednej z kolektur automaty sie zacinały, wczesniej otym pisałem tu na forum, teraz czytam i widze ze w innych miejscowosciach tez jest szajse
uwaga mysle ze wieczorem beda powtorki niektórych liczb w multika z godziny 14 jesli uda nam sie je wogóle puscić,ale zycze wszystkim powodzenia i wysokich wygranych
3 688 182. tomi77 z tych liczb widze tylko 57 reszta jest na nie, ale prubój
A dziś LechPiast... Dałbym 1:1 choć Lech musi wygrać by nie ostac się w dolnej połowce tabeli
wróciłem z kolektury dalej nie działa POWINNI ODWOLAC losowanie
Tomi ja jak nie gram to nie kreśle już w zeszłym roku miałam 5/5 w mini leżało i płakał razem ze mna
Naprawdę nie wysłałam bo miałam lenia po pracy i nie chciało mi się iść