Wpisy 3 687 494 – 3 687 593
21 listopada 2019 22:14 → 21 listopada 2019 22:53, 100 wpisów
Na co starzec jak mantrę powtarzał: "Nikt nie zna całego obrazu, po prostu syn złamał obie nogi, a to nie jest ani dobre ani złe".
Czas mijał i czasy stały się niebezpieczne. Wybuchały wojny. Z wioski zabrano wszystkich zdrowych mężczyzn i wcielono do armii. Tylko kaleka pozostał.
Ponieważ wszyscy zginęli i nikt z młodych nie wrócił do swoich rodzin, wieś przyznała racje starcowi, że chociaż syn jest kaleką, to jest z nim, a ich dzieci chociaż były zdrowe, już nie żyją.
Starzec na to po raz kolejny powtórzył "Nikt nie zna całego obrazu" .....
Pasko stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
znachor potrzebny, a starego powiesili bo koniokrad
wlasny bot go zablokowal
Kumulacja Lotto: 6 000 000 zł
Pasko stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Co tu sie wyprawia cuda wianki
Co tu sie wyprawia cuda wianki
Dobrze ze masz bron to go zastrzeliles i sie uwolniles
tak, że nie ma sensu udawać że wiemy co jest dobre a co złe .... tak naprawdę nikt nie wie do końca o co tutaj chodzi ... chodzimy sobie po jakiejś kulistej Ziemi, która kręci się wokół jakiejś kuli ognia (Słońca) ... nie wiadomo skąd się tu wzięliśmy i dlaczego ... i wszyscy jesteśmy równi wobec śmierci. Nie ma co komu zazdrościć taka moja filozofia generalnie.
Pasko trafiles 4/6 w lotto?
Jest 6 baniek... Gram Lotto i minimulti na pewniak niezbyt pewne
Brawo Pasko !
Wszyscy jesteśmy równi przed obliczem Pana
Równi i równiejsi tu na ziemi
Wszyscy jesteśmy równi przed obliczem Pana
Równi i równiejsi tu na ziemi
zycie krotkie dzis somsiad zmarl moj, 70 lat a niedawno kupil sobie fajnego fiata nowke
teraz stoi i nie ma kto pojezdzac
teraz stoi i nie ma kto pojezdzac
Tak na poważnie , każdy z nas ma za zadanie w tym życiu co innego doświadczyć i przeżyć .
Pasko bota upił bo go szybko na zielony czat przywrócił
Wszystkiego naj naj naj w dniu imienin
Wszystkiego naj naj naj w dniu imienin
damian1983: nie przypominam sobie, ale będę naprawdę się cieszył jak Ty trafisz, a najlepiej 6/6
Predzej chyba bym papiezem zostal niz 6/6 w lotto trafil
Witam!
Pasko-Wszystkiego Najlepszego
...ale działalność Bota jasno wskazuje,że są równi i równiejsi
Pasko-Wszystkiego Najlepszego
...ale działalność Bota jasno wskazuje,że są równi i równiejsi
Monte una... Fiat też samochodja pokrece po mieście... Tylko nie ropa bo nie lubie
Nigdy nie widzialem zadnego skana 6/6 w lotto w internecie. A tylu juz tych milionerow jest, gdzie oni sa????
szefie przepraszam za tą chwilową blokadę
przeciez to sciema nie nakulaja tyle w zyciu
Pasko ty wierzysz ze ludzie naprawde trafiaja te miliony w lotto?
pasko ty jestes filozof
Mi sie wydaje ze to jest sciema , wyslalem w zyciu juz tysiace zakladow lotto przez lat i ani 5/6 nie trafilem, gora 4 razy 4/6 mialem
ktoś odbierze, a Ty mu powiedz, że dzisiaj wylosowano w Super Szansie ... 3 190 885
Pasko powiedz gdzie sa ci lotto milionerzy?Znasz kogos takiego?widziales choc jednego skana z 6/6?
jakby zagrał na 7 ostatnich cyfr swojego numeru telefonu to by wygrał
Ladne jaja bys mial 2 banki
Mogles tak zagrac
i jakbyś Ty codziennie wymyślał sobie dowolny numer telefonu i dzwonił .... to nikt by może nie wierzył że to robisz... ale codziennie komuś by telefon dzwonił ... z tych ponad 30 milionów Polaków
w radiu są teleturnieje to można czasem posłuchać ... no ktoś odbiera i mówi, że to nie ściema, że teraz wierzy, że faktycznie można wygrać w tym radiu .... no bo do kogoś muszą zadzwonić... ktoś po drugiej stronie nawet nie zdaje sobie sprawy jakie ma szczęście
Ja wszystko rozumiem , tylko dlaczego niema w necie choc jednego skana 6/6 w lotto jak juz ich tyle bylo przez lata?????
Po co lotto daje skany zdrapek a nie moze dawac skanow 6/6 w lotto lub 5/5 w mini zeby ludzie uwierzyli ze jednak ktos to trafia
pytanie dla mnie jest tylko jedno ... czy wierzę, że na dane losowanie jest zawieranych aż 3 miliony zakładów, biorąc pod uwagę ilość grających w Polsce ... i ile średnio zakładów każdy wysyła z nich
po co Tobie skany jak są wyniki i wiadomo jakie liczby ktoś trafił
damian1983 skad wiesz ze niektore szostki sa zabierane przez wlascicieli TSa
wystarczy wklepac kupon do bazy zeby miec podstawy
wystarczy wklepac kupon do bazy zeby miec podstawy
jeśli w to uwierzę ... to reszta to już matematyka i nie muszą mi mówić ile padło np. w ostatnim roku szóstek ... bo sam sobie to mogę obliczyć z w miarę dużą dokładnością
No ja bym chcial zobaczyc taki skan 6/6 w lotto, dziwne ze ani slychu ani widu po takich ludziach gdzie sa ci lotto milionerzy?
damian
Ja trafiłem 2 razy piątkę w Lotto, 9 z 10 w Multi i jeszcze wygrałem Fiata punto w teleturnieju Awantura o kasę. Można? Można!
Ja trafiłem 2 razy piątkę w Lotto, 9 z 10 w Multi i jeszcze wygrałem Fiata punto w teleturnieju Awantura o kasę. Można? Można!
W takie wygrane jeszcze wierze lecz trudno mi uwierzyc w te milionowe 6/6 , amen
Janko54: brawo no proszę ... jakbyś kiedyś jeszcze miał się pojawić w telewizji to daj znać ... wyślę Ci koszulkę z logo multipasko
U buka wiara akurat pokazuje kupony, nie ma co porownywac buka a lotto bo u buk miarzdzy lotto pod tym wzgledem ze latwiej cokolwiek wygrac
no nie przesadzaj z tym cokolwiek .... spróbuj zagrać na 1 liczbę w Multi Multi albo w Kaskadę
Moim zdaniem tylko idiota chwalił by się publicznie,że trafił 6/6
Znam tylko jeden taki przypadek>>>Wałęsa
Znam tylko jeden taki przypadek>>>Wałęsa
Musicie w koncu obudzic sie z tego pieknego snu i uwierzyc ze te 6/6 w lotto to pewnie sciema , ale czlowiek glupi i naiwny wiec gra
Pasko ja za kase z buka gram wlasnie w lotto przewaznie , nie masz pojecia jaka kase topie w tym T.S
Przeciez chwalic sie nie musi publicznie z i mieniem i nazwiskiem ale moglby ktos wrzycic w neta takie foto chociaz z trafiona 6/6 o to chodzi
Janko54 brawo
kiedyś tu pisałam powtórzę sie w latach 90-tych koleżanka wygrała 2mln w lotto
a inne koleżanki wydrapały główne wygrane w zdrapkach
100tyś oraz 23 z groszami za zdrapkę szczęśliwa liczba,mam również dobrą znajomą z extra pensją na koncie.Znajoma kolektorka opowiadała mi pracując kilka lat na Targowej historie o mega zestresowanych ludziach odbierających główne wygrane.
A w USA ludzie się pokazują jest robione show...w europejskim grubasie również
u nas teorie spiskowe i mafia wot co
kiedyś tu pisałam powtórzę sie w latach 90-tych koleżanka wygrała 2mln w lotto
a inne koleżanki wydrapały główne wygrane w zdrapkach
100tyś oraz 23 z groszami za zdrapkę szczęśliwa liczba,mam również dobrą znajomą z extra pensją na koncie.Znajoma kolektorka opowiadała mi pracując kilka lat na Targowej historie o mega zestresowanych ludziach odbierających główne wygrane.
A w USA ludzie się pokazują jest robione show...w europejskim grubasie również
u nas teorie spiskowe i mafia wot co
bella34: a potem przyszła denominacja ... i 10 000 zł zamieniło się w 1 zł
Ja bym pokazal foto jak bym cos takiego trafil i tak nikt nie wie gdzie mieszkam , Piła to 80 tysieczne miasto wiec to tak jak szukac igly w stogu siana
Bella jasne ze kolezanka by Ci sie pochwalila ze 2 banki w lotto trafila
Ja bym tego rodzinie nie powiedzial a co dopiero kolegom