Wpisy 3 685 766 – 3 685 865
19 listopada 2019 08:03 → 19 listopada 2019 12:02, 100 wpisów
PRIMAFACET zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 857296 i wygrał(a) 1250 zł
69 niby mam w typach ale, ale czy w trakcie promocji wyskoczy śpioch i ta luka patrząc na mapkę no i ost z 10 tek bylo wsio opro 20, tek 50 tekale czy to trafne myślenie
Po 40 stkach 70 tkach powiny byc 50 tki tylko dlaczego mi idzie wzrok za 20 stkami
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/8721bf342733076b17a9de472011567e_th2.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
191979
Jednak zdrapki i keno lepiej mi wchodzą
Wczoraj w zabce Pani (nie) miła nie chciała dać mi wybrać sobie zdrapki upierala się że kolejno musi zrywać no i tak się zapala że wzięłam 4 pod rząd po 5zl i 125 wpadło
Wczoraj w zabce Pani (nie) miła nie chciała dać mi wybrać sobie zdrapki upierala się że kolejno musi zrywać no i tak się zapala że wzięłam 4 pod rząd po 5zl i 125 wpadło
Zima jeszcze daleko.
Dzisiaj było pod Uralem:
>> -26 <<
Dzisiaj było pod Uralem:
>> -26 <<
Mewa Wisz...
Wn o której Wisz???
Wn o której Wisz???
Chyba już niebawem... Święta, bo w Radiowej Jedynce nadają... kolędy.
Wn gdzie grałeś, wesele??
Wn ty nie Wedrus ani Jasku tylko Next
W sobotę też mnie nie będzie.
Islandorka.
Islandorka
Jasku idź widź nr bo mam wyjazd
Gdzie do Ameryki
Witam wszystkich
Os 7 punktów i remis
Zb do ciebie
Po co
Przeca chciales
Zbigniew jak będzie remis to Osa przyjedzie do Ciebie
Tak zb pokąsam cie
Dzisiaj ją przegonie w punktach
Zbigniew jak przegonisz to nici ze spotkania
Musi być remis - staraj się Zbigniew a będzie jak chciałeś
Musi być remis - staraj się Zbigniew a będzie jak chciałeś
Będzie remis będzie ślub.
Bez remisu wszystko się rozwieje
Bez remisu wszystko się rozwieje
Zbigniew co dziś grasz?
Nie wiem wco dziś zagrać
Zagraj S7 w Mini tak jak ja wczoraj
Forsami
Jak lato to wygrywamy dziś w Lotto 2 600 000 zł
Jak lato to wygrywamy dziś w Lotto 2 600 000 zł
3 685 812. Sebastian_M czesc
powtórz liczby z wczorajszego swojego systemu na dzisiaj bez liczby 11 i 35 i uzbruj sie w cierpliwość
powtórz liczby z wczorajszego swojego systemu na dzisiaj bez liczby 11 i 35 i uzbruj sie w cierpliwość
Witaj Arczi
Forsami a wierzysz że będzie 3 Miliony ?
Bo ja nie
Bo ja nie
3 685 816. Sebastian_M- gramy promocyjnie 6/6 + mini 5/5 mam nadzieje ze ze dzisiejsze losowania wszystkim przyniosa wielkie wygrane wszystkim tego życzę z całego serca
Arczi ja nie gram w promocji gdzie dają tylko + 50%
Czekam na promocję 100%
W Mini oczywiście gramy i nie odpuszczamy
Czekam na promocję 100%
W Mini oczywiście gramy i nie odpuszczamy
3 685 822. Sebastian_M jak uważasz ja tam lece 6/6 swoje stałe mam nadzieje ze wyjda wszystkie
Arczi zamiast 6/6 puszczę dodatkowe 2 zakłady Mini
A Tobie życzę trafienia 6/6
A Tobie życzę trafienia 6/6
3 685 825. Sebastian_M dzieki i nawzajem dzisiaj gramy i wygrywamy
3 685 830. panoramix witaj o jakiej skarbonce piszesz
3 685 832. panorami aha
3 685 835. panoramix nie no jednej osobie sie tam w systemie trafiło złapac chyba 4/7 i teraz czytajac to widze ze trwa szał pał, wszyscy teraz beda grali tylko systemami chyba w mini lotka, ja tam nie gram systemem, jesli mam wygrac to wygram bez systemu,ale wszystkim ładujacym TSowi kase do kieszeni zycze wysokich wygranych,
ja proponuje zagrać systemem w LOTTO na 8 lub 9 liczb
keno zabawa na zielonej stronie doskonale pokazuje jakie są szanse a to wcale nie mało 500 utopić wirtualne
Panoramix
Panoramix grasz dziś 9/6 system w Lotto ?
Panoramix grasz dziś 9/6 system w Lotto ?
Wygrałem ostatnio trochę grosza to skusiłem się na system 7 w Mini
Panoramix będziesz mi gratulował jak wygram 5 w Mini
W Mini nie dokładam.
Dokładam już w Multi
Dokładam już w Multi
5 w mini wszyscy chcą wygrać tylko jakoś nikt z grona szacownego zielonej nie zameldował ,że skasował
A tylko dlatego że jestem uparty i daję te same liczby .Gdyby nie to już dawno bym miał kilka 5/5 jak wcześniej
z tesem 3ba konkretnie postawić na liczby które będą wylosowane i kropa
Niepotrzebnie uparłem się na pewne liczby.
Powinno się zmieniać liczby i nie przywiązywać się do nich. Przynajmniej ja tak mam.
Gdybym zmieniał to bym był dużo na plus.Ale co zrobić fakty są takie a nie inne.To samo robię jak typuję na stronie.Daję prawie cały czas te same liczby i to jest błąd .Moim zdaniem liczby trzeba zmieniać
Powinno się zmieniać liczby i nie przywiązywać się do nich. Przynajmniej ja tak mam.
Gdybym zmieniał to bym był dużo na plus.Ale co zrobić fakty są takie a nie inne.To samo robię jak typuję na stronie.Daję prawie cały czas te same liczby i to jest błąd .Moim zdaniem liczby trzeba zmieniać
Powiedzmy.
Jak skarpetki
i jeszcze bym dał wiele przykładów co należy zmieniać ale nie chcę nikogo urazić
Jak skarpetki
i jeszcze bym dał wiele przykładów co należy zmieniać ale nie chcę nikogo urazić
Seb....do losowania wszyscy są potencjalnie wygrani po losowaniu wyprani
Panoramix ale nie wszyscy są wyprani
Piękna słoneczna pogoda
Panoramix Ty urzędujesz w lesie ?
Jesteś Gajowy ?