Wpisy 3 684 908 – 3 685 007
17 listopada 2019 15:13 → 17 listopada 2019 18:04, 100 wpisów
Ciekawe czy osoba pod nickiem peka się puścić w realu 2x9/10 wg tabeli jest mam nadzieję ze jedna to osoby spod nicka peka 2x 9/10 w krótkim czasie pięknie
gregor233 zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 856887 i wygrał(a) 300 zł
Jak by nawet na sucho to i tak brawo bo to wyczyn nie lada życzę powodzenia w dalszym typowaniu i w realu tej osobie
Forsa zakonnica przyszla
Po mszy
Jutro kolejne starcieprzewiduje 30 startów po 2,5 i trafienie 7/10
Tomi ostatnio cos na stronie ładne typy 2x9/10 może ty wieczorem ustrzelisz w typowaniu 9/10 lub 10/10
Dusia a co na wieczór masz cyferkowego bo ja to co w profilu i na forum z liczb profilowych i nie tylko szczególnie mini
JAN_GOLINSKI zagrał(a) za 40 zł w typowaniach keno na los. nr 856904 i wygrał(a) 15000 zł
Kędzior sie pyknie się naprostuje będzie jak nowy będziesz pan zadowolony
dziś z nastek może być prawie wszystko , 12/13/14/15/17/ ze dwie powinny wejść tylko które
12/17
13/17
12/16
widziałem że wyszedłeś z pewniaka południowego , a ma szanse teraz wejśc
13/17
12/16
widziałem że wyszedłeś z pewniaka południowego , a ma szanse teraz wejśc
Tak kędzior dumalem miedzy 45 a 52 dałem 52 na forum w propozycjach 45 mam
Nikka zagrał(a) za 12 zł w typowaniach keno na los. nr 856907 i wygrał(a) 1500 zł
żeby człek miał ze 100 dziennie na zakłady to by poeksperymentował
Kędzior człowiek musiał by zarabiac hm na rasie 4 tys minimum nie miec rat kredytow itp
widziałem w necie że już ustawiają która grupa byłaby dobra dla Polaków ale przy takiej grze kazda będzie ostatnią
Donosicielka zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 856909 i wygrał(a) 508 zł
kto by nie był walczyć z teoretycznie slabszym trzeba a na turnieju beda najlepsi z eliminacji ja życzę anglie belgie szwecje choc chyba nie możliwe by az 3 te zespoly były razem
To był słaby mecz... I Jan Tomaszewski miał rację... Ze Brzeczek zrobił dupezdejmując Piatka...
Wg mnie tomi kiedy juz awans zapewniony powini grac rezerwami powini się wykazać ci co walcza walczyć maja o miejsce na finaly sami zmienicy
Ewentualnie najlepsi od początku by się bardziej zgrywali takich meczow do finałów będzie malo
Tomaszewski za bardzo się poci najlepiej krytykowac czy wypowiadać się jak niby ekspert Wichniarek ze lewy nie gral bo Bayern o to prosil bzdet dobrze ze nie gral cos się stało nic bez lewego grali grali
Tera kiedy 1 miejsce maja... Puścić nowych, swierzychbo nie gramy o nic
Lewy jest ustawiony... Głównie gra dla Niemcama w dupie czy wygramy czy przegramybo kasa leci strumieniami i tam musi być zdrowy
Piszczek nic nie pokazał... Był tłem.. Blaszczykowskiegoa ten się wypalil
Tomi77 nie wydaje mi się gdyby tak było po co by przyjeżdżal mógłby powiedzieć mam zaraz zabieg
kazdy z nich miał swoje 5 minut , ja tez chce mieć swoje u tośka
Kędzior może i nam się fartnie jak peka dzisiaj nie dawno winiarra