Wpisy 3 681 833 – 3 681 932
11 listopada 2019 09:52 → 11 listopada 2019 11:53, 100 wpisów
Forsami
3 681 823. doktor2p, czy ja CIEBIE pytanm o zdanie, poczekaj ze ty kiedys zachorujesz i nagle stracisz wszystko wtedy zobaczymy jaki bedziesz madry wtedy, ja niechodze po smietnikach i nie zebram na alkohol,bo jestem wrogiem alkoholizmu, pomimo ze niepracuje jeszcze jakoś sobie radze w życiu, ale tez i niewyciagam reki do nikogo o jakąś pomoc, mam to co mam,i niejestem wrogiem dzieci, ani tego ze sie im pomaga, w jakiś tam sposób, ale wkurza mnie takie okradanie polaków i dzielenie spoleczenstwa na lepszych i gorszych, a ten rzad tak robi, jednym daja wszystko innych maja w powarzaniu, albo dać wszystkim po równo albo nikomu niedać nic
Telesfor zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 855236 i wygrał(a) 2500 zł
3 681 823. doktor2p ja nikomu nieżźycze żle ,a to ze niepracuje nieznaczy zaraz z góry ze jestem nierobem,bo ja chce pracować choć niewszedzie moge pracówac, ze wzgledów zdrowotnych i braku miejsc tez na takie stanowisko pracy jakim dysponuje np, pracodawca, jesli pracodawca potrzebuje, pracownika do młynu a ja niemoge pracować w zapyleniu to juz na starcie odpadam, bo mnie gosc nieprzyjmie, pomimo ze juz sie kilka razy tez i przekwalifikowywałem niemoge znależć dla siebie pracy odpowiedniej i to nie ze niechce tylko niemoge,bo mi lekarz nie podpisze tez i badań
Najwięcej do powiedzenia na temat rodzin mających dzieci wyzywając ich od patologi itp. maja ci którzy nie maja dzieci.Wychowanie dziecka to tez praca 24h ile trzeba poświeceń ,wyrzeczeń nie mówiąc już o nakładach finansowych.Dzieci budują następne pokolenie społeczeństwa bez nich kraj przestanie istnieć
pracodawcy teraz szukaja osob takich, co znaja sie na wszystkim, najlepiej aby pracował na umowe zlecenie, spAŁ W FIRMIE gdzies na zapleczu i wdzień wypłaty powiedział ze niechce wypłaty, tego oczekuje sie od pracownika, A niekarzdy zaraz ma swoja działalność gospodarcza i jest szefem w swojej firmie,tak samo jest ze zdrowiem jedni je maja drudzy nie
Arczi jak byś chciał to byś pracował żadna praca nie upokarza nawet klatki schodowe można myć i pozamiatac do tego nie trzeba być chłodząca encyklopedia
kriss666 zagrał(a) za 12 zł w typowaniach keno na los. nr 855241 i wygrał(a) 600 zł
3 681 842. doktor2p - ja juz 7lat jestem bez pracy od zwolnienia z zakladu w którym ostatnio pracowałem ,a nadall zyje, co miewsiac jestem w posredniaku za praca, sam chodze tez po zakladach i szukam pracy i niestety nigdzie nic niema, jesli zas juz cos jest to dla magazynierów, kierowców, na wozki widłowe , a ja niemam takich uprawnień np,i niemoge tego zrobić i niedostane sie tam nigdzie do pracy, gdy jestem w posredniaku to nigdy dlamnie niema oferty pracy bo jestem chory ,od 7lat posredniak niemoze mi znależć zatrudnienia a przecierz od tego sa i za to im płaca nie, sa firmy sprzatajace ale zatrudniaja osoby albo z ukrainy albo z 1,lub 2 grupa inwalidztwa i najczesciej kobiety, ja wiem ze zadna praca niechanbi,i ja sie żadnej pracy nieboje,
bzdury gadasz mówiąc że firmy sprzatające zatrudniają TYLKO ukraińców lub z grupą
arczibalik73
Jak ty na rozmowach w sprawie pracy takie kity wciskasz jak tu na forum to nie dziwota,że nikt cię nie chce.Piszesz 3 po 3,pierdoły że czytać tego nie idzie
Jak ty na rozmowach w sprawie pracy takie kity wciskasz jak tu na forum to nie dziwota,że nikt cię nie chce.Piszesz 3 po 3,pierdoły że czytać tego nie idzie
No i dzięki wszystkim staram się mu wytłumaczyć a on żyje jak w epoce kamienia lupanego
Miałem nie pisać nic ale dziś jestem zadowolony dzięki wam ale się dziś uśmiałem
3 681 851. kebaik 2019-11-11 (10:32)
arczibalik73
posłuchaj nigdy nikomu nie wciskam zadnych kitów na zadnych rozmowach w sprawie pracy to po 1. po drugie niechcesz to nieczytaj tego co pisze nikt CIE do tego nie zmusza ja tym bardziej, i przestań tu filozofować bo i tak tu nic na tymm nie ugrasz
arczibalik73
posłuchaj nigdy nikomu nie wciskam zadnych kitów na zadnych rozmowach w sprawie pracy to po 1. po drugie niechcesz to nieczytaj tego co pisze nikt CIE do tego nie zmusza ja tym bardziej, i przestań tu filozofować bo i tak tu nic na tymm nie ugrasz
I dupaBoże jak można być tak zacofanym
Ale mam takiego kolegę stary kawaler i wszystko mu przeszkadza chyba to ten sam typ człowieka
A wylicza cudze co do grosza a na siebie nie patrzy
Ale mam takiego kolegę stary kawaler i wszystko mu przeszkadza chyba to ten sam typ człowieka
A wylicza cudze co do grosza a na siebie nie patrzy
3 681 850. Telesfor w mojim rekjonie tak niestety jest, moze tam u CIEBIE jest inaczej , ale w mojim rejonie tak firmy sprzatajace klatki schodowe robia,
Ja sam pracuję na klatkach schodowych.Mam ich 41 pracuję już 11 lat ( łącznie w 2 firmach ).
W mojej firmie pracują kobiety jak i mężczyżni NIKT nie zatrudnia żadnego Ukraińca nie ma tez nikogo z grupą.Prawda jest taka że jak ktoś chce bardzo pracować to znajdzie prace.Z każdym pracodawcą można się dogadać..
W mojej firmie pracują kobiety jak i mężczyżni NIKT nie zatrudnia żadnego Ukraińca nie ma tez nikogo z grupą.Prawda jest taka że jak ktoś chce bardzo pracować to znajdzie prace.Z każdym pracodawcą można się dogadać..
Telesfor dokładnie ja zanim zostałam menadżerem hotelu byłam zwykła pokojowka i można trzeba chcieć
Ja się tak śmieję ale znam przypadki ludzi to raczej płakać się chce pracują z poważnymi chorobami nie powinni pracować ale pracują
3 681 863. arczibalik73 2019-11-11 (10:37) multik 7/7 i mini 5/5
arczibalik73
A co mam niby ugrać ? właśnie o tym pisze,twoje wypociny są na poziomie pryszczatego 13 latka z morką ręką w majtkach
arczibalik73
A co mam niby ugrać ? właśnie o tym pisze,twoje wypociny są na poziomie pryszczatego 13 latka z morką ręką w majtkach
mieszkam w mieście które liczy sobie 36 tysięcy mieszkańców więc nie jest to duże miasto...A firm sprzatających jest 5 i każdy ma prace
Typowy Janusz nosacz somsiady kurła te nieroby złodzieje narobili dzieciow i birom 500+ a mnie nie dajom
Arczi głowa do góry zacisnij zeby i walcz o siebie o swoje lepsze ja
Pomysl o założeniu firmy może jakiś handel ludzie zawsze robią zakupy na początku rok masz bez opłat
Jesteś sam sobie Panem
I kowalem
swojego losu
Pomysl o założeniu firmy może jakiś handel ludzie zawsze robią zakupy na początku rok masz bez opłat
Jesteś sam sobie Panem
I kowalem
swojego losu
Trochę obraźliwe ciągłe powtarzanie patologia obraża to wszystkie rodzinę z dziećmi to mało sympatyczne bo większość rodzin to normalnie na poziomie ludzie jak tak można za każdym razem pisać patologia jak że mają dzieci mąż żona to jest patologia
3 681 865. 191979 ja niejestem wcale zacofany, tylko nie lubie chamstwa, ja akurat jestem obyty na rynku pracy i widze co sie dzieje, i jak to wyglada w rzeczywistosci a jak u ludzi którzy pracuja i sie madrza bo pracuja,ja wiem ze przy dzieciach tez jest w domu praca i wcale tego nieneguje,i niemówie ze nie, jesli zas chodzi o to co pisze telesfor, u CIEBIE może tak być w tej firmie umnie w takich firmach tak niestety niejest jak piszecie, choć by mogło tak być ale nie jest
Arczi był okres bezrobocia to prawda sam nie miałem jakiś czas pracy a kolejki były potężne wiem co to jest brak pracy i składanie podań w nicoś był taki okres ale od kilku lat jest inaczej i na prawdę jak się chce pracować to jest w czym wybierać
Czasem trzeba dojechać poza swoje miasto gdzieś ościenne podejrzewam że zrobił bym śledztwo tam gdzie mieszkasz i by wyszło biało na czarno że bym ci znalazł pracę
Ale jest tak że to mi nie pasuje to za ciężki to za daleko tam śmierdzi tak praca poza moje godności itp
Dokładnie praca jest mój szef jakiś czas temu wydzwanial za dziewczyną miesiąc czasu żeby wróciła do pracy
To dopiero szok nie ma ludzi do pracy a praca jest
To dopiero szok nie ma ludzi do pracy a praca jest
telesfor ja mieszkam w małej miejscowosci gdzie jest tylko 6000tys ludzi , na dolnym ślasku,tu niema firm sprzatajacych sa tylko 3 zaklady pracy takie wieksze gdzie pracuja skupiska rodzinne i nikt spoza rodziny do takiego zakladu sie niedostanie, to trzeba tez zrozumiec, próbowałem sie tam kiedyś załapać ale nic z tego, zawsze pracowałem poza swoim miastem i w firmach tez strefowych, i tam tez straciłem zdrowie, byłem kierowany na rente ale niedostałem, bo teraz z ludzi chorych robi sie zdrowych,
To w takim wypadku pozostaje ci tylko dojazd do pracy do większego miasta..Tysiące ludzie robi tak codziennie.Innego rozwiązania nie widzę.....Czyli mieszkasz w 2x wiekszym mieście od mojego
Dużo ludzi pracuje co im ta praca nie pasuje ale pracują czy nawet mają choroby bo muszą z czegoś żyć dojeżdżają kilka kilometrów zawsze jak nie masz auta z innym pracownikiem dogadać i mu za jazdę zapłacić i transport będzie wszystko na nie nic się nie da
bo teraz z ludzi chorych robi sie zdrowych, bo tak panstwo rzadzi, w odleglosci około 15km od mojego miasta jest strefa ekonomiczna w miescie obok gdzie tez i wiele lat pracowałem, ale zachorowałem i mnie zwolnili,od tamtej pory nikt niechce przyjac diabetyka bioracego insuline i tabletki, 4 razy dziennie, bo i po co, jak niebyłem chory to miałem prace, zachorowałem to wypad , tak robia na strefach kiedys tez pracowałem i po 12 godzin dzień w dzien i nawet świeta, ja od 8lat nie wiedziałem co to znaczy miec swieta w domu z rodzina,i niewazne czy to było swieto panstwowe czy kościelne, musiałem być w pracy i już,inikogo to nieobchodzilo czy mam rodzine czy nie
Ludzie mają rodzinę i w święta pracują z tego wpisu mam zrozumieć że takie prace cię nie interesują
3 681 888. Mulag ja tak samo robilem jak piszesz ale dopadła mnie cukrzyca i w renomowanej zachodniej firmie podziekowali mi za współrace,i powiedzieli wypad, skierowali mnie na rente, ale renty niedostałem pomimo ze w tym zakladzie przepracowałem 4,5 roku i byłem wzorowym pracownikiem,powiedzieli mi równiez ze jak nie dostane renty to wroce tu do pracy niedostałem renty, wrocilem do zakladu a tu kadry rozwiazały zemna umowe o prace,pomimo ze umowa byla na stałe a rozwiazanie było za porozumieniem stron, czy chce czy nie oni mnie zwalniaja,i tłumaczyli sie tym ze ich prawo polskie nieobowiazuje i tak mnie zwolnia i tak, tak jest w zakładach strefowych, pokaz na ile cie stac a i tak niebedziesz docenionya na koniec sie i tak CIEBIE pozbeda, bo tu trzeba roboty a nie ludzi
A wiec sprawa wyglada następująco
dzis na tapecie w mm
33-37-43-47
dzis na tapecie w mm
33-37-43-47
Zyczę ci żebyś znalazł jakiekolwiek zajęcie.Ważne aby było to zajęcie dzięki któremu bedziesz miał co miesiąc pewne pieniądze w kieszeni.Jeśli jednak będzie już tak żle że dalej nie znajdziesz pracy.Idż spróbuj dogadać się z jakimś prywaciarzem "na czarno" lub na zlecenie ja wiem że to łamanie prawa jednak jeśli nie widzi się w swoim otoczeniu nadzieji na lepsze warunki to myslę że taka opcja będzie właściwa na zdobycie jakichkolwiek pieniędzy.Na wygraną nie licz.
i tak straciłem prace pomimo odwoływania sie do sadu pracy w tej sprawie przegrałem z duzym koncernem farmaceutycznym,i od tamtej chwili jest ciezko, choc sie niepoddaje ale szukam innej pracy,i wierze w to ze kiedys ja moze znajde gdzieś pojutrze jade znów do patologicznej instytucji ciekawy jestem jakie mi oferty pracy dadza, jak przez 7 lat mi nic niezaproponowali, ja niemowie ze rodziny które maja dzieci sa patolgiczne tylko ze rzad sieje patologie poprzez takie te dodatki500+, 300+ itd, kiedys tego niebyło i rodziny tez były i dzieci tez były i tez sie uczyły , i mozna było sie tez i wykształcić jak ktoś chciał i niebylo 500+ i mozna było mozna było a teraz nagle niemozna zyc bez 500+ widac,to jest dlamnie porabane własnie, nie to ze ktos ma dzieci i chce je wykształcić
Arczi a ty wciąż patologia 500 plus nie daje za darmo to są pieniądze tych rodzin w podatkach jak rząd mówi że coś daje to znaczy że nic nie daje to są pieniądze tych rodzin w podatkach Arczi zrozum to
Demografia się zawala raz że są to pieniądze tych rodzin dwa że te pieniądze w pewnej części wracają do budżetu
3 681 902. Telesfor dzieki za dobre słowa, tak to jest dlamnie najwazniejsze ale co do wygranej nigdy niemów nie, bo w naj mniej odpowiednim momencie mozesz własnie coś wygrać tylko musisz dobrze zakombinować z liczbami, gdybym niewierzył ze wygram to bym niegrał ale juz kilka razy w swoim zyciu wygrałem, nie duze pieniadze i dlatego gram nadal, i tego samego zycze wszystkim którzy graja w gry liczbowe grajcie i wygrywajcie abyscie nigdy nie znalezli sie w mojej sytuacji
Trzeba realnie i teraz mieć z czego żyć a granie to odskocznia od rzeczywistości realnej no i czasem może być w realu wygrana ale może być lub nigdy
Depresja brak wiary, załamanie każda rada na nie to jak niekończący się brak wiary w zmianę zamknięte koło i oglądanie się że ktoś ma 500 dali by mi i już bym był zadowolony i miał problem rozwiązany
3 681 907. Mulag ja to rozumiem dobrze, z tym 500+, niech daja nadal, i jeszcze wiecej, niedługo sie skonczy rozdawnictwo , na prawo i lewo i tylko patrzec jak dzieciaki sie wykształca i wyjada z tego kraju jak specjalisci poprzedni, lekarze i jeszcze inni ludzie,nikt ich tu niezatrzyma, niech rzad nadal rozdaje kase za darmo, niedługo tez przejda na emerytury bo wiecznie niebeda tam pracować i ich tez dopoadna te ustawy głupie które wymyslaja teraz,
dlaczego emeryci pracuja w rzadzie a nie odejda na emerytury, oni juz maja wypracowane emerytury a my musimy na nie zarobić jeszcze, dlaczego nieobowiazuje równouprawnienie,taki poseł ktory osiagnoł wiek emerytalny powinien odejsc z rzadu na emerture a jesli nie to powinien zrzec sie emeryturyi niech pracuje nawet do 100lat jesli tego dozyje
Skupmy się na sobie mamy tendencję patrzenia na innych nie na siebie
leszek1919 zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 855259 i wygrał(a) 1250 zł
Arczi w niczym ci to nie pomoże że poseł to tamto co ci to da skup się na sobie walcz przełam się zmieni swoje myślenie walcz podejmij prace
Dojeżdżaj poza swojej miejsce zamieszkania proś o pracę ktoś cię wysłucha o twojej sytuacji i ci pomoże walcz nie narzekaj nic to nie da bo tamci mają tamci tamci nie patrz do tyłu uwierz w siebie nie patrz na innych
dobra ja juz pomału ide stond, musze sie połozyć bo od wczoraj rano niemoge spac i zaczynam juz marudzic, co złego to nie ja, wybaczcie jesli kogoś czymś obrazilem, naprawde niechciałem, i przepraszam za słowa goryczy moze z mojej strony wypowiedziane, ale zobaczycie nie bedzie dobrze tylko bedzie jeszcze gorzej niz jest juz niedługo sie o tym przekonacie wszyscy
mulag to nic nieda ze bede tak sobie powtarzał jak piszesz i bede to powtarzał jak mantre, to tak niedziała, wcale, grunt to sie niezałamywac i wierzyć ze sie uda i znalezć jakaś prace i wygrac tez w totkaa ja w siebie wierze i wiem ze dam rade, i niebede gorszy od innych narazie
Arczi no i ostatni post taki jak napisałeś wierz w siebie głowa do góry
Przed chwilą padło 3 x 8/8 w grze Keno. Zobacz szczegóły