Wpisy 3 681 645 – 3 681 744
10 listopada 2019 22:05 → 10 listopada 2019 23:58, 100 wpisów
Islandorka jak cie forsami biję to idź do domu samotnej matki
Belcia
Mam nowy wyrazny skan z lipca
Zb ty ciulu bezjajeczny
Idę bo Szaryat szaleje że na Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje się siedzi
zapomnialem ten 200 wkleic hehe
Islandorka mam jajka
Zb swiecone. Zy zbuki
Damian mam kolejnego skana wejdź. ...islandorka ty lepiej nie
hehe ty jestes dobry Zbigniew hehe
Ja tez mam nowego wyraznego
Zb co to ma być pokaż real
Wiem że to już wysuszone
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
3 681 613. Mulag w tym dniu co artur123 trafił 7/8 ja tez trafiłem 5/8 gdy to napisał na czacie i podał ze skan jest u niego w profilu wszedłem w jego profil ichciałem sprawdzić czy trafil te same liczby co ja, ale niestety z mojich trafionych na mojim kuponie miał tylko 2 trafne na swoim kuponie i ztond wiem ze trafił te 7/8, i za to wielkie gratki, gdyby zamiast liczby 51 skreslił np. 56 miałby całe 8/8, +50% to by była piekna wygrana już
Zb co by żona miała z tobą robić
Zb snij o bananach
Damian wejdź jeszcze raz na mój profil
To ty???
Nie to mąż osy
hehe jak to mozliwe ze ty laski nie masz???Przyjedz do nas na balety dup na peczki bedziesz mial
Mojej kolezanka mowi ze przystojniak jestes zbigniew
Tak Tak Tak Tak Tak Tak Tak Tak będzie wygrana Tak Tak Tak Tak mówi Dyzio Zyzio I Hyzio I Mizio
rozgadany w wirtualnym świecie netu może w realu nie wie jak zagadać i jest małomówny
Dopisano wygrane Super Szansa
Przeciez wyglad ma, lasek by mial na peczki na baletach
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 104 573,10 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
No lekko ,same by lecialy na niego
Damian mam normalnego skana juz ....
Mulag co Ci pisałem ..100 tysięcy dla Ciebie a drugie 100 dla niej..patrz ile jest wygranej w Mini nie pomyliłem się...
Zbigniew na balety zacznij chodzic szkoda twego zycia
Mi też forsami
3 681 689. artur123 a dlaczego tylko 21,600? nie wiecej czasempowinno być
13,16,23,28,35,68 pewniaki
zalega 29,62,65,73 pweniaki
22,33,44__33,44,58__40,43,53__
40,44,62__3,37,60__35,37,60
zalega 29,62,65,73 pweniaki
22,33,44__33,44,58__40,43,53__
40,44,62__3,37,60__35,37,60
Forsami a ty do kabiny nr 3
no w końcu ktoś podaje liczby jakies swoje przemyslenia a nie wciaz o dupie marynie piszecie gosia77
Arczi to żeś z tym wypali szczególnie ty nie piszesz o dupie marynie
No tak Arczi ma racje brać młotek I kilof I do pracy a nie że nie nie nie nie nie nie ma pracy
the end koniec pisania tak to prawda kilof młotek i do pracy a nie o pierdołach nie ma pracy przecież jest bezrobocie
3 681 705.witaj gosiu77, to dobre propoozycje oby wszystkie weszły
3 681 706. mulag wiem ze nieraz pisze o dupie marynie ale juz niebede, tego robil widzisz wczoraj wspominałemswojich sasiadów za sciany którzy juz odeszli z tego swiata, troszke sie onich rozpisałem i nawet niezauwazyłem kiedy to dostałem bana na stronce na 8 h , a to było nagle zaskoczenie bo dawno juz tu niedostałem bana
3 681 706. mulag wiem ze nieraz pisze o dupie marynie ale juz niebede, tego robil widzisz wczoraj wspominałemswojich sasiadów za sciany którzy juz odeszli z tego swiata, troszke sie onich rozpisałem i nawet niezauwazyłem kiedy to dostałem bana na stronce na 8 h , a to było nagle zaskoczenie bo dawno juz tu niedostałem bana
aha okey Arczi pisz ile wlezie nic mi do tego chętnie poczytam do poduszki jakieś wydarzenia z życia tyle już więcej nie napisze koniec wpisów ten jest 100
arczibalik73 wejdz w wygrane Multi multi na stronie i przelicz 2700 x 8
Tam jest gotowa tabela w promocji 50% zobacz
Tam jest gotowa tabela w promocji 50% zobacz
3 681 705.witaj gosiu77, to dobre propoozycje oby wszystkie weszły
Tu Ciebie zadziwię
Są losowania co wchodzą ale to są wyjątki
Tu Ciebie zadziwię
Są losowania co wchodzą ale to są wyjątki
posłuchajcie sa rejony takie w polsce ze sa wakaty i prosi sie ludzi i zacheca do pracy a sa tez takie rejony gdzie niema pracy dla ludzi,lub zamiast polaków przyjmuje sie tanai sile robocza za wschodniej granicy, i tu jedest problem,jesli była by praca ytak jak piernicza głupoty w TV to tyle milionów ludzi by niewyjechało do angli, niemiec holandi, skandynawi, i slandi,i jeszcze BÓG wie gdzie, jesli polska jest taka super i pracodawcy sa tacy dobrzy dla ludzi to dlaczego tyle ludzi wyjechało z polski za chlebem do innych krajów?i nadal wyjezdzaja, dlaczego rzad nie podaje tych prawdziwych informacjio bezrobociu,
dlaczego niepodaja ile jest osob bez prawa do zasiłku w polsce i dlaczego ich niebiora pod uwage w swoich statystykach, tylko mowia o spadajacym bezrobociu, bo ludzie olewaja ten kraj i polskich pracodawców i masowo wyjezdzaja z tond, tv kłamia i ci co robia te tzw sondarze, ja chodze po zakladach za praca i widze co jest grane,nie jest tak jak mowia w TV,ze jest tak słodko z praca, gdzie jest to jest gdzie niema to niema i nic sie nato nieporadzi,
sa tez tacy pracodawcy ze przyjmuja pracowników na okreslony czas tylko za smieszne pieniadze i nie na umowe o prace lecz na umowe zlecenie, w tyxch firmawch sa tez czesto i łamane też prawo pracownika, ludzmi pomiataja, odezwiesz sie coś nie tak jutro juz nie pracujesz, taka jest prawda tam w sejmie niemaja otym nawet pojecia a przekazuja głupoty do tych analityków, np, jedno zasadnicze pytanie do rzadzacych, jesli w polsce jest tak super to dlaczego nadal sa posredniaki, i poco sa utrzymywane, i zatrudnia sie tam ludzi, którzy zobowiazani sa osobie poszukujacej prace pomóc w znalezieniu tej pracy, a niestety nic w tej sprawie nierobia, kiedys gdy przemierem był jeszcze donald tusk chciał zlikwidować posredniaki, dlaczego tego niezrobił?i do dzisiaj sa
Arczi tu masz rację.... U mnie chodzą ludzie bez pracy, czasami bez kasya ostatnio bez spodni
teraz druga sprawa jesli wszyscy którzy by niedostawali 500+ na swoje dzieci,i by niepracowali, to tez by napewno z tad wyjechali za praca, co by wtedy rzad powiedział, oni narzekaja ze w polsce rodzi sie mało dzieci, i dlatego wprowadzaja te 500+, wiec co niektore matki zucaja prace bo poco pracowac jak rzad daje co miesiac po 500zł na dziecko,a jak jest jeszcze pare dzieci, to zyc nie umierac poco takiej kobiecie pracowac jak kasa leci za friko, gdyby obecne rzady rzadziły dobrze a nie oszukiwały naród to nikt by ,za granica nie jechał za chlebem i niepotrzeba by bylo tego 500+, ale niestety jest inaczej, j
ja tam niezazdrosze tego dzieciakom, a niech maja,ale ci rzadzacy niech przejrza na oczy jaka robia patologie, w spoleczenstwie, a słyszeliscie o tym co teraz rzad wymyslil dotyczace emerytur i likwidacji OFE I pod jakies IKE, i o wprowadzaniu oplat podatkowych w ZUSi IKE ORAZ ZMNIEJSZANIU EMERYTUR I RENT
Kiedys jak ja byłem małym dzieckiem i moja mama mało zarabiała to niebyło takiej pomocy nikt niedostawał z rzadu po 500+ była bieda, jak diabli nikt nikomu niepomagał nikt ci niedał nic za darmo a teraz co sie nagle stało rzad rozdaje pieniadze na prawo i lewo kiedys był kraj ubustwa a teraz jest kraj rozdawnictwa obłudy i falszu, kiedys dzieci bawiły sie na podwórku pod trzepakiem, i wiecej spedzały czasu na wolnym powietrzu teraz obecne dzieci juz nie sa na podwórkach lecz w domach przed komputerem,
ide ulica kołomnie przechodzi mały szkrab, i w reku trzyma komórke, kiedys za mojich czasów trzymał by chleb z ogórkiem a nie smartfon czy tablet, jak jest teraz , ktos powie postep taki, system, itd,nie to jest rozpusta, kiedys dzieciak miał szacunek do starszej osoby teraz jest inaczej, mlodzierz pomiata starszymi osobami, powiedz coś nie tak na ulicy zwróc im uwage to zaraz CI do garddła skacza.taka jest obecna polska
i kraj idzie z postepem jak cholera,zamiast robic cos konkretnego dla ludzi a nie wciaz ich oszukiwać, to robia ale dla siebie, ja jestem ciekawy jak to bedzie z tymi swiadczeniami na starsze lata kto i le bedzie miał emerytury, i czy wszystkich te przepisy beda obawizywały czy nie, bo to co teraz robia z OFE i tym IKE to niewrózy nic dobrego , ceny ida do gory na wszystko, a emeryyury i renty maja zmniejszyć, ciekawe czy obecnych rzadzacych tez bedzie to obowiazywać czy im tez zmniejsza emerytury i pozabieraja diety poselskie
Fajnie liczby az się boję sprawdzić kosz napewno z typowania 3/5 w typowaniu lecz mam same 8 i 9 wyslane, w mini 2 napewno w typowaniu eh
01,67,72,74,77,64 ładne liczby tylko czy je mam i czy razem ostatnio sie na to czailem zaraz zobaczę
01,67,72,74,77,64 ładne liczby tylko czy je mam i czy razem ostatnio sie na to czailem zaraz zobaczę
dziadek 11.11 ma urodziny 111, i co weszlo w lotto w sobote
2,11 warte 300 zl
2,11 warte 300 zl
ale dobra juz koniec z tymi nowymi ofertami dla nas polaków od rzadu, juz niebede nic wiecej pisał o tym co nas czeka po nowym roku, ze strony rzadu, i jak im polska bedzie krajem,mlekiem i miodem płynaca, pozyjemy zobaczymy jak dozyjemy
o widze mewa juz widze podaje jakies tam liczby z obawa czy jema na kuponie czy nie, mewa sprawdzaj niełam sie i wygrywaj jesli to mozliwe, ,
o widze mewa juz widze podaje jakies tam liczby z obawa czy jema na kuponie czy nie, mewa sprawdzaj niełam sie i wygrywaj jesli to mozliwe, ,
3 681 735. czaroit a czy ten dziadek Twój jeszcze zyje?
wow serio masz dziadka superstulatka? tylko kilkuset ich żyje na świecie... już nie mówiąc że to w 99% kobiety.
nie to byl zart, niedawno najstarszym byl 114 ze szczescina, cale zycie pracowal w gazowni
ale moj wujek jest najstarszy we wsi, 90 lat i rosnie, idzie po rekord swiata
3 681 737. czaroit npo to dla dziadka niech zyje jeszcze 100 lat wiecej zdrowie dziadka i wszystkich którzy jutro maja urodziny, w ten piekny 11.11.2019