Wpisy 3 681 016 – 3 681 115
9 listopada 2019 22:04 → 9 listopada 2019 23:57, 100 wpisów
Arczi TAK Tak Tak Tak Tak Tak Tak Tak Tak Tak Tak Tak Tak Tak Tak
Ducia sprawdz jeszcze raz te kupony
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Bardzo smaczne rogale Marcinskie... tera czas na nowy układ do gry na 14
Dopisano wygrane Super Szansa
Bezrobocie rośnie i nie ma pracy pamiętajcie jedyna szansa grać w gry liczbowe Pozdrawiam z tego miejsca Zyzia Dyzia Misia Pysia Hyzio
Arczi-Dla mnie to nie był przypadek(miałem to obczajone)
Dusiu GRATULACJE
Dusiu GRATULACJE
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 5 x 76 291,10 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
dusia brawo teraz zauważyłem a mogłem ci ukraś liczby
ile płacą za 4/6 36 zł
Kumulacja Lotto: 9 000 000 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
za tydzień 382
Trafiło się 4/10+2x5/10...
...więc jutro zagra się bez konieczności nicowania kieszeni
...więc jutro zagra się bez konieczności nicowania kieszeni
A pewnie ze gratki... Razem gramy razem się cieszymy
I razem dzielimy
I razem dzielimy
3 681 064. artur123 za 7/8 multik
Teraz juz nie bedzie zmiluj ,trzeba cos na swieta upolowac i zamrozic,bo pogoda moze byc nie ciekawa i nie bedzie sie chcialo jezdzic
A jak nie zlowie to szydzic beda ze mnie ,ze wedkarz a karpia musial kupowac
Uważaj-bo jak Ci się ponownie nawinie na hak ta hybryda-To Cię oskarżą o kanibalizm
3 681 084. gonzaga
Gdzieś czytałem,że taka była
A, na dodatek spełniała 3 życzenia
A, na dodatek spełniała 3 życzenia
3 681 086. gonzaga bajki jak nic
Dyzio Hyzio Misio Pysio Zysio Masz Arczi od nich pozdrowienia prosili bym ci przekazał
unas w sejmie tez przemawiaja ludzkim głosem przed wyborami na stołki i na jablizsza kadencje, tedy obiecuja polakom wszystko, cuda na kiju, a po wyborach to co obiecywali sie zapomina idzie to wniepamieć, odrazu, i tak jest co roku. mamia tylko ten naród aby sie dostać na stolki a ty szaraku, spadaj co znam cie, tak jest po wyborach, a przed wybora,izagłosuj na mnie
Arczi-to przykre,że nie wierzysz w pisane
Jak się o tym dowie pan Michnik-to się załamie
Jak się o tym dowie pan Michnik-to się załamie
3 681 088. Mulag no dziekuje, a kto to jest ten hyzio, dyzio,pysio,misio?
niezma osobników,zaowarzyłem ze czesto piszecie onich a ja ich niestety nieznam, wiesz co mnie obchodzi pan michnik, tyle co zesłoroczny śnieg, tak tak daja tylko 500+ , i szerza patologie spoleczna, ja sie pytam kiedy bedzie 500+ na kota mam tu kilka za oknem, które marzna i głoduja, jest tru jakis rolnik który dostał na krowe 500+które rzad obiecał
niezma osobników,zaowarzyłem ze czesto piszecie onich a ja ich niestety nieznam, wiesz co mnie obchodzi pan michnik, tyle co zesłoroczny śnieg, tak tak daja tylko 500+ , i szerza patologie spoleczna, ja sie pytam kiedy bedzie 500+ na kota mam tu kilka za oknem, które marzna i głoduja, jest tru jakis rolnik który dostał na krowe 500+które rzad obiecał
Pasko proponuję by RANKING NA ŻYWO w keno był jak wcześniej było,który uwzględniał ranking z dnia w którym się gra,a RANKING TYPUJĄCYCH,który jest pod spodem uwzględniał punktację ogólną jak jest teraz,po prostu po co dwa razy to samo wyświetlać,a nie ma rankingu dnia
niech tak dalej rzadza to pujdziemy z torbamiz tego kraju, obludy i fałszu, po nowym roku polacy dowiedza sie jak obecna wladza dba o stosunki polskjo europejskie, szykujcie sie na podwyzki, pradu i innych żeczy, w polsce bedzie gorzej niz jest teraz, zobaczycie zycie jak w madrycie beda mieli tylko CI którzy beda mieli kase i jakies dodatki, a reszta spoleczeństwa sie nieliczy, beda wracać umowy śmieciowe które miały zniknąć juz z rynku pracy, beda ponownie
Mam pomysł dla ekologów + reszty popaprańców:
Niech ogłoszą,że dojenie to molestowanie sexualne krów
Niech ogłoszą,że dojenie to molestowanie sexualne krów
Arczi nie przejmuj się to tyło doczesne życie wieczność czeka Przyjdzie inna władza będziesz jeszcze bardziej zadowolony niż teraz zobaczysz
3 681 098. gonzaga dobre i prawdziwe
3 681 099. Mulag nie wierze w to bo niewiem czy dozyje tych nowych czasów
3 681 099. Mulag nie wierze w to bo niewiem czy dozyje tych nowych czasów
3 681 099. Mulag nie wierz do poki nie zobacze
cieszmy się że nie urodziliśmy się w czasie wojny czy w czasie inkwizycji nie narzekajmy
3 681 103. Mulag ja nie narzekam tylko stwierdzam fakt
są większe problemy Pani DODA będzie nosić aparat na zębach to jest temat
mam nadzieje że będzie mimo tego ładnie wyglądać nawet jak się uśmiechnie
mulag zobacz jak jest z grami totolotka identyko jak w zyciu, , nikt nieda ci nic za darmo, nie masz kasy to sie nieliczysz , ani w społec\zeństwie ani nigdzie, w kazdym kraju rzadzi kasa, a zaniom podarzaja ludzie, bo kasa to wszystko , zobacz gdzie sa teraz rodziny, jak było kiedys, kiedys na swieta ludzie sie spotykali w gronie rodzinnym, wszyscyze wszystkimi sie laczyli, przy wspolnym stole teraz, wszyscy sie łacza ale przez komputrey, tablety , komórki, wszyscy którzy kiedyś siedzieli przy jednym stole sa gdzies indziej, sami, bo najwazniejsza jest dlanich nie rodzina a kasa czyli tzw, magia pieniadza, wartosci rodzinne juz sie nie licza ,licz y sie tylko kasai nic pozatym, kazdy patrzy aby miec wiecej od drugiego
Prawda Arczi nic z tym nie zrobimy dużo tu na forum pisałem o polityce nawet sprzeczałem się z innymi i po co mi to zamiast mieć przyjaciół lub jak nie przyjaciół to kolegów nie mówię to tylko o zielonej stronce po co mi to i tak świata nie zbawię
każdy musi dostać po tyłku by zrozumieć pewne rzeczy kwestia czy nie będzie za późno ale to nie moja sprawa
co tam rodzina, co tam świeta wspólne spotkania przy stołach z rodzina, kasa jest wazniejsza,zobacz ile starszych osób jest po różnych hospicjach, domach starosci bo ich dzieci ich tam oddali bo niemaja dla nich czasu, bo wazne sa dlanich wyjazdy przyjemnosci i kasa ., i lepsze zycie, poco im starsi rodzice, dziadkowie, itd, tylko niezapominajmy ze my tez kiedys sie zestarzejemy i mozemy miec tak samo jesli dozyjemy, amoze i nawet gorzej, wiadomo głowa muru nie przebijesz, ale mozna z tym coś zrobić nie, dlatego niewierze w to co nasi rzadzcay obiecuja do poki tego niezobacze, zobacz jak jesty z grami , gramy w gry ts. łudzimy sie tym, ze w koncu wygramy ta głowna wygranai gramy coraz wiecej kuponów