Wpisy 3 680 816 – 3 680 915
9 listopada 2019 15:06 → 9 listopada 2019 19:18, 100 wpisów
Waldi dziś widziałam super fure batmobil czarniutki ach
A jakie masz
No to
scooter to taka grupa muzyczna
27 marca jade do Wroclawia na ich koncert
scooter to niemiecki zespol muzycny
Na sloniu z lotto czy czarnym kocie ja mam 1 lotto z 1 sloniem 4zl
Pora z mapka sie zmierzyc kilka pewoli potencjalnych mam sie zobaczy efekty za hm około h na forum ósemki multi oraz trójki mini lotto
Ps dziękuję za możliwość dawania na forum pewniaka dodalem kolejny o 14 wpadl kolejny może następny wieczorem
Masz tam
Myszo
Ojej ptaszek
Pasują ci oboki
isa masz tam ale co i gdzie wybacz po pracy nie stykam lub jesli powinieniem miewiedziec nie wiem ps jestem tylko facetem kobieto zlituj sie
Kuzwaw p.
Ty co zb
Pewnie siedzi u sasiadki
no dobra dobra nie denerwuj sie potem na twoich chlopach sie odbije juz ci lukam
Pilnuje swojej kasy
Ooo
W stringach czy bez
Tomi mam 2
Myszorku już mi się nie chce myśleć nie gram do odwolania
Waldi i co teraz...
O myciu... Randka czy co
Jesteś jakąś pani Waldkowa
Zag
waldus ty to zadnej kobiecie nie przepuscisz anie nie przeoczysz 191979 ania ,isa mała pogawedka teraz katherina to ja ide nie przeszkadzam w reumatyzmach
No wiem ale jakoś mie ciągnie do keno ale nic nie mogę konkretnego trafić
katherina prawde piszac nie przywiazuje do keno zbytnio uwagi owszem nie typuje byle jak mam swoje ulubione liczby czasem moze nie potrzebnie zmieniam co nie co lub nie typne w danym momecie ale zeby cos konkretnego chyba ostatnio bylo 7/8 czy tez 6/7 nie pamietam w realu w keno nie grywam raz na ruski rok cos puszcze wole mini i multi
Potrzebuje 2 tysiaki zgarnąć szybko ale nie wiem czy w multi czy w keno nic mi nie wychodzi
daniel1981 zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 854823 i wygrał(a) 250 zł
mrowka faraona zagrał(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 854827 i wygrał(a) 500 zł