Wpisy 3 680 665 – 3 680 764
9 listopada 2019 00:00 → 9 listopada 2019 13:49, 100 wpisów
Osa islandorka dzięki za wczoraj o 14 mm..70 80 ...20 razy
UkradliI Lekarzowi bmw za 500 tysięcy z pod szpitala w Dębicy....a na co komu takie drogie auto
Islandorka dzis zagram swoimi 5/5
gdzie jest Sebastian w keno? roztrwonil swoja fortune juz?
11.11 moj dziadek bedzie mial 111 lat
musze go odwiedzic i cos z nim wypic dobra okazja
3 680 684. MONTEZUMA moja mama tez ma urodziny 11.11,i wtedy bedzie miała 77lat, ciekawy jestem ile jest w polsce ludzi z tej daty urodzenia i co państwo polskie robi dla takich ludzi, pewnie nic jak zawsze
Ważne, że totalizator pamięta o takich Jubilatach Nie muszą teraz ręcznie kreślić tylko mogą online roztrwonić swą emeryturę
To skradzione auto spod szpitala, to musiał być B-ardzo M-ądry W-ariat
http://www.gifanime.pro/resizer-online/imgtest/5OEB722k9ISOjpg.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
emerytka czy na keno masz dobre konto i mozesz grać wirtualnie???
eldra
Tak mam dobre konto i mogę grać.Dlaczego pytasz ?
Tak mam dobre konto i mogę grać.Dlaczego pytasz ?
bo ja nie mogę wejść...nie otwiera mi sie..chyba mnie zablokował pasko...weszłam jak zawsze a tu lipa...nic nie ma
A dlaczego miałby Cię zablokować ?
Mam do mieszkańców Sosnowca,gorącą prośbę:jadąc z kliniki ŚCCS w Zabrzu ,zostawiłem portfel z dokumentami na ladzie w sklepie,na dworcu Sosnowiec Gówny,kupowałem bułki słodkie.
Portfel jest koloru czarnego,dokumenty,są na nazwisko: Szymon Maryja zamieszkały w Częstochowie.Proszę o pomoc,może ktoś znalazł.Jest to sklep na dworcu Głównym są dwa stoiska:mięsny i cukierni.Bardzo proszę o pomoc.
Portfel jest koloru czarnego,dokumenty,są na nazwisko: Szymon Maryja zamieszkały w Częstochowie.Proszę o pomoc,może ktoś znalazł.Jest to sklep na dworcu Głównym są dwa stoiska:mięsny i cukierni.Bardzo proszę o pomoc.
Emerytka miałam dwa konta, a od 7 listopada nie wolno miec 2 kont....
Kiedyś zostawiłem Też w sklepie. martwiłem się dwa dni. Po jakimś czasie otworzyłem Faceboka a tam informacja o dokumentach!!!!
Ja też mam dwa konta.Muszę sprawdzić to drugie
u mnie nie działa żadne konto i po zabawie, chyba, że wszystkim poblokował
RT1 bardzo ci wspolczuje straty dokumentów i portfela....moze znajdzie sie ktos uczciwy i odda...przecież w portfelu są dokumenty....dobrze, że pozgłaszałes...jeszcze daj znac na policję, żeby online nie wzięli pozyczki....cholera ale masz problem...
czesc dusia
dusia
Bardzo dziękuję za życzenia.
Bardzo dziękuję za życzenia.
nie znam okazji emerytka...ale też życzę ci wszystkiego naj, naj, naj
mrowka faraona
Latka lecą-urodziny.
Latka lecą-urodziny.
emi to było wczoraj, a ja nie wchodziłam na stronkę bo byłam cały czas zajęta
U mnie działają obydwa konta.Teraz zatypowałam keno z drugiego konta.
dusia
Szykowałaś pyszności na Twoje urodziny?
Szykowałaś pyszności na Twoje urodziny?
to widocznie tylko ja nie mam szczescia u paska,,,,szkoda bo tak się cieszyłam...
Pisz do Pasko,to tylko widocznie jakiś problem techniczny.
jeszcze nie ale byłam w banku ,zakupy, potem syn przyjechał bo był w RPA,POTEM MIAŁAM wnusia bo spał u mnie
dusia
Już wrócił ? Dopiero co pisałaś,że wyjeżdża.
Już wrócił ? Dopiero co pisałaś,że wyjeżdża.
witam Panie i Panów
RT1 nawet jak dowód wróci powineneś wyrobić nowy , jeśli trafi na uczciwego OK ale jeśli nie mógł zostać zeskanowany i po pól roku jak odblokujesz jego używanie zaczną się niespodzianki
RT1 nawet jak dowód wróci powineneś wyrobić nowy , jeśli trafi na uczciwego OK ale jeśli nie mógł zostać zeskanowany i po pól roku jak odblokujesz jego używanie zaczną się niespodzianki
witam. na czym polega problem z typowaniem Keno, który zgłaszacie? Problem pojawia się na laptopie, czy w smartfonie? Co to znaczy że się nie otwiera?
emi teraz był miesiąc ,a poprzednio prawie 2 miesiące miał tydzień przerwy w kraju
dotam
Tarantula zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 854709 i wygrał(a) 500 zł
PRIMAFACET zagrał(a) za 40 zł w typowaniach keno na los. nr 854733 i wygrał(a) 2520 zł
No czekam na losowanie 4 Multi mam ustawione na suchotylko nie 5/8 bo mnie trafi
RT1 wyślij mi swój nr telefonu na email evdemolian@gmail.com
Dzisiaj bede kolo 16 w centrum S-ca, jeśli bedzie czynna ta cukiernia to sie zorientuje czy maja portfel.
Dzisiaj bede kolo 16 w centrum S-ca, jeśli bedzie czynna ta cukiernia to sie zorientuje czy maja portfel.
Cześć co u was słychać ?
Waldus grasz w Lotto kumulacja w Lotto 8 Milionów dziś masz zagrane bo ja mam