Wpisy 3 680 607 – 3 680 706
8 listopada 2019 22:58 → 9 listopada 2019 07:57, 100 wpisów
Forsa Nie chwal się Werandą Dwóch się chwaliło stosunkami i jeden co miał złą wymowę, powiedział....a ja brałem Wandzie na Wwerandzie
Gabi..Też prawda był Głuch I Wieczorek jeden drugiemu wiercił otworek na korek
Forsa , jak wygram miliony to napisze, że buduję 1-szy w świecie dom od komina zaczynając
Loretka Nawet gdbyś ze mnie zakpiła to nadal byłabyś dla mnie Miła
Loretka. Ja raczej łachmyta nie poeta i milcze kiedy ktoś mnie pyta
Kochani musze uciekać Bardzo mnie to smuci bo Elyta się zeszła
ale sił wyższa
Do miłego
ale sił wyższa
Do miłego
https://www.youtube.com/watch?v=0eNfg7_1QWY
Believe - "Veils" (2015
Believe - "Veils" (2015
3 680 635. GABRIEL jaka elyta kto tu do tej elyty nalezy bo ja nie
Wojtt opony ok.były wentylki były stare uchodziło obok powietrze teraz
Osa islandorka dzięki za wczoraj o 14 mm..70 80 ...20 razy
UkradliI Lekarzowi bmw za 500 tysięcy z pod szpitala w Dębicy....a na co komu takie drogie auto
Islandorka dzis zagram swoimi 5/5
gdzie jest Sebastian w keno? roztrwonil swoja fortune juz?
11.11 moj dziadek bedzie mial 111 lat
musze go odwiedzic i cos z nim wypic dobra okazja
3 680 684. MONTEZUMA moja mama tez ma urodziny 11.11,i wtedy bedzie miała 77lat, ciekawy jestem ile jest w polsce ludzi z tej daty urodzenia i co państwo polskie robi dla takich ludzi, pewnie nic jak zawsze
Ważne, że totalizator pamięta o takich Jubilatach Nie muszą teraz ręcznie kreślić tylko mogą online roztrwonić swą emeryturę
To skradzione auto spod szpitala, to musiał być B-ardzo M-ądry W-ariat
http://www.gifanime.pro/resizer-online/imgtest/5OEB722k9ISOjpg.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
emerytka czy na keno masz dobre konto i mozesz grać wirtualnie???
eldra
Tak mam dobre konto i mogę grać.Dlaczego pytasz ?
Tak mam dobre konto i mogę grać.Dlaczego pytasz ?
bo ja nie mogę wejść...nie otwiera mi sie..chyba mnie zablokował pasko...weszłam jak zawsze a tu lipa...nic nie ma
A dlaczego miałby Cię zablokować ?
Mam do mieszkańców Sosnowca,gorącą prośbę:jadąc z kliniki ŚCCS w Zabrzu ,zostawiłem portfel z dokumentami na ladzie w sklepie,na dworcu Sosnowiec Gówny,kupowałem bułki słodkie.
Portfel jest koloru czarnego,dokumenty,są na nazwisko: Szymon Maryja zamieszkały w Częstochowie.Proszę o pomoc,może ktoś znalazł.Jest to sklep na dworcu Głównym są dwa stoiska:mięsny i cukierni.Bardzo proszę o pomoc.
Portfel jest koloru czarnego,dokumenty,są na nazwisko: Szymon Maryja zamieszkały w Częstochowie.Proszę o pomoc,może ktoś znalazł.Jest to sklep na dworcu Głównym są dwa stoiska:mięsny i cukierni.Bardzo proszę o pomoc.