Wpisy 36 787 – 36 886
30 grudnia 2008 20:25 → 31 grudnia 2008 16:11, 100 wpisów
juz wiem o co ci chodzi
chodzi ci o zaklady kombi za 1 zl
roznimy sie tylko tym ze ty nadasz to za 1 zl a ja nadaje zakladem prostym za 2 zl
co niesie za soba inne wygrane w przypadku trafienia liczb
chodzi ci o zaklady kombi za 1 zl
roznimy sie tylko tym ze ty nadasz to za 1 zl a ja nadaje zakladem prostym za 2 zl
co niesie za soba inne wygrane w przypadku trafienia liczb
tomcio1972-tak,chodzi mi zaklady kombiw,w zakladzie prostym musisz wszystkie liczby trafic tu masz mozliwosc 2 bledow
ICEMARIO dzis fortuna byla czynna wiec na sume 810,5 mozna bylo wyslac a jutro tez jest czynna tylko od 9.30-14,30 i masz racje mozna zaryzykowac troche kasiorki,bo lada chwila bedzie zmiana.Pozdrawiam
gregor na to samo wychodzi.
Ja dzis poprostu rozpisalem sobie 4 liczby na 1 czworke i 4 trojki takze moge miec tylko jeden blad
jakbym do tego dopisal zaklady z dwoma liczbami to tez bym mogl miec 2 bledy.
Razem byloby 1+4+6= 11 zakladow
kazdy po 2 zl to 22 zl
2 bledy to 18 zl
U ciebie jest 11 zakladow po 1 zl
2 bledy to 9 zl
Jak widzisz na to samo wychodzi.
Ja dzis poprostu licze na 0 lub 1 blad.
1 blad to 90 zl wygrana czyli 9 x wiecej od kosztow nadania( 10 zl)
Takze moge ta czworka grac az 9 losowan i raz trzeba trafic 3 liczby z 4.
Ja dzis poprostu rozpisalem sobie 4 liczby na 1 czworke i 4 trojki takze moge miec tylko jeden blad
jakbym do tego dopisal zaklady z dwoma liczbami to tez bym mogl miec 2 bledy.
Razem byloby 1+4+6= 11 zakladow
kazdy po 2 zl to 22 zl
2 bledy to 18 zl
U ciebie jest 11 zakladow po 1 zl
2 bledy to 9 zl
Jak widzisz na to samo wychodzi.
Ja dzis poprostu licze na 0 lub 1 blad.
1 blad to 90 zl wygrana czyli 9 x wiecej od kosztow nadania( 10 zl)
Takze moge ta czworka grac az 9 losowan i raz trzeba trafic 3 liczby z 4.
opa wiesz moze ile max mozna postawic w fortunie na 20 z 80 parzyste nieparzyste
Gratulacje przyjmuję po 22.15 :) Zuza mam nadzieję że tym razem wysłałaś
HOSIU !PYTANIE ZA 100 PUNKTÓW TYPUJESZ I GRASZ CZY TYLKO TYPUJESZ? POZDRAWIAM
HOSIU JAK WIDZĘ NA 3 LICZBY GRASZ W JEDNYM ZAKŁADZIE!ZNAJOMA METODA!
"filemon27" - maksymalna stawka na 1 kupon w FORTUNIE to 600zł.
Oczywiście jednorazowo... :)
Oczywiście jednorazowo... :)
Hosia dzisiaj wysłałam , dzieki :) Jutro też oczekuje na Twoje typy:)
Dziękuję Wszystkim za gratulki .Chyba przerzucę się na trójki.
Zuza jestem cały czas na gg. Ktoś do mnie pisał ale się nie przedstawił więc nie odpowiadam
Zuza jestem cały czas na gg. Ktoś do mnie pisał ale się nie przedstawił więc nie odpowiadam
Ja tam ubolewam, że trudno jest trafić 0/10 w ML. Inwestując 120 PLN w bukmacherskie zakłady grając systemem 7/10 po 1zł na liczby co nie padną przy:
0/10 wygrywa się 354 zł
1/10 wygrywa się 106 zł
0/10 wygrywa się 354 zł
1/10 wygrywa się 106 zł
2 x 8/10 - ML
5/12 - EX
Dobre strzaly dzis w typowniach
5/12 - EX
Dobre strzaly dzis w typowniach
Zuza napisałaś jedno zdanie i...... ja Ci odpisałam i...... no właśnie i CO? :) Czemu nie odpisujesz?
hej dlugo mnie tu nie bylo ale bede teraz czesciej zagladac.
ja tez gram w fortunie przewaznie 4 liczby od konca sierpnia do konca pazdziernika ograbilam ich na 3 tys.wysylam po 4 liczby za 3 zl ale teraz posucha:-) co mnie martwi:-(nie rozumiem tego jak sie gra na te zaklady proste i kombin.moze ktos blizej wyjasni i czyto chodzi o fortune?dzis kolejna klapa o wygranej pozdrawiam wszystkich
ja tez gram w fortunie przewaznie 4 liczby od konca sierpnia do konca pazdziernika ograbilam ich na 3 tys.wysylam po 4 liczby za 3 zl ale teraz posucha:-) co mnie martwi:-(nie rozumiem tego jak sie gra na te zaklady proste i kombin.moze ktos blizej wyjasni i czyto chodzi o fortune?dzis kolejna klapa o wygranej pozdrawiam wszystkich
Hosia widzę że cały czas do przodu,ja odpuściłam może ostatni dzień roku coś da?gratulacje!!!cieszę się Twoją dobrą passą,dzisiaj dałam się namówić i kupiłam milionosa,jutro sie okaże.A
Chwilunia kochani nie wszyscy na raz bo dotałam czkawki. Piszę z 7 osobami naraz
Przepis na cały rok
Wziąć dwanaście miesięcy
Obmyć je dobrze do czysta
Z goryczy, chciwości, pedanterii i lęku
I podzielić każdy miesiąc na 30 albo 31 części
Tak, żeby zapasu starczyło dokładnie na rok.
Każdy dzionek przyrządza się oddzielnie
Biorąc po jednej części pracy
I dwie części wesołości i humoru
Dodać do tego trzy kopiate łyżki optymizmu,
Łyżeczkę tolerancji
Ziarnko ironii
I szczyptę taktu.
Następnie masę tę polewa się obficie miłością.
Gotowe danie ozdobić bukiecikiem małych
uprzejmości
I podawać codziennie z pogodą ducha i nadzieją w sercu
I filiżanką ożywczej herbaty.
Hosiu - trojki jednak wchodza ;) U mnie tez do przodu. Pozdrawiam ;)
Widziałam właśnie . Bardzo się cieszę .Dobrze, że nie wszystkie 75 zamieniłeś na74 i wywaliłeś parę 30
Dokladnie tak, nastepnym razem mozna sie bardziej przylozyc ;) Jutro na gg ?
Niech w Nowym Roku Wasze najskrytsze marzenia znajdą urzeczywistnienie, świat będzie dla Was pełen ciepła, radości, przyjaciół,a w Waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
Niech każdy nowo poznany człowiek w Waszym życiu będzie przyjacielem, każda chwila radością, a miłość niech nigdy nie opuszcza Waszej duszy
Życzy Wszystkim Hosia
Niech każdy nowo poznany człowiek w Waszym życiu będzie przyjacielem, każda chwila radością, a miłość niech nigdy nie opuszcza Waszej duszy
Życzy Wszystkim Hosia
Gratulki dla wszystkcich co coś trafili.:)
o mój boze .. tak powiedziałem jak zobaczyłem mój kupon :D było o włossssssssssssssssssssssssss
Cymabał
Kazdy ma jakieś tam swoje przemyslenia itp.
Ktos ma podkowe,ktora przynosi szczescie,ktos nie gra w poniedziałki,ktoś nie upublicznia swoich typow bo lotto czuwa,ktoś obstawia tylko po 13-tej,ktos po setce ;-)
Nie można za to nikogo krytykować.
O to mi tylko chodziło.
Mam nadzieje,że Cie nie uraziłem :-)
Kazdy ma jakieś tam swoje przemyslenia itp.
Ktos ma podkowe,ktora przynosi szczescie,ktos nie gra w poniedziałki,ktoś nie upublicznia swoich typow bo lotto czuwa,ktoś obstawia tylko po 13-tej,ktos po setce ;-)
Nie można za to nikogo krytykować.
O to mi tylko chodziło.
Mam nadzieje,że Cie nie uraziłem :-)
jestem panowie i panie bardzo blisko
zaczynam czuc TS :DDDDD
jestem panowie i panie bardzo blisko
O tej porze nocy Typerze Szóstek brzmi to co najmniej dwuznaczne :D. Nie sądzisz Maksiu? ;))
O tej porze nocy Typerze Szóstek brzmi to co najmniej dwuznaczne :D. Nie sądzisz Maksiu? ;))
Nawet bardzo dwuznacznie. hehe
głodny o chlebie hehe
W koncu dzis Sylwestra. ;-)
Może typer już obchodzi? ;-)
Nie ładnie-nie chce sie podzielić czuciem :-(
Może typer już obchodzi? ;-)
Nie ładnie-nie chce sie podzielić czuciem :-(
Nie da się ukryć ;D Idę spać chłopaki. Może oszukam głód ;D Dobrej Nocki
...i tu Typer trafiłeś w 10-ke:-)
Bo też jestem"głodny" i też"chleb" mi na mysli.
Ale ten procentowy.:-)
Dlatego moje skojazenie bylo z Sylwestrem.
:-)
...A gdzie tam połnoc... :-(
Bo też jestem"głodny" i też"chleb" mi na mysli.
Ale ten procentowy.:-)
Dlatego moje skojazenie bylo z Sylwestrem.
:-)
...A gdzie tam połnoc... :-(
Zrób Maksiu mały falstart. W końcu każdy może się pomylić.:)
Pozdrawiam Cię
Pozdrawiam Cię
Sam?
O tej godzinie?
A jak na jutro braknie?
Albo przespie impreze? :-)
Też Cie pozdrawiam. :-D
O tej godzinie?
A jak na jutro braknie?
Albo przespie impreze? :-)
Też Cie pozdrawiam. :-D
witam.w końcu jestem parę złoty do przodu.zwyczajnie nic nie wysłałem.
Trochę wymuszone te moje typy ale podam na ML na jutro 7 15 17 27 71 te liczby bo 7 mi chodzi po głowie i 15 aby TS nie zbankrutował;)
Ricom :Już chciałam pogratulować Ci trójeczki a to był wpis z 29 Jaka szkoda! Co na dziś planujesz? Twoje typowania dobrze na mnie działają :)
OPCIU: Widzę że powoli nabierasz wiatru w żagle. Tak trzymaj. Nie zauważyłam wczoraj Twojego wpisu.Zginął pomiędzy rozważeniami o kombinacjach :(
Wczoraj "kw1618" napisał:
"36806. Ja tam ubolewam, że trudno jest trafić 0/10 w ML. Inwestując 120 PLN w bukmacherskie zakłady grając systemem 7/10 po 1zł na liczby co nie padną przy:
0/10 wygrywa się 354 zł
1/10 wygrywa się 106 zł
kw1618 2008-12-30 (22:39) "
Idąc tym tokiem myślenia , można w Totomixie zagrać na liczby NIE z ( kursem 1,22 ) systemem pełnym 9z11 - za 55zł ( bo 55 zakładów ze stawką minimalną 1zł ) i wtedy gdy:
0/11 wygrywa się 330 zł
1/11 wygrywa się 60zł , czyli zwrot stawki.
Wtedy mając nawet co 5. podejście to 0/11 będziemy wygrani , bo koszt gry wyniesie 5x55=275 , zaś wygrana: 330 x 0,9=297 zł, a ponadto możemy w międzyczasie mieć także 1/11, dające dodatkowo 60x0,9=54zł.
Co nie zmienia słusznej w/w uwagi , że nie jest to łatwy sposób grania...
"36806. Ja tam ubolewam, że trudno jest trafić 0/10 w ML. Inwestując 120 PLN w bukmacherskie zakłady grając systemem 7/10 po 1zł na liczby co nie padną przy:
0/10 wygrywa się 354 zł
1/10 wygrywa się 106 zł
kw1618 2008-12-30 (22:39) "
Idąc tym tokiem myślenia , można w Totomixie zagrać na liczby NIE z ( kursem 1,22 ) systemem pełnym 9z11 - za 55zł ( bo 55 zakładów ze stawką minimalną 1zł ) i wtedy gdy:
0/11 wygrywa się 330 zł
1/11 wygrywa się 60zł , czyli zwrot stawki.
Wtedy mając nawet co 5. podejście to 0/11 będziemy wygrani , bo koszt gry wyniesie 5x55=275 , zaś wygrana: 330 x 0,9=297 zł, a ponadto możemy w międzyczasie mieć także 1/11, dające dodatkowo 60x0,9=54zł.
Co nie zmienia słusznej w/w uwagi , że nie jest to łatwy sposób grania...
W Nowym Roku - Zdrowia,Szczęścia,Powodzenia, rewelacyjnych trafień i TS-a z równowagi finansowej wytrącenia -- Januszowi Pasko oraz Wszystkim MiniChatownikom.
Pozdrawiam i najlepszego
Pozdrawiam i najlepszego
W Los Milionos losowanie tak czy inaczej z 850 000 losów, informacja ze strony Lotto . . . i tu ujawnia się złodziejstwo jawne . . .
Witam Cię Edi .Dosyć często zdarza mi się trafic 4z7 Napisz proszę jak najlepiej to zagrać i rozpisać. Jeśli już o tym pisałeś to tylko zasygnalizuj. Znajdę :)
Pozdrawiam i z góry dziękuję, bo wiem ,że nie zawiedziesz ;)
Pozdrawiam i z góry dziękuję, bo wiem ,że nie zawiedziesz ;)
marmw - gdzie tak napisali?? nie martw sie i tak wykupia dzisiaj wszystkie, bo ja tez mam zamiar puscic !
Z tymi losami to było do przewidzenia. Skoro sprzedają do ostatniej chwili a przecież nie prowadzi się ścisłego zarachowania co sprzedano to jak mają losować ze sprzedanych? Ja nie kupiłam
W FAQ do Los Milionos tak napisali. Przypuszczam, że kolejnym krokiem będzie podanie do informacji, że wszystkie losy sprzedane, żeby nikt się nie burzył . . .
dziś mam urwanie głowy NIE IDZIE SIĘ SKUPIĆ . A jeszcze każdy typuje co innego. Oby do Nowego Roku
a no jest losowane jest z 850 000 ale to nie mozliwe bo co milion padnie na pustym ?? sciema ale i tak zagram bo musze dac sobie szanse jeszcze w starym roku i na nowy rok DL puscic.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU DLA KULKOWICZÓW ŻYCZY SANDACZ wel OREK
Witaj hosia!
Oto potencjalnie najmocniejsze rozwiązania teoretyczne dla w/w Twego problemu , który zapewne w sposób praktyczny mógłbym dogłębniej zbadać osobiście , ku obopólnej satysfakcji w postaci Twego wielokrotnego szczytowania ( trafnymi wynikami ) ...
SYSTEM skrócony na 12 zakładów prostych rozpisanych po 3 , ze 100% gwarancją trafienia "3" przy 4z7:
a/ 1-2-5; b/ 1-2-7; c/ 1-3-6; d/ 1-4-6
e/ 1-5-7; f/ 2-3-4; g/ 2-5-6; h/ 2-5-7
i/ 3-4-5; j/ 3-4-7; k/ 3-6-7; l/ 4-6-7.
Rozważ proszę grę wg takich możliwych założeń:
1/ gra na oczekiwanie trafienia "3" z kursem 50, w FORTUNIE dającym przy stawce 2zł 50x2złx0,9=90zł netto przy jednostkowym koszcie gry 12x2zł=24zł
2/ gra wszystkich 12 linii( zakładów ) w/w systemu jako oddzielne zakłady systemem 2z3 , co przy koszcie 12 x (2z3)=12x3=36x1zł=36zł da ( jako najbardziej prawdopodobne ) w momencie trafienia:
a/ 4z7 - 10x"2" , a w Totomixie to jest 3,2x3,2x0,9x1złx10=92,20zł ZYSK 56,20 zł
b/ 3z7 - 5x"2" , a w Totomixie to jest 3,2x3,2x0,9x1złx5=46,10zł ZYSK 10,10 zł
c/ 2z7 - 2x"2" , a w Totomixie to jest 3,2x3,2x0,9x1złx2=18,40zł STRATA 18zł ,czyli ODZYSKANE 50% kosztu gry.
Pozdrawiam Cię cieplutko i życzę najlepszego w życiu całego Nowego Roku!
edi8
Oto potencjalnie najmocniejsze rozwiązania teoretyczne dla w/w Twego problemu , który zapewne w sposób praktyczny mógłbym dogłębniej zbadać osobiście , ku obopólnej satysfakcji w postaci Twego wielokrotnego szczytowania ( trafnymi wynikami ) ...
SYSTEM skrócony na 12 zakładów prostych rozpisanych po 3 , ze 100% gwarancją trafienia "3" przy 4z7:
a/ 1-2-5; b/ 1-2-7; c/ 1-3-6; d/ 1-4-6
e/ 1-5-7; f/ 2-3-4; g/ 2-5-6; h/ 2-5-7
i/ 3-4-5; j/ 3-4-7; k/ 3-6-7; l/ 4-6-7.
Rozważ proszę grę wg takich możliwych założeń:
1/ gra na oczekiwanie trafienia "3" z kursem 50, w FORTUNIE dającym przy stawce 2zł 50x2złx0,9=90zł netto przy jednostkowym koszcie gry 12x2zł=24zł
2/ gra wszystkich 12 linii( zakładów ) w/w systemu jako oddzielne zakłady systemem 2z3 , co przy koszcie 12 x (2z3)=12x3=36x1zł=36zł da ( jako najbardziej prawdopodobne ) w momencie trafienia:
a/ 4z7 - 10x"2" , a w Totomixie to jest 3,2x3,2x0,9x1złx10=92,20zł ZYSK 56,20 zł
b/ 3z7 - 5x"2" , a w Totomixie to jest 3,2x3,2x0,9x1złx5=46,10zł ZYSK 10,10 zł
c/ 2z7 - 2x"2" , a w Totomixie to jest 3,2x3,2x0,9x1złx2=18,40zł STRATA 18zł ,czyli ODZYSKANE 50% kosztu gry.
Pozdrawiam Cię cieplutko i życzę najlepszego w życiu całego Nowego Roku!
edi8
Hosia,
innym możliwym rozwiązaniem jest też gra w FORTUNIE systemem na 9 zakładów po 5 skreśleń , czyli każdą linię rozpisu jako oddzielny system 4z5 ze stawką 1zł:
a/ 1-2-3-4-5
b/ 1-2-3-6-7
c/ 1-4-5-6-7
d/ 2-3-4-5-6
e/ 2-3-4-5-7
f/ 1-2-4-6-7
g/ 1-2-5-6-7
h/ 1-3-4-6-7
i/ 1-3-5-6-7
Koszt nadania to 9 x(4z5)=9x5x1zł
=45zł , a trafienie 4z7 przy tym kursie 200 za 4/4 w FORTUNIE , da 200x0,9x1zł=180zł netto.
Jeżeli - jak napisałaś - masz dość często takie trafienia 4z7, to rozważ ew. grę tym systemem w jakiejś rozsądnej co do czasu jej trwania progresji stawkowania...
Pzdr.
edi8
innym możliwym rozwiązaniem jest też gra w FORTUNIE systemem na 9 zakładów po 5 skreśleń , czyli każdą linię rozpisu jako oddzielny system 4z5 ze stawką 1zł:
a/ 1-2-3-4-5
b/ 1-2-3-6-7
c/ 1-4-5-6-7
d/ 2-3-4-5-6
e/ 2-3-4-5-7
f/ 1-2-4-6-7
g/ 1-2-5-6-7
h/ 1-3-4-6-7
i/ 1-3-5-6-7
Koszt nadania to 9 x(4z5)=9x5x1zł
=45zł , a trafienie 4z7 przy tym kursie 200 za 4/4 w FORTUNIE , da 200x0,9x1zł=180zł netto.
Jeżeli - jak napisałaś - masz dość często takie trafienia 4z7, to rozważ ew. grę tym systemem w jakiejś rozsądnej co do czasu jej trwania progresji stawkowania...
Pzdr.
edi8
...no to mamy rekord w +/-810!!!...12 razy pod rzad przerwa...kogucie chyba u ciebie otwarta Fortuna bo u mnie zamknieta:(
pzdr.nara:)
pzdr.nara:)
iwona40 -napisz na moje gg-znajdziesz w typowaniach) to sprobuje ci przyblizyc systemy w fortunie
Hosiu,
w uzupełnieniu do ostatniego systemu na 9 zakładów po 5 skreśleń , granego systemem 4z5 przy koszcie 45zł - a więc o 10 zł więcej niż kosztuje system pełny 4z7 mający 35 zakładów:
specjalnie przedstawiłem Ci tę nieco droższą wersję gry , a wynika to z tego , że w tym rozpisie są takie "czwórki" , które w nim występują po 2 lub nawet 3 razy jak np. te:
a/ 1-2-6-7
b/ 1-3-6-7
c/ 1-4-6-7
d/ 1-5-6-7
e/ 2-3-4-5
a to przy ich trafieniu da Ci podwójną bądź nawet potrójną wygraną przy tym samym koszcie nadania - a co nie miałoby miejsca przy trafieniu którejś z tych "czwórek" przy grze systemem pełnym za 35 zł, w którym przy trafieniu 4z7 żadna "czwórka" się nie powtarza...
I to jest właśnie powód , dla którego ten nieco droższy wariant gry Ci przedstawiłem.
w uzupełnieniu do ostatniego systemu na 9 zakładów po 5 skreśleń , granego systemem 4z5 przy koszcie 45zł - a więc o 10 zł więcej niż kosztuje system pełny 4z7 mający 35 zakładów:
specjalnie przedstawiłem Ci tę nieco droższą wersję gry , a wynika to z tego , że w tym rozpisie są takie "czwórki" , które w nim występują po 2 lub nawet 3 razy jak np. te:
a/ 1-2-6-7
b/ 1-3-6-7
c/ 1-4-6-7
d/ 1-5-6-7
e/ 2-3-4-5
a to przy ich trafieniu da Ci podwójną bądź nawet potrójną wygraną przy tym samym koszcie nadania - a co nie miałoby miejsca przy trafieniu którejś z tych "czwórek" przy grze systemem pełnym za 35 zł, w którym przy trafieniu 4z7 żadna "czwórka" się nie powtarza...
I to jest właśnie powód , dla którego ten nieco droższy wariant gry Ci przedstawiłem.
Życzę Wam dużo zdrowia, bo ono jest najważniejsze (tak mówią ponoć..), spełnienia wszystkich marzeń, dużo radości i kreatywności w doborze trunków w tym szczególnym dzisiaj dniu i zero kaca [!!] ;) Udanego Sylwestra i oby ten rok był dla Was lepszy od poprzedniego :) Oraz wysokich wygranych i rozbicia TS.
NA STRONIE TS NIEMA LICZNIKA LOS MILIONOS!A WIĘC SPRZEDALI WSZYSTKO!!!ZAPEWNE TO SCIEMA!!!!
Dziękuję Edi za poświęcony mi czas. Wiedziałam, że się na Tobie nie zawiodę jeśli chodzi o rozpiski.Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
KOCIO nie spzredali wszystlich losów mileniosów.. ale zapewne padan te wygrane o których mówili .. ma byc hucznie dzisss ..Happy NEW
Pewnie sie nie dowiemy ile milionosów nie sprzedali. Ale pewnie ze 100 000 zostanie alboi więcej.
...WITAM WSZYSTKICH ZIOMALI PO KUPONIE...PROSTO Z PSYCHOLKA NA NOWY ROK DLA KAŻDEGO CHOĆBY JEDNEJ GŁOWNEJ WYGRANEJ POKOJU DUCHA NADZIEI SPEŁNIENIA MARZEŃ I DO DIASKA NIECH MOC LICZB BĘDZIE PRZY NAS
>>>DLA PASKO DALSZEGO ROZWOJU TEJŻE STRONKI ORAZ WSZYSTKIGO NAJ...OGÓLNIE HAPPPY NEW YEAR 2 0 0 9 POZDROWIONKA
>>>DLA PASKO DALSZEGO ROZWOJU TEJŻE STRONKI ORAZ WSZYSTKIGO NAJ...OGÓLNIE HAPPPY NEW YEAR 2 0 0 9 POZDROWIONKA
Ale i tak pewnie kilka baniek na tym zarobią na czysto. Więc to nie będzie klapa.
Icemario wlasnie wrocilem z Fortuny jest u mnie czynna do 14.30 natomiast jutro zamknieta.Co do rekordu 810.5 powyzej to moze masz racje bo ja nie wiem ile wynosi rekord ale skoro ty tak piszesz to znaczy ze wiesz.Pozdrawiam.
LOSOWANIE LOS MILIONOS NIE POKAŻĄ W TV O 22 ZOSTANĄ PODANE WYGRANE PO 1MLN.
czy ktoś wie gdzie będzie można odczytać wyniki loterii milionos ????
witam wszystkich graczy, niechaj jeszcze w starym roku zakopiemy wszystkie troski, niepowodzenia,a z NOWYM ROKIEM przyjmijcie samo DOBRO, jak najwięcej WYGRANYCH,i oby lotto więcej kulki uwalniało.
WYNIKI LOS MILIONOS SPRAWDZIĆ MOŻNA NA WWW.LOTTO.PL ALE JESZCZE NIE TERAZ
Dużych wygranych w nadchodzącym Nowym 2009 Roku dla wszystkich "Kulkowiczów".
pewnie dziwnym trafem 1/4 wygranych bedzie wniesprzedanych losach bo nie wierze zebvy wszystkie dzis poszly.chyba ze lotto zrobi walek