Wpisy 3 676 900 – 3 676 999
1 listopada 2019 08:26 → 1 listopada 2019 10:56, 100 wpisów
Jutro na 14 sta się zagra
To może być dobry miesiącdziś szanuje Wszystkich Świętych i nie gram
I nikt nie trafi i wtedy gdy nikt nie trafi za 3/5 dostane 50 zł a za 4/5 1000 ponad
Pora do kościółka i na cmentarz odwiedzic bliskich
Zajrzę na losowanie
Zajrzę na losowanie
gwiazdor zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 852611 i wygrał(a) 3000 zł
Gwiazdor na sucho
Udało się puscic w sklepiku odrazu 1x7 na 2 losowania 2xmini a na 14h 1x10 1x5 bo nie wiem czy bede wylazic później
Mie nie boli mię boli tylko wtedy gdy trafię na sucho ja
Mewa mój rekord w tym roku czytaj wpis czatu 3592987 to było na sucho ...w tedy mnie zabolało śmiałem się z tego
Co tam chłopcy za dylemat
Mewa sprawdziles wpis chodź także głosowałem na pis sprawdź wpis 3592987 osa ty nie na cmentarzu
Jo nie gram
Sorry zb jeszcze zyje
A ja już myslalem ze na cmentarzu
No dziś to przesada handel choć po poludniu
Osa punkty wygrałeś ze mną.
Zb udawaj że mnie nie ma
Zb
Islandorka nie chcesz zmienić pracy u Szerszenia zarobisz 8000
Kazdy robi jak uwaza gdybym mial sklepik wiedzial ze co nie co zarobie od 10 lub 12 bym otworzył
Zb martw się o sie
Keno to paranojanie
Osa ja się o siebie nie martwię jestem singlem i zarabiam powyżej średniej krajowej
Zb to powiedz w jakiej branży no...
Jeśli ho o keno typowalem patrząc na losowania w typowaniu keno chyba 3-4 ostatnie sa z nich wybieram aczkolwiek mam też stale wg mnie czesto chodzace lecz dzis typowania z ost 4 losowan jakie sa w typowaniu
Zb za swoje kupiłam sobie auto ubexp. Mechanik wszystko za moje i na chleb też mam
Nie mogę chyba to było we wrześniu ktoś z okolic kęty mię tu sprzedał prawie gdzie pracuje
Isa dopiero po luknieciu kg od cie luklem w keno bo nie wiedziałem o co ci ho się musiałem domyslec
Koliberku
Oj ptaszyno pytam o jedno
Sony
Islandorka dodatkowe ubezpieczenie mam wrobocie grupowe jak kopne w kalendarz ktoś dostanie za mnie ponad 100000
Zb przepisz na mnie po starej znajomosci
Pytasz jak kobieta wiekszymi skrot ami a facet ma się domyślić myslec wiesz jakie to ciężkie zwłaszcza na kacu
Nigdy
Ale pytałam w jakiej branży pracujesz no powiedz
Przyjedz do ket
Zb bądź kolega
Ptaszku że co
Ptaszku że co
Isa a nic ide w keno na 2 losowania cos typic i takie tam bede ziorał miłego
Dobra chopy wpisy uciekają cza cis z obiadem myśleć
Islandorka mam przepisane na sasiadke a ona na mnie....jak ona szybciej kopnie to ja dostane a jak jo kopne w kalendarz to ona dostanie. ......baby żyją dłużej czyli chyba ona dostanie
Zibi Tak patrzę i widzę że mieszkamy w sumie niedaleko od siebie
Gdzie mieszkasz
W Bulowicach
Witam wszystkich
mini
10,13,17,31,37
5,15,17,29,41
Multi
19,23,26,48,75
Pozdrawiam
mini
10,13,17,31,37
5,15,17,29,41
Multi
19,23,26,48,75
Pozdrawiam
polon zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 852621 i wygrał(a) 500 zł
Gdzie to jest
Witam wszystkich
Sebastian czemu nie zatrudnisz osy za 8000 zł
Bo by musiała kopać groby
Gosia
Zbigniew
Zbigniew
Osę chętnie zatrudnię ale jeszcze nie teraz
Gosia to jesień
Zbigniew A Ciebie zatrudnię za 10 000 zł chcesz ?
Gosia mam Na tę chwilę mam dodatkowe liczby
6 i 9
6 i 9
Nie ...osa jest w potrzebie jak gra to tylko za 2.5 zł bo więcej nie ma przelej jej na konto 8000
Zbigniew chyba nie powiesz ze jako pracownik fizyczny zarabiasz wiecej jak 3k???
Zbigniew A Ty nie możesz jej przelać 15 000 zł?
Zbigniew chcesz się z Osą żenić to pokaż jaki jesteś facet i przelej jej 25 000 zł.
Niech zobaczy że nie jesteś sknera
Niech zobaczy że nie jesteś sknera
Tak jako pracownik w zakładzie pracy mam ponad 3000 przelewu co miesiąc. ..pracuje na hali w zimie ciepło w lecie ciepło itp itd
ale z nadgodzinami chyba tyle
3320 dostane za miesiąc pazdziernik bez godzin nadliczbowych. Forsami wie oco chodzi
To gdzie ty robisz ze tyle placa???
Dzień dobry życzę wszystkim i sobie dużo wysokich wygranych w listopadzie
O forsami dziękujemy wam Polacy żeście wyjechali forsami wiesz oco chodzi
Forsami nadliczbowych jesteś ja dziś nie
Ocieplenie przyszło idę na spacer
Witam wszystkich
3 676 986. jarek21 wzajemnie
Arczibalik73
Tomi dzis6nie chodź do parku tylko na cmentarz
3 676 992. Sebastian_M