Wpisy 3 676 569 – 3 676 668
31 października 2019 14:21 → 31 października 2019 16:39, 100 wpisów
Gosia.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Taka ciekawostka. - stały zestaw Gosi.
56, 59, 66 - 8, 14, 64 - 7, 36, 41.
Prognoza:4/9. Jest... 5/9.
56, 59, 66 - 8, 14, 64 - 7, 36, 41.
Prognoza:4/9. Jest... 5/9.
Forsami.
Ma full mocnego w garażu... Dziś wypije bo jutro jadę na cmentarz
Gosia:
Traf 6-8/9 to się taki zestaw dokładnie... prześwietli.
Wtedy możesz dużo wygrać.
Traf 6-8/9 to się taki zestaw dokładnie... prześwietli.
Wtedy możesz dużo wygrać.
Przerwa.
hej
8/13/25/29/33 - 5 weszł kiepsko rozpisane na 4 zakładach
oboki
8/13/25/29/33 - 5 weszł kiepsko rozpisane na 4 zakładach
oboki
Zagrałem Mini do niedzieli jutro Święta Wszystkich Świętych a ja On Line nie gram bo mam sznurek nimom Liny
poprawka 2x4/7 3/7 i pustak nie dopatrzyłem jednego trafienia , wzrok już nie ten
Jadę dziś na cmentarz do Dębicy bo jutro nima szans autem na Wielopolską przyjade I co powiedzą Panie tu zajęte..
3 676 598. Wojtt
wojtt spoikojnie własnie sprawdzam co wyszło w multika i oczom niewierze wyszły moja cała 7/7 a ja kuponu niewysłałem tez choc miałem wysłac, ale czekałem na liastonosza bo miał mamie przyniesc smieszna emeryture , i miałem isc wysłac lotka, ale listonosz pojawil sie dopiero teraz o 15, a ja za kase na lotka na okres promocji poleciałem kupić chryzanteme na grób, gdyby listonosz przyszedł wczesniej to bym lotka tego wysłał napewno a;le nieprzyszedl wczesniej iniewysłałemn i 7/7 poszło sie rabac, wkurzyłem sie ze hej,, ale na wieczór juz puszcze aby bylo na te kilka dni do konca poromocji, kurcze całe 7/7 bym trafił
wojtt spoikojnie własnie sprawdzam co wyszło w multika i oczom niewierze wyszły moja cała 7/7 a ja kuponu niewysłałem tez choc miałem wysłac, ale czekałem na liastonosza bo miał mamie przyniesc smieszna emeryture , i miałem isc wysłac lotka, ale listonosz pojawil sie dopiero teraz o 15, a ja za kase na lotka na okres promocji poleciałem kupić chryzanteme na grób, gdyby listonosz przyszedł wczesniej to bym lotka tego wysłał napewno a;le nieprzyszedl wczesniej iniewysłałemn i 7/7 poszło sie rabac, wkurzyłem sie ze hej,, ale na wieczór juz puszcze aby bylo na te kilka dni do konca poromocji, kurcze całe 7/7 bym trafił
Arczi Witaj..skąd Pan żeś jest Kolego...jak ze Świdnicy to jest praca dla Ochroniarza...wczoraj czytam ogloszenie....
Arczi wszystko to jest wina Listonosza albo dziecko zmajstruje albo za późno emeryture przyniesie a do pioruna z nim
Forsami jedziesz na cmentarz do Dębicy , ale wracasz czy juz zostajesz
3 676 613. Forsami cześć forsami nie niejestem ze świdnicy mieszkam niedaleko świdnicy, tak wiem ze potzrbuja ochroniarza ale z grupa inwalidzka pierwsza i tylko z terenu sidnicy, byłem dowiadywałem sie juz, ale dziekuje za cynk
Nima pracy i nie będzie to nie to nie do jasnej już mnie to zaczyna denerwować
Forsami zobacz na zielonej orginalne rzeczy kupione parę stówek wydałem w jeden dzień
3 676 614. Forsami wiesz ja miałem kase na lotka, ale wziolem i poleciałem kupic chryzanteme, na grób wojka mojej mamy brata, , bo jego dzieci ani zona jewgo i od śmierci jego nie pamietaja onim wcale, że ktoś taki był, wogole wojek zginoł nagle i od 45 lat nikt z dzieci go tam nieodwiedza ja sie grobem opiekuje i wszystko tam robie co roku, wczoraj tez byłem posprzatałem u wujka i u kilku znajomych którzy juz tez nikogo niemaja ,co roku tak robie, trzeba tam tez kupic kwiaty jakiegos znicza ,a nato trzeba kase a jak nie pracujesz to skad wezmiesz,moja matulka tez ma niska rente i z tego razem zyjemy i jakos dajemy jeszcze rade, jest ciezko, ale jest jak jest, i narazie tak musi byc , dopoki nie znajde jakiejs normalnej pracy ,
kiedys w ochronie rzadali i przyjmowali ludzi z 3 i 2 grupa inwalidzka , pozniej to zmienili na tylkogrupe 1 i 2, z trzecia grupa inwalidztw niechca nikogo, bo tu mnirejsze dotacje dostaja z rzadu do 3 grupy,
Arczi z twoimi problemami to nie pasuje to tamto będzie ciężki ci znaleźć w ogóle prace choć życzę ci jak najlepiej
Podejrzewam że jak bym tam pojechał gdzie mieszkasz znalazł bym ci prace ale to tamto by ci nie pasowało
forsami a ja mam trzecia grupe i w dodatku niepłatna, jakk inni, zreszta teraz z ludzi chorych i z jakims inewalidztwem sie na sile uzdrawia, ZUS i skarbówka to najwieksi złodzieje są, mam trudnosci z z znalezieniem pracy przez ze wzgledów zdrowotnych, kiedys takk niebyło teraz bezrobocie spada tylko w słupkach i u analityó na wiejskiej w warszawie, a teraz sie podwyzszy bo ludzie zakonczyli juz prace sezonowe, i pojda słupki do góry
czego niepowiedza ze bezrobocie spadło bo 11 milionów ludzi wyemigrowało na zachód za chlebem i wali ich polska gospodarka,nikt tu niechce przymierac głodem chce godnieie zyc, zostali tu tylko starsi ludzie i ci co maja 500plus,inni zdrowi wyjechali, podejrzewam ze kjakby teraz zabrali te 500+ to wszyscy co to pobieraja tez by z tand wyjechali i zostali by tylko rzadzacy i emeryci i chorzy
3 676 643. Mulag wiem i dziekuje za miłe słowa
Arczi trzeba się za siebie wsiąść przestać narzekać a będzie dobrze a pracy jest w cholerę życzę powodzenia w szukaniu
Przed chwilą padło 1 x 9/10 w Keno. Zobacz szczegóły
3 676 645. Mulag nie znalazł byś mi pracy, bo ja nie wszedzie sie nadaje niemoge pracowac w zapyleniu wiec wszystkie budowy odpadaja, nieznam sie,hydraulice, mechanice czy spawqalictwie a takich ludzi gdzie niegdzie potrzebuja , ale mniemasz papirka danej specjalnosci nie przyjma CIE , ja tu ju z rózne zaklady schodzilem z apraca po strefach poskładałem dokumenty, , niestety zaklady przyjmuja obywateli ukrainy, mlodych ludzi dso 25 roku zycia z poslizgiem do 30 lat, masz wiecej , niemamy o czym rozmawiać, tak traktuja osobez wiekiem wyrzszym,
ja nie narzekam tylko mowie jak jest, ja mam ograniczona zdolnosc do pracy, a przedsiebiorcy tego nierozumieja bo chca z nie pracowników a roboty do pracy, mowisz wziasc sie za siebie, a co ja niby robie, przecierz szukam pracy ale jak mi pracodawca mowi ze mnie nie przyjmie to co mam sie z nim bić , uwas tam w waszym rejonie moze jest z praca i lepiej , szybciej sie moze mozna gdzies załapać tutaj niestety jest inaczej
Za dużo na nie u ciebie przekwalifikować nie nawet prywatnie układać będziesz miał problem z pracą dużo u ciebie na nie
Znam takich ludzi większość na nie to nie pasuje w tym się nie czuje dobrze jak nie ma co do garu wsadzić to się wszystko podejmuje nawet liście grabić ulotki roznosić co kolwiek robić nie wierzę że nic nie ma z takim podejściem nigdy pracy nie będziesz miał
Życzę ci jak najlepiej ale jak widzę jak tylko piszesz na nie to dobrze ci nie wróżę zmień podejście a będzie dobrze
Ludzi znam z chorobami gdzie tam nie powinni pracować a pracują bo muszą z czegoś żyć najwyraźniej masz z czego żyć ze tak długo szukasz
Mimo wszystko życzę powodzenia byle ci życia nie brakło potrzebujesz psychologa który ci pomoże wstać może jesteś załamany więcej wiary w siebie życzę powodzenia walcz nie pisz na nie
Znam takich ludzi z swojego miasta też mówią że szukają pracy już 11 lat jeden szuka i nie może znaleź
Mulag stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
3 676 656. Mulag juz sie przekwalikowywałem 7 razy i wiecej juz niemoge, tego zrobić bo niema jak i zaco, poco mi inne kwalifikacje jak na te co mam niemogfe znależć pracy, przez wzgledy \zdrowotne, teraz mnie tylko ratuje wygrana jakaś w gry losowe aby zadbac o zdrowie, i dalsze zycie, i znalezienie sobie tez jakiejs pracy ale jak widzisz ani słychu ani dychu ,ani z praca ani z wygrana, posłuchaj tutaj niema umnie firm sprzatajacych, w miescie to jest mała miejscvowosc, gdzie sa raptem czy 3zakłady na krzyż, jedno to kolej, gdzie nikogo sie nieprzyjmije, 2 to zakład porcelany stołowej gdzie pracuja w biurach rodzinki i na halach a tam jest ostre zapylenie,
jak pracowałem w ochronie to na tym zakładzie pracowałem, strałem sie tam kilka razy do pracy,ale nieprzyjeli mnie, bo wyszło na badaniach ze jestem alergikiem,astmatykiem i tez niemoge pracować w zapyleniu, lekarz medyycyny pracy zakładowy mi badań nie podpisał, 3 zaklad to jest zaklad drezwny stolarnia tam tez jest zapylenie ,tez tam pytałem , rozmawiałem z samym dyrektorem zakladu, powiedział ma pan uprawniemnia kaletnicze jest pan stolarzem jesli nie to niemamy o czym rozmawiac, bo ja tylko stolarzy potrzebuje, tak jest
ja jak ide gdzies za praca to nieide tylko do kadr ale i wtrzej do dyrektora, kierownika danej brygady, i z nimi rozmawiam, z konkretnymi osobami,unas nie jest takłatwo gdzies sie załapać do pracy, jesli niemasz kogoś z rodzinki gdzies na stanowisku, w jakiejs firmie to sie do pracy niedostaniesz tu liczy sie tez i kasa posmarujesz jedziesz nie posmarujesz to stoisz, i nikogo nieobchodzi czy pracujesz czy nie wazne jest tyylko to abys kase dawał na prawo i lewo i widza cie tylko gdy maja byc wybory potem juz maja cie gdzieś,
potem przechodzi do zeczywistosci szarej, mozesz dalej szukać pracy,a oni sie w kolo smieja, wszyscy sa madrzy co gdzies pracuja , latwo sie kazdemu mówi ze pracy jest podostatkiem, ludzie powtarzaja tez głupoty tak ja mowia ci analitycy w TV a to wszystko mija sie z prawda , mulag ja zawsze pracowałem i niejestem jakimś tam obibokiem, ze niechce pracowac, bo chce,
ale niemoge sobie nic odpowiedniego znależć gdzie mugłbym pracować i teze nie wszedzie dostane zgode na prace bo nie moge wszedzie pracowac, i to nie jest moja wina, ze niemoge nic znalezc tylko systemu i tego co pracodawcy sobie teraz rzadaja, a rzadaja sobie róznosci dobra lece dalej narazie wszystkim
ale niemoge sobie nic odpowiedniego znależć gdzie mugłbym pracować i teze nie wszedzie dostane zgode na prace bo nie moge wszedzie pracowac, i to nie jest moja wina, ze niemoge nic znalezc tylko systemu i tego co pracodawcy sobie teraz rzadaja, a rzadaja sobie róznosci dobra lece dalej narazie wszystkim