Wpisy 3 675 212 – 3 675 311
28 października 2019 00:04 → 28 października 2019 10:36, 100 wpisów
Cześć
3 675 212. Sebastian_M Cześć masz domnie nowa @
Arczibalik73
Widzę że masz przygody
Oby kończyły się szczęśliwie
Dziś w Mini znowu mam 2/5 A do tego u mnie 21 a wylosował i 20 i u mnie 34 a wylosował i 35
33 i 37 mam Masakra
Widzę że masz przygody
Oby kończyły się szczęśliwie
Dziś w Mini znowu mam 2/5 A do tego u mnie 21 a wylosował i 20 i u mnie 34 a wylosował i 35
33 i 37 mam Masakra
Dzien6w dzień mam 2/5 I oboki co jest ?
Arczibalik73 zaraz sprawdzę ale chyba mam Twoją nową @
3 675 215. Sebastian_M ja tez mam podobnie dzisiaj w mini tylko 1/5 wpadło w multika natomiast z10/10 tylko 4/10 kupon stały nie posłałem a szkoda bo wyszło mojich 5liczb które gram na okretke w multika a dzisiaj w niedziele nie wysłałem i bardzo szkoda bo było by 5/5 lub 5/7 to zalezy na ile bym ten kupon posłał ale to nic jeszcze spoobie to posle i odbije
3 675 216. Sebastian_M mozesz ja podać zainteresowanym osobom jakby ktoś chciał mieć zemna kontakt poza czatem, tylko osobom godnym zaufania
Ok tak zrobię
O której idziesz spac5?
O której idziesz spac5?
jeszcze nie ide spAĆ wyspałem sie wczesniej
sebastian pisałes o mini lotku ze złapałes znów 2/5 ,ja na tych liczbach co dzisiaj wyszły w mini grałem kilka dni wczesniej, czyli 33,35,37,2, ale przedwczoraj je zmienilem na inne, i to był bład bo trzeba było je poprostu powtórzyć na dalsze losowania ale niestety zrezygnowałem z nich i skreslilem na 2 dni czyli sobote i niedziele inne ui wczoraj w sobote tez złapałem tylko 2/5 a dzisiajj w niedziele tylko 1/5, czyli w mini lipa z miodem po całosci, gdybym powtórzył te 4 liczby na których grałem wczesniej dzisiaj byłaby 4/5 ale niezrobiłem tego jutro musze wymyslić coś innego na mini lotka, coś co wyjdzie
Blisko bylo eh 2 kosze mini w multi 5/9 kosz wstępnie na 14h 03,06,09,12,15,18,21,24
Witam wszystkich
może ktoś wytłumaczy mi, co oznacza numer losowania KENO ten poza przecinkiem 851556.875?
I co dzieje się na Keno, że nie ma rankingu? znowu zawis?
I co dzieje się na Keno, że nie ma rankingu? znowu zawis?
sherlokmarysia zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 851547 i wygrał(a) 250 zł
GRYSIK aja zatypowałam, bo się spieszyłam, ale sie niedawno kapnęłam. Nie może tak być na 11 los. do przodu, trza Pana Paska budzić
Przed chwilą padło 1 x 8/8 w Keno. Zobacz szczegóły
Trochę się ochłodziło, ale zimy jeszcze nie widać.
jasny szlag mnie za chwilę trafi , cholerne KENO
Wędrowca netowy, oby jak najdłużej nie było jej widać....
Nadal mam 11 losowań do przodu A co ja jestem wróżka zembuszka....
Cześć Cosik mi w Keno nie chce zapisać typowań? No nie moge zagrać
Wpis: Coś poszło nie tak.Typowania nie zostały zapisane. Ale co nie tak???
czy ktoś wie, kiedy naprawi sie keno?
jak tak nadal będzie, to trza sobie darowac ten zmarnowany czas
aaaa to spadam, nie obstawiam w ciemno
Taka ciekawostka.
Mistrz ostatniego Miejsca będzie gościem w Radiowej Jedynce.
Mistrz ostatniego Miejsca będzie gościem w Radiowej Jedynce.
PITER_L-C zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 851567 i wygrał(a) 1250 zł
Przed chwilą padło 2 x 9/10 w Keno. Zobacz szczegóły
iwett zacznie odejmować dopiero jak dojdzie do losowania, na które typowałeś
Czy Pan PASKO w ogóle wie, co się dzieje na KENO? żadnej informacji, a my sie denerwujemy, no... przynajmniej ja to na pewno, ja to chciałabym wiedzieć np. czy typowania wrócą do normy, że z losowania na losowanie się typuje, a nie na losowanie prawie za godzinę, jak to ma miejsce teraz
iwett sie martwiłeś, że nie odejmuje, Tobie zaczęło wręcz dodawać
ma cos ktos cos do multi na 14h lub dwa losowania i mini
61 73 58 64 79 53 37 a na 2 losowania 34,42,59,80,08 a mini 35 39 28 21
61 73 58 64 79 53 37 a na 2 losowania 34,42,59,80,08 a mini 35 39 28 21
hej Mewa wpisałem ci moje rozmyślania , przy takim układzie cięzki mi coś wybrac
Cześć
hey kedzior dzieki co nie co w typach jak widziales i na forum powodzenia ide puscic troszke moze byc powtorek jak i cos z ciagow 20 stek 30 stek po 4-5 sztuki dzis ale sie zobaczy co bedzie milego kedzior
Co lepiej puscic???50 kaskad na 14 czy keno na 50 losowan na 10 skreslen???
damian1983 puszcza się zawsze to, na co masz wpływ, kaskada to tylko chybił trafił
Walduś Piona
Na nic tu nie ma wplywu bo nawet jak skreslisz i tak moze nie wejsc
Damian myślę że 50 Keno .Ja bym puścił Keno
Sebo tylko popatrz na prawdopodobienstwo trafienia 10/10 keno a kaskady.Kaskader wygrywa i to sporo
Rany ile kasy przepuszczacie Ja tylko po 1 na Mini, Lotto i Ekstra. W multika nie gram
Damian a Ty chcesz grać w Keno 10 liczbami ?
Iwett
Iwety w Extra czasami gram . Ale skupiłem się teraz na Mini.
Codziennie mam 2/5 i w tym miesiącu 3x3/5
Codziennie mam 2/5 i w tym miesiącu 3x3/5
Seba też mam często 2/5 ale ciężko o 3. Raz mi się udało 4/5. Fart .W Ekstra ostatnio pod rząd 5 wygranych ale małe
W keno 11 losowań do tyłu . Na liście losujących już mnie nie ma a kasy ubuwa
A ja 1 zakład w mini i mam 3/5
I obok i by było 4/5
Zbigniew
Ach te mini ...... Chyba puszcze 50 kaskaderow na 14 u buka wpadlo wiec zaryzykuje cos tam napewno sie zwroci
Damian co grałeś u buka ?
mecze hehe
A nie lepiej zagrać kabaretowo
Przecież wiem ale pytam jakie spotkania grałeś ?
Zbigniew ale w co grać kabaretowo?
Ty i ten kabaret haha , lepiej za to bylo by puscic system jak juz
Na 3/3 w multi np 100 razy puścić ja 10 razy puszcze na 14sta
Damian system lepiej bo kabaret to tylko taka zabawa
Seba gralem pilke na gole i hokej tez na gole , dzis mam tenisa i pilke na gole