Wpisy 3 674 775 – 3 674 874
27 października 2019 00:47 → 27 października 2019 07:06, 100 wpisów
witam wszystkich obecnych
Ja z kolei chodziłem kiedyś z Bronią i pamiętam , jak kiedyś wsiadając z nią do zatłoczonego tramwaju , krzyknąłem...ja z Bronią ...Wszyscy uciekli a ja mówię do niej spokojnie...Bronia siadaj masz wolne
3 674 778. GABRIEL elyta gdzie?
3 674 777. GABRIEL
3 674 777. GABRIEL ja niema,m takiej koszulki, to po 1 po 2 wstydziłbym sie takie cos załozyć i wyjsc w takim czyms na miasto to tylko wałesa tak chodzi
3 674 787. GABRIEL tak o tym oasobniku którego teraz wspominasz kiedyś lis w swoim programie zapytał sie byłego prezydenta wałesy czy może dostać autograf w tedy były prezydent zapytał ale który autograf , jako prezydenta czy bolka
3 674 792. GABRIE a zapodaj sobie muzyke, nikomu to nie przeszkadzatak nawet widziałem takie zdiecie gdziess w necie
jak tam wasze gra i trafienia , wygraliscie cosik, czy dalej tez lipa jak i umnie
Własnie ściągnąłem program graficzny i robię logo dla totalizatora ...czterolistna lipa
3 674 802. GABRIEL a to zamiast tej szczesliwej koniczynki teraz bedzie tak?
Arczi Dla Ciebie to ja nawet zrobięlogo słonia z czterema trąbami
Gabryś
Gdzieżeś Ty bywał???
Ukrywałeś się,czy BAN Cię przytrzasł???
Gdzieżeś Ty bywał???
Ukrywałeś się,czy BAN Cię przytrzasł???
Wojtt Polecam teleturniej 1 z 10-ciu , który sponsoruje Totalizator
Wojtt 1-sze pytanie ....Jakiego koloru ma strona portalu Pasko ?
Pytanie drugie ....ile wpisów może oddać użytkownik ...Odpowiadasz 99 i sygnał błędu bo tylko 5
Totalizator położy Ci talary na oczy i wyśle do krainy wiecznego szczęścia
Wojtt Pytanie 3-cie ...Wiesz jak się nazywały owe talary na oczy ?
Zmykam na salony Nie ma Seby a więc nie ma bym tu przebywał potrzeby
Gonzaga i nie rób mi obciachu i nie udawaj się nigdy do seks-szopu z reklamacją gorących łatek
Gonzig , jak już będziesz reklamować w sekszopie towar to mów , że już jej nie kochasz
Dorabiałem w seksszopie , jako student i pamiętam jak przysła Doda i poprosiła o penisa z górnej półki. Zacząłem się tarzać ze śmiechu po podłodze a ona do mnie, że ją stać a ja do niej, że to termos szefa
Duży lotek 2/7 mini 10 zakładów pełno 2/5 czyli nico
Witam wszystkich
Aniu
U mnie czas sam się zmienia
Aniu co z tym zjazdem organizujemy ?
W jakim mieście urzedujesz?
U mnie czas sam się zmienia
Aniu co z tym zjazdem organizujemy ?
W jakim mieście urzedujesz?
Sebastian zatypuj w keno
Słuchaj jeśli chcesz to moge ci pomóc
Potrzebna osoba która zajmie się lista osób chętnych, na ile dni jeśli zlot miałby być we Wrocławiu to ja mogę zająć się hotelem ale to muszą być pewni ludzie żeby na miejscu nie okazało się że z listy np. 30 osób przyjedzie 10
Możemy prubowac
Potrzebna osoba która zajmie się lista osób chętnych, na ile dni jeśli zlot miałby być we Wrocławiu to ja mogę zająć się hotelem ale to muszą być pewni ludzie żeby na miejscu nie okazało się że z listy np. 30 osób przyjedzie 10
Możemy prubowac
Co ja czytam ?
GABRIEL pisze bajki ?
Przecież jak GABRIEL był studentem to Doda miała około 6 lat więc nie chodziła jeszcze do sex shopu to po pierwsze. Po drugie żaden szef nie trzyma termosów na półkach z akcesoriami w sex shopie. A po trzecie Gabriel najważniejsza rzecz jak ty byłeś studentem to najprawdopodobniej nie było jeszcze seks Shopów
GABRIEL pisze bajki ?
Przecież jak GABRIEL był studentem to Doda miała około 6 lat więc nie chodziła jeszcze do sex shopu to po pierwsze. Po drugie żaden szef nie trzyma termosów na półkach z akcesoriami w sex shopie. A po trzecie Gabriel najważniejsza rzecz jak ty byłeś studentem to najprawdopodobniej nie było jeszcze seks Shopów
Aniu tak sobie myślę że najlepiej to by było zrobić ten zlot w górach ale jeszcze wszystko jest do uzgodnienia
191979 to było na sucho zdaza się
Aniu ludzie są mobilni prawie wszyscy tutaj mają samochody Walduś ma samochód a nawet z tego co mi pisał to 2 samochody. Tomi też ma samochód. Tak na dobrą sprawę to prawie wszyscy tutaj mają samochody
Seba wątpię aby ktoś z nad morza jechał przez całą Polskę trzeba coś szukać po środku bo inaczej to nie wypali
Zbigniew Ty przyjedziesz na zlot ?
Aniu A u Ciebie nocleg gratis ?
Wędrowca witaj
Sebastian:
Walduś wstawaj
Jeszcze śpisz?
Jeszcze śpisz?